Αθανασίου: «Το κάτι παραπάνω»

Αθανασίου: «Το κάτι παραπάνω»

Στόχος του Εργοτέλη για τη φετινή σεζόν είναι να κάνει το κάτι παραπάνω στην Super League, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Αθανασίου.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» για την πορεία της προετοιμασίας, τους στόχους των Κρητικών αλλά και την φιλική «κόντρα» με τον ΟΦΗ στα σαλόνια της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Αρχικά, ο πορτιέρο των «κιτρινόμαυρων», μίλησε για το φιλικό κόντρα στην Μπεσίκτας που θα δώσει, κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή (5/8) ο Εργοτέλης: «Χθες το μάθαμε πως έχουμε ένα φιλικό με την Μπεσίκτας».

Όσον αφορά στην… κληρονομιά που άφησε ο Σήφης Δασκαλάκης μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: «Μετά από μια πετυχημένη μεταγραφή που έκανε ο Σήφης αφήνει μια βαριά κληρονομία και θα θέλαμε αν μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο».

Αναφορικά με την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας, υποστήριξε: Η ομάδα είναι καλά. Δουλεύουμε καθημερινά. Υπάρχει κούραση και μια σειρά από φιλικά παιχνίδια με πολλούς αντιπάλους. Βελτιωνόμαστε πολύ και πιστεύω ότι ο προπονητής είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνουμε και να είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά».

Για τους στόχους του Εργοτέλη τη νέα σεζόν, τόνισε: «Πρώτος στόχος είναι να μείνουμε στην κατηγορία και να κάνουμε το… βήμα για ψηλότερα. Πέρυσι τερματίσαμε στην 8η θέση και φέτος θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Έχουμε την εμπειρία και τον βασικό κορμό και είμαστε ικανοί για να το καταφέρουμε».

Ερωτηθείς για τα… νεκρά διαστήματα της ομάδας, κατά την διάρκεια της σεζόν, δήλωσε: «Όλους μας προβληματίζει. Σχεδόν όλες τις χρονιές γίνεται αυτό. Κάνουμε την αγωνιστική κοιλιά. Πιστεύω ότι αν διορθωθεί αυτό το πράγμα και δεν έχουμε σκαμπανεβάσματα, πιστεύω ότι θα μας ωφελήσει να κάνουμε κάτι καλύτερο φέτος».

Για την παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου πολλά χρόνια στην ομάδα, ανέφερε: «Αυτό είναι θετικό. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε έναν προπονητή για πολλά χρόνια και είναι Έλληνας. Είμαστε όλα τα παιδιά μαζί και αυτό είναι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα».

Παράλληλα, ο Γρηγόρης Αθανασίου δεν θέλησε να σχολιάσει αν ο Αλέξης Τζόρβας φέρει ευθύνη στο πρώτο τέρμα που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με την Οντένσε: «Δεν θέλω να κρίνω».

Για το αν περίμενε πως ο Παναθηναϊκός θα αποκλειόταν από τους Δανούς, απάντησε: «Δεν το περίμενα καθόλου. Προερχόταν από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Δανία και θα ήταν ευκολότερα στον επαναληπτικό, αλλά καμία φορά δεν μπορείς να πεις ποτέ στην μπάλα. Ήρθε η Οντένσε, εκμεταλλεύτηκε τα κενά του Παναθηναϊκού και σκόραρε 4 φορές».

Τέλος, όσον αφορά στην παρουσία του ΟΦΗ στην Super League και την «κόντρα» μεταξύ τους, τόνισε: «Πάντα σε αθλητικό πλαίσιο. Όλοι αισθάνονται καλά στο νησί που η πόλη θα έχει δύο ομάδες. Θα υπάρχει ανταγωνισμός αλλά σε φιλικό πλαίσιο».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved