Με Παύλο το Δ.Σ!

Με Παύλο το Δ.Σ!

Γλιτώνει τη λύση Πρωτοδικείου ο Παναθηναϊκός, καθώς κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης εξελέγη 20μελές ΔΣ. Παύλος - Θανάσης εντός, Τζίγγερ - Πατέρας - Βγενόπουλος εκτός.

Το αδιέξοδο των προηγούμενων Γενικών Συνελεύσεων με τη μη συμπλήρωση των 20 μελών για τη σύσταση νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αυτή τη φορά αποφεύχθηκε.

Παρά το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ενήργησε ως το 54% του ποσοστού του και όρισε τα μέλη που δικαιούται βάσει του 30% που θέλει να διατηρήσει, βρέθηκαν πέντε νέα μέλη που μπήκαν στο διοικητικό συμβούλιο και έτσι αυτό σχηματίστηκε κανονικά.

Οι μόνοι από τους μετόχους που διατήρησαν τις θέσεις τους στο ΔΣ και θα δίνουν το «παρών» στις συνεδριάσεις είναι οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, οι οποίοι και είναι μέλη κανονικά.

Αντίθετα, οι Νικόλας Πατέρας και Ανδρέας Βγενόπουλος δε θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο με τον πρώτο να μην ορίζει καν εκπροσώπους και τον δεύτερο να ορίζει εκ νέου τους Μαυροκουκουλάκη και Λομβάρδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα εκπροσωπείται από τους Σαμαρά, Μήτσου, Πενθερουδάκη, Σπηλιωτόπουλο, Γεργάνα και Κωνσταντίνου ενώ κανένα μέλος της οικογένειας του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ δεν θα έχει θέση το νέο ΔΣ.

Από την πλευρά του, ο προεδρεύων αντιπρόεδρος Δημήτρης Γόντικας έκανε προσπάθειες έτσι ώστε να μην υπάρξει εκ νέου αδιέξοδο που θα οδηγήσει στη λύση του Πρωτοδικείου και έτσι πρότεινε θέσεις μελών στο ΔΣ στους Λουμίδη, Πολέμη και Χατζηνικολάου που τις αποδέχθηκαν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αναφέρει:

«Στη σημερινή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εξελέγη το νέο 20μελές Δ.Σ., το οποίο απαρτίζεται απο τους:

Παύλο Γιαννακόπουλο, Θανάση Γιανακόπουλο, Παναγιώτη Δάβαρη, Λεωνίδα Πολέμη, Τζόνυ Βεκρή, Ιάκωβο Γεωργάνα, Αργύρη Μήτσου, Μάνο Πενθερουδάκη, Βαγγέλη Σαμαρά, Γιώργο Σπηλιωτόπουλο, Δημήτρη Γόντικα, Σωτήρη Λουμίδη, Νίκο Χατζηνικολάου, Σωτήρη Τζήμα, Στράτο Σωπήλη, Βασίλη Κωνσταντίνου, Κώστα Ελευθεράκη, Μαρία Λομβάρδου – Ζούλα, Μάνο Μαυροκουκουλάκη, Μίμη Δομάζο».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved