Έτο: «Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης»

Έτο: «Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης»

Πλήρης σε όλες τις γραμμές και έτοιμος να πάει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Έτο.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας του «Δικέφαλου», φιλοξενήθηκε στον αέρα του «Sport 103 FM», όπου μίλησε για τη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα, τη νέα σεζόν που μόλις ξεκίνησε, τον Λαζάρ, αλλά και τον Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έτο:
Για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι με τους Νορβηγούς, είπε: «Για μας ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα το 0-2 μέσα στο Όσλο. Είχαμε ηρεμία και υπομονή, όπως είχε ζητήσει ο προπονητής και έτσι πήραμε αυτό που θέλαμε. Για μας πρώτος στόχος της χρονιάς είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League. Ο ΠΑΟΚ έχει και τον αέρα από την περσινή πολύ καλή πορεία που είχε στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές και είναι έτοιμος να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους».
Για τη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα στην Τούμπα, τόνισε: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δούμε ως τυπική διαδικασία τη ρεβάνς. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ για να μην έχει βρεθούμε προ εκπλήξεως… Το 3-3 της Βαλερένγκα στο φιλικό με τη Λίβερπουλ επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή για στη ρεβάνς στην Τούμπα».
Για το γεγονός πως η Βαλερένγκα πριν από δύο χρόνια είχε κερδίσει με 0-1 στην Τούμπα, υπογράμμισε: «Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα. Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Πέμπτης και να παίξουμε μόνο για μία νέα νίκη»
Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ προς το καλύτερο από τα φιλικά στο πρώτο επίσημο ματς με τη Βαλερένγκα είπε: «Συνολικά δουλεύουμε πολύ σκληρά και το τελευταία διάστημα δουλέψαμε ακόμη σκληρότερα για να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι στα πρώτα επίσημα ματς. Το ματς με τη Βαλερένγκα ήταν επίσημο και όπως και να το κάνουμε είχαμε όλοι οι παίκτες και μεγαλύτερο κίνητρο…»
Για την παρουσία του Λαζάρ, ο οποίος βοήθησε στην βελτίωση της εικόνας του ΠΑΟΚ είπε: «Σίγουρα έχει συμβάλλει η παρουσία του στην καλύτερη εικόνα. Είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες και αυτό φάνηκε εξ αρχής. Η ομάδα έκανε αυτό που έπρεπε για να τον βοηθήσει και αυτός βοήθησε σημαντικά από το πρώτο παιχνίδι, καλύπτοντας κάποια κενά της ομάδας»
Για τον Λάσλο Μπόλονι, ανέφερε: «Είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής. Έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και μας βοηθάει όλους να γίνουμε καλύτεροι μέσα από τις προπονήσεις»
Τέλος σε ερώτηση για την επιστροφή του Πάμπλο Κοντρέρας στην ομάδα, ο Έτο κατέληξε: «Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη ο οποίος θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του κάνει το παιχνίδι πιο γρήγορο, αλλά δίνει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους συμπαίκτες του»


Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved