Κωνσταντίνου: «Εμείς τα κάναμε το 1980»

Κωνσταντίνου: «Εμείς τα κάναμε το 1980»

Την... απάντησή του στις κινήσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη έδωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σε συνέντευξή του.

Ο παλαίμαχος άσος των «πράσινων» που μετέχει πλέον στη νέα 20μελή διοίκηση του «τριφυλλιού», μίλησε στον «NovaΣΠΟΡ FM» για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα, αλλά και την απουσία των μεγαλομετόχων από το Διοικητικό Συμβούλιο.

«Κατά αρχήν να πω από την μεριά τη δική μου. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να βάλουμε πάνω από το «εγώ» τον Παναθηναϊκό. Αν σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο μπει αυτή η νοοτροπία, θα δούμε θετικά αποτελέσματα», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Κωνσταντίνου αναφορικά με το τι διαφορετικό αναμένεται να δούμε στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Εμείς πρέπει να δούμε και να στηρίξουμε τον καινούριο προπονητή, γιατί ο Φερέιρα είναι καινούριος προπονητής και θέλει να περάσει καινούρια νοοτροπία. Ο Παναθηναϊκός του έδωσε το δικαίωμα να επιλέξει τους παίκτες που θέλει για να περάσει την καινούρια νοοτροπία και με την συμπαράσταση του κόσμου μπορούμε να είμαστε θετικοί.

Εμείς είμαστε εδώ για να δεχθούμε οποιαδήποτε προβλήματα και γνώμη από τους φιλάθλους, για να μπορέσουμε να έχουμε ένα δυνατό Παναθηναϊκό που θα έχει τις φιλοδοξίες που πρέπει να φτάσει εκεί που πάντα φτάνει».

Για το αν έχει κάποιες έτοιμες προτάσεις να καταθέσει, ανέφερε: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να πούμε τι προτάσεις έχω εγώ ή τα νέα μέλη. Σίγουρα κάτι έχουμε στο μυαλό μας, αλλά από την στιγμή που είμαστε στρατιώτες του Παναθηναϊκού, θα πρέπει να δούμε προβλήματα που έχουμε και θα θέσουμε ορισμένες προτάσεις, όπου θα δούμε. Για το ποιος είναι ο αγωνιστικός σχεδιασμός, ο οργανωτικός και τι ζητάει το προπονητικό τιμ και οι παίκτες, είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε».

Ερωτηθείς αν υπάρχει προβληματισμός από την απουσία των μεγαλομετόχων, υποστήριξε: «Εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό. Το ξέρουμε, υπάρχει τα τελευταία δύο χρόνια. Οι μέτοχοι για προσωπικούς λόγους επιλέγουν να μην μετέχουν. Το θέμα είναι οι εκπρόσωποι τους τι θέλουν να προσφέρουν, τι προσφέρουν, γιατί πρέπει να έχουμε ένα σκοπό. Το καλό του Παναθηναϊκού. Τα προσωπικά πρέπει να τα αφήνουμε έξω από το ΔΣ και τον Παναθηναϊκό και όλοι να δουλεύουμε για το πως θα γίνεται καλύτερος σε όλα τα θέματα».

Για το αν είναι αισιόδοξος και τα «όπλα» που έχει η ομάδα, κόντρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη που δείχνει δυνατός, απάντησε: «Αυτό το κάναμε εμείς το 1980 και δεν μας εντυπωσιάζει αυτό που κάνει τώρα ο κ. Μαρινάκης. Εμείς το κάναμε τότε και δεν ήταν ότι καλύτερο από τα αποτελέσματα. Το νέο ΔΣ βασίζεται στον κόσμο του. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει κανένα οικονομικό πρόβλημα, αν ο κόσμος συσπειρωθεί, κάτι που έγινε πέρυσι με τα 26.000 διαρκείας και είδατε την συμπαράσταση του κόσμου. Βέβαια τώρα είναι μαγκωμένος για την αποχώρηση δύο μεγάλων παικτών, των Σισέ και Σίλβα. Εμείς πλέον θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα με γρήγορα παιδιά και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα».

Σε ερώτηση αν μπορεί να συνεισφέρει για την ένωση των τεσσάρων μεγαλομετόχων, υποστήριξε: «Δεν είναι εφικτό. Δεν μπορεί να γίνει. Ούτε εγώ μπορώ να πλησιάσω τους τέσσερις μεγαλομετόχους και να έχω την αρμοδιότητα αυτή. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει μόνοι τους να πλησιάσουν το ΔΣ του Παναθηναϊκού. Το θέμα είναι ένα. Να βάλουν Παναθηναϊκό και μετά το «εγώ» τους. Εγώ πιστεύω ότι με τη βοήθεια του κόσμου, η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και να πάει καλύτερα. Υπάρχουν τέσσερις νέοι παίκτες που είναι επιλογή του προπονητή, ξέρει ποιους πήρε και για ποιον λόγο και πλέον χρειάζεται να μάθουν ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και ποιοι είναι οι στόχοι του».

Για το αν σκέφτεται να γίνει πρόεδρος της ΠΑΕ, απάντησε: «Όχι βέβαια. Δεν το σκέφτομαι καθόλου».

Τέλος, για τον επαναληπτικό κόντρα στην Οντένσε το βράδυ της Τρίτης (2/8), ο Βασίλης Κωνσταντίνου, σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποδείξει αυτό που έδειξε στη Δανία, ότι θέλει να κερδίσει. Δεν πάει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να κατέβει με την νοοτροπία ότι θέλω να κερδίσω για να του δοθεί η ευκαιρία να παίξει στα play offs και να δείξει το ευρωπαϊκό του πρόσωπο. Υπάρχει ο προπονητής που περνάει τα δικά του στοιχεία και νοοτροπία, ενώ και οι παίκτες ξέρουν πώς να διαχειριστούν τη ζέστη. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved