Χατζής: «Προετοιμασία Super League με τη Λάρισα»

Χατζής: «Προετοιμασία Super League με τη Λάρισα»

Ο νεοαποκτηθείς μέσος των «βυσσινί» έδωσε συνέντευξη στο Καρπενήσι και χαρακτήρισε όνειρο τη μεταγραφή στην ομάδα της γενέτειράς του. 

Εντυπωσιασμένος από την έως τώρα προετοιμασία με την ΑΕΚ δήλωσε ο Λαρισαίος Κώστας Χατζής και στάθηκε στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί φέτος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζή στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που καλύπτουν την προετοιμασία στο Καρπενήσι:

Για τα συναισθήματά του: «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα. Για μας τα παιδιά της πόλης είναι όνειρο το αλογάκι στη φανέλα».

Για το γκολ με Αστέρα: «Το γκολ το πετυχαίνει όλη η ομάδα. Ελπίζω να ‘ναι τυχερό για να ‘χουμε επιτυχίες. Μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω για το καλό του συνόλου».

Για την «ελληνοποίηση» της ομάδας: «Μ’ αρέσει να ‘χω Έλληνες και ειδικότερα Λαρισαίους συμπαίκτες. Όσο θα την πονέσει τη φανέλα ο Λαρισαίος δεν θα την πονέσει κανείς άλλος… Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια».

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Δουλεύουμε σκληρά, όλα πηγαίνουν ως τώρα πολύ καλά, με τους προπονητές έχουμε βρει ρυθμό. Αρχίσαμε στοχεύοντας σε προετοιμασία για Super League κι έτσι συνεχίζουμε. Μακάρι να ‘ρθει κι η οριστική απόφαση».

Για την ποιότητα των προπονήσεων: «Πολύ σκληρό το πρόγραμμα. Είναι όντως απ’ τις πιο σκληρές προετοιμασίες που ‘χω κάνει. Πάμε καλά όμως και δεν βγάλαμε πάνω από 1-2 τραυματισμούς κι αυτό θα βγει θετικά στο γήπεδο».

Για τους τραυματίες αμυντικούς μέσους: «Μακάρι να γυρίσουν σύντομα ο Ρομέου και ο Ιγκλέσιας. Είναι πολύ καλοί παίκτες και θ’ ανεβάσουν τον ανταγωνισμό μεταξύ μας. Αυτό βέβαια θα ‘ναι καλό για όλους και για την ομάδα. Όλοι για την ΑΕΛ παίζουμε άλλωστε, όχι για την πάρτη μας».

Για τον Κόουλμαν: «Πρώτη φορά συνεργάζομαι με ξένο προπονητή. Έχει σίγουρα άλλη νοοτροπία και δουλεύω πρώτη φορά πάνω σε κάποια πράγματα. Είναι δύσκολη η τακτική μας, αλλά αν βγει είμαι βέβαιος πως θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον Πήδουλα: «Σοβαρός, πειθαρχημένος, κάνουμε και την πλάκα μας κάπου - κάπου, αλλά βγάζει πολύ δουλειά με ωραίο τρόπο. Έχει όντως κλέψει την παράσταση και δεν είναι τυχαίο που παρά την κούραση πάνε όλα καλά».

Για το Νεμπεγλέρα: «Θα μάθω πολλά δίπλα στον Κώστα. Πάμε καλά μεταξύ μας, έχουμε τα ίδια τρεξίματα και δείχνουμε να ταιριάζουμε».

Για τον Λαρισαίο παίκτη της ΑΕΛ: «Ο Λαρισαίος νιώθει πως κουβαλάει περισσότερο βάρος. Στη στραβή ξέρουμε ότι εμείς θα τ’ ακούσουμε πρώτοι. Αλλά είναι και μεγάλη του τιμή να παίζει στην ΑΕΛ».

Για τ’ αποδυτήρια: «Οι ξένοι θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο, αλλά οι Έλληνες είναι εκείνοι που δένουν τ’ αποδυτήρια. Φέτος, βλέπετε πως είμαστε όντως μια οικογένεια».

Για το «λουκέτο» στο γήπεδο: «Για το γήπεδο δε μας πέφτει λόγος, αλλά αν πρέπει να κάνει κάτι η πολιτεία, να το κάνει για να μπορούμε να παίζουμε σ’ αυτό το κόσμημα».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved