«Προέχουν οι αποχωρήσεις»

«Προέχουν οι αποχωρήσεις»

Από τις αποχωρήσεις και δη αυτή του Μπουμσόνγκ θα κριθεί αν θα πραγματοποιήσει άλλη μεταγραφή ή όχι ο Παναθηναϊκός, όπως ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Γόντικας, σε «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους, μετά το τέλος της παρουσίασης του Ζέκα. «Δεν έχουμε κάνει καμία πρόταση στον Μπλάνκο», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Δημήτρης Γόντικας υποστήριξε πως πιο πιθανή φαντάζει η παραχώρηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με την Στουτγάρδη να είναι η ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση η οποία βρίσκει σύμφωνα τον Παναθηναϊκό. «Δεν φτάνει να συμφωνούμε μόνο εμείς. Πρέπει να υπάρχει και η συγκατάθεση του παίκτη», είπε μεταξύ άλλων ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Όσο για την περίπτωση του Σιμάο, ο Δημήτρης Γόντικας υποστήριξε ότι δεν έχει γίνει βελτιωμένη πρόταση από την Καρπάτι, που ενδιαφέρεται για τον παίκτη, τονίζοντας ότι ο Μοζαμβικανός δεν είναι από τους παίκτες που ο Παναθηναϊκός «καίγεται» να πουλήσει και θα το κάνει μόνο αν η πρόταση που θα έρθει θα είναι ικανοποιητική για το ταμείο της ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Γόντικας αποκάλυψε ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις για την παραχώρηση του Μπράις Μουν όπως και ενδιαφέρον για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη από ομάδες του εξωτερικού, ενώ προανήγγειλε και την αποχώρηση του Σωτήρη Λεοντίου από το «πράσινο» ρόστερ. όσο για τους άλλους παίκτες που είναι… υπό αίρεση στο «τριφύλλι», ο προεδρεύων αντιπρόεδρος ξεκαθάρισε ότι θα παρθούν αποφάσεις μετά τις εισηγήσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα που αναμένονται σύντομα.

Για το αν θα κάνει ο Παναθηναϊκός άλλες μεταγραφές στο μέλλον, ο Δημήτρης Γόντικας ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει πρώτα να γίνουν πωλήσεις και στη συνέχεια να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας. «Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι θα γίνει μεταγραφή μόνο αν υπάρξει πρώτα κάποια αποχώρηση», ήταν η απάντηση του όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ότι ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο.

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γόντικας αναφέρθηκε και στις δηλώσεις του Μπλάνκο περί απόρριψης πρότασης του Παναθηναϊκού από την πλευρά του, λέγοντας ότι οι «πράσινοι» ουδέποτε έκαναν πρόταση στον Αργεντινό πρώην φορ της ΑΕΚ, ενώ για το θέμα του επιθετικού και αν θα αποκτηθεί ένας ακόμα για τον Παναθηναϊκό, επισήμανε ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις του Φερέιρα αλλά και την εικόνα που θα έχει ο Παναθηναϊκός στο άμεσο μέλλον στους αγωνιστικούς χώρους.

Σε συζήτηση για τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και το αν ο Παναθηναϊκός θα πάρει παίκτες από τις δύο ομάδες σε περίπτωση που υποβιβαστούν, ο Δημήτρης Γόντικας σχολίασε ότι εξαρτάται από τα συμβόλαια που έχουν οι ποδοσφαιριστές και το αν αυτά προβλέπουν αποδέσμευση των παικτών σε περίπτωση υποβιβασμού. «Προσωπικά δε θα έπαιρνα παίκτη από τον Ολυμπιακό Βόλου», είπε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Τέλος, ο Δημήτρης Γόντικας αναφέρθηκε και στην Γενική Συνέλευση που αναμένεται να γίνει το πρωί της Τρίτης (02/08), εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την σύσταση νέου ΔΣ με 20 μέλη όπως απαιτείται, επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα αλλά δεν θέλησε να προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τα ονόματά τους, αφού περιμένει να υπάρξουν τα αποτελέσματα από την Γενική Συνέλευση.

Όσο για το αν περιμένει περισσότερα χρήματα, από κάποια παρέμβαση των μετόχων, ο Δημήτρης Γόντικας φάνηκε να μην δίνει καμία πιθανότητα στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, και επανέλαβε ότι τα μόνο χρήματα που μπορεί να εξοικονομήσει η «πράσινη» ΠΑΕ είναι αυτά από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved