Δυσκολεύει (;) του Κάστρο

Δυσκολεύει (;) του Κάστρο

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι θα καταφέρουν τελικά να αποκτήσουν τον Αντρέ Κάστρο από την Πόρτο, όμως την ίδια ώρα οι Ισπανοί τον παρουσιάζουν «κλεισμένο» στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αντρέ Κάστρο δε θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Πόρτο την νέα σεζόν. Μπορεί στο χθεσινό (31/07) φιλικό με την Λιόν στην Γενεύη να έπαιξε για 11’ με τους «δράκους», όμως ο Βίτορ Περέιρα δεν τον υπολογίζει στο ρόστερ και έχει ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει τη συγκατάθεσή του να παραχωρηθεί ο Κάστρο με την μορφή δανεισμού στην ομάδα που θα κάνει την καλύτερη πρόταση στον πορτογαλικό σύλλογο.

Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, δανεισμού από την Πόρτο του Αντρέ Κάστρο, θα έχουν προβάδισμα λόγω της παρουσίας του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας και των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί ο Πορτογάλος τεχνικός με τους ιθύνοντες των «δράκων», όμως φαίνεται ότι στην Ισπανία έχουν διαφορετική άποψη που μάλλον… δυσκολεύει αρκετά την περίπτωση απόκτησης του 23χρονου χαφ από το «τριφύλλι».{textlink}

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, ο Αντρέ Κάστρο έχει ήδη μιλήσει με τον Εμίλιο Πρεσιάδο, προπονητή της Σπόρτινγκ Χιχόν, και τον έχει ενημερώσει ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της ομάδας του, όπως έκανε στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου. Έτσι, από την πλευρά της Χιχόν εκφράζεται αισιοδοξία ανάλογη με αυτή που έχουν και στους «πράσινους».

Εκτός αυτού, δημοσίευμα της εφημερίδας «La Voz de Asturia», παρουσιάζει τον Αντρέ Κάστρο «κλεισμένο» στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Μάλιστα αναφέρεται ότι ήδη έχει γίνει η απαραίτητη ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ της Πόρτο και της ισπανικής ομάδας έτσι ώστε μέσα στις επόμενες 48 ώρες να έχει ολοκληρωθεί ο δανεισμός – εκ νέου – του Κάστρο στην Χιχόν!

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Αντρέ Κάστρο είναι πολύ πιθανό να βρεθεί άμεσα στην Ισπανία – όπου έπαιξε και πέρσι και δε θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής αφού ξέρει τα… κατατόπια – και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να παίξει μάλιστα στα φιλικά της Χιχόν με Θέλτα και Πάσος Φερέιρα.

Κατά πόσο έχουν βάση τα δημοσιεύματα και τα όσα υποστηρίζουν από την Ισπανία θα φανούν άμεσα, αφού αν επαληθευτούν τα όσα αναφέρονται, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει άλλες λύσεις για την συγκεκριμένη θέση ωστόσο αν οι «πράσινοι» συνεχίσουν να διατηρούν την αισιοδοξία τους για το θέμα του Αντρέ Κάστρο, ίσως να έχουν ένα λόγο παραπάνω για το δανεισμό του παίκτη και τα ισπανικά δημοσιεύματα να αποδειχθούν επικοινωνιακά παιχνίδια των ανθρώπων της Χιχόν.



Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Ολυμπιακός: Χωρίς Παπανικολάου κόντρα στην Μπαρτσελόνα - Ταξίδεψε στην Ισπανία ο Ουόκαπ
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved