Τσιώλης: «Είμαστε πλήρεις»

Τσιώλης: «Είμαστε πλήρεις»

Προσγειωμένος στο θέμα απόκτησης φορ περιοχής είναι ο Σάκης Τσιώλης που θεωρεί ότι ο Άρης είναι πλήρης και μπορεί να σταθεί επάξια με το ρόστερ που διαθέτει.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» με δηλώσεις του στη «SportDay» έδειξε ότι έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι λιγοστεύουν οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο επιθετικός που ψάχνει τόσο καιρό. Ωστόσο, εμφανίζεται αισιόδοξος για το υλικό που διαθέτει, καθώς θεωρεί ότι τα κενά που παρουσιάζει ο Άρης μπορούν να καλυφθούν επάξια από τους ποδοσφαιριστές που έχει στις τάξεις της η ομάδα.

«Η ομάδα είναι πλήρης. Σίγουρα θα θέλαμε κι έχουν γίνει προσπάθειες, κυρίως για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Θα δώσω τα περιθώρια στον Παπαζαχαρία και στον Γιαννίτση, μαζί με τον Κοτσώνη, για να καλύψουν αυτό το κενό που έχουμε στην άμυνα. Μέχρι τώρα πάνε πολύ καλά» είπε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε: «Έγιναν προσπάθειες για τη θέση του φορ, αλλά υπάρχουν και κάποια κόλπα μάνατζερ. Φαίνεται πως δύσκολα θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη μεταγραφή τη δεδομένη χρονικό στιγμή. Θεωρώ όμως ότι είμαστε πλήρεις και σε αυτή τη γραμμή. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτή τα θέση και να καλύψουν συστηματικά το κενό. Αν δεν παρουσιαστεί κάποια εξαιρετική περίπτωση, αυτή τη στιγμή δεν θα γίνει μεταγραφή και θα πάμε ως έχουμε μέχρι το Δεκέμβριο».{textlink}

Στο τραπέζι με Σηφάκη

Έτοιμοι να κάτσουν στο τραπέζι με τον Μιχάλη Σηφάκη φαίνεται να είναι οι άνθρωποι του Άρη προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει σε ένα χρόνο. Με δεδομένο το ενδιαφέρον της Βερόνα για τον Κρητικό γκολκίπερ, οι διοικούντες θέλουν να συμφωνήσουν με τον Σηφάκη για επέκταση της συνεργασίας τους, ώστε σε ενδεχόμενη μετακίνηση του παίκτη στην Ιταλία να μπορέσουν ωφεληθούν οικονομικά, καθώς σε διαφορετική περίπτωση, ο 26χρονος τερματοφύλακας θα μπορεί από Δεκέμβρη να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα, χωρίς να υπάρξει ούτε ένα ευρώ κέρδος για τους «κίτρινους».

Νέο τεστ στην Αυστρία

Τη δεύτερη φιλική του αναμέτρηση αναμένεται να δώσει ο Άρης το απόγευμα της Τρίτης (2/08 19.00) κόντρα στην Ένωση Παραλιμνίου.  Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Κεμάτεν, 15 χιλιόμετρα έξω από το Ζέεφελντ, και ο Σάκης Τσιώλης ευελπιστεί να δει το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του τόσο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και σε όλα τα φιλικά που έδωσαν οι «κίτρινοι» στη διάρκεια της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας.



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved