Εκτός Κουίνσι, Βιτόλο

Εκτός Κουίνσι, Βιτόλο

Ο Κουίνσι προπονήθηκε ατομικά και τη Δευτέρα (01/08) και όπως ήταν φυσικό αποκλείστηκε από την αποστολή για τον επαναληπτικό με την Οντένσε, όπως και ο ανέτοιμος Βίκτορ Βιτόλο. «Κλειστά χαρτιά» ο Φερέιρα.

Ο Γκανέζος εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από την περασμένη Πέμπτη (28/07) και προπονήθηκε για μια ακόμα μέρα ατομικά, με αποτέλεσμα να μην είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την αναμέτρηση με τους Δανούς το βράδυ της Τρίτης (02/08) στο ΟΑΚΑ.

Εκτός του Κουίνσι, από την αποστολή αποκλείστηκε και ο ανέτοιμος Βιτόλο, όπως και οι Ιωαννίδης και Πλεσί, με τον Φερέιρα να μην επιλέγει κανέναν από τους ποδοσφαιριστές της Β’ λίστας που έχει παραδοθεί στην UEFA έτσι ώστε να αντικαταστήσει κάποιον από τους απόντες. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα εμπιστευθεί την ίδια ενδεκάδα με αυτή που χρησιμοποίησε στη Δανία.{textlink}

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αρχικά έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε τρία διαφορετικά γκρουπ και τέλος έπαιξαν δίτερμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φερέιρα έδωσε έμφαση ξανά στις στημένες φάσεις, όπως είχε γίνει και πριν το παιχνίδι της Δανίας, ενώ για… παν ενδεχόμενο, μετά το τέλος της προπόνησης οι «πράσινοι» επιδόθηκαν σε εκτελέσεις πέναλτι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Τζόρβα, Καρνέζη, Κοτσόλη, Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Μαρίνο, Σιμάο, Κλέιτον, Μπιάρσμιρ, Τοτσέ, Λέτο, Πετρόπουλο

Έτσι, η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στον επαναληπτικό προκριματικό του Champions League αναμένεται να έχει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ και Βύντρα από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Σε ρόλο «καθαρόαιμου» αμυντικού μέσου θα είναι ο Σιμάο ενώ μπροστά του θα κινηθούν οι Κατσουράνης και Νίνης.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα κινηθεί ο Λέτο με τον Μαρίνο στο δεξί και τον Πετρόπουλο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, στην κορυφή της επίθεσης. Υποψηφιότητα για την συγκεκριμένη θέση έχει θέσει και ο Τοτσέ, αν και το πιθανότερο είναι ο Ισπανός να παραμείνει στον πάγκο και να πάρει χρόνο συμμετοχής ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού με τους Δανούς.

«Κλειστά χαρτιά» ο Φερέιρα

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στην προπόνηση της Δευτέρας (01/08), δεν έδειξε τις προθέσεις του για την ενδεκάδα. Οι ομάδες που αγωνίστηκαν στο δίτερμα ήταν οι Κοτσόλης, Μουν, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Λέτο, Μπιάρσμιρ, Λεοντίου, Τοτσέ και Καρνέζης, Βύντρα, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Καραγκούνης, Βιτόλο, Κλέιτον, Ζέκα, Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος.

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, που αναμένεται να είναι βασικός, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο διπλό, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης χρησιμοποιήθηκε ως κεντρικός αμυντικός από τον Πορτογάλο τεχνικό που ωστόσο δεν αναμένεται να κάνει… εκπλήξεις αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να χρησιμοποιήσει.



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved