«Δεν έχω νέα από Ολυμπιακό»

«Δεν έχω νέα από Ολυμπιακό»

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Κάρλος Σάντσες, παραδέχθηκε πως δεν έχει επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες με τους «ερυθρόλευκους».

Παράλληλα, ο διεθνής Κολομβιανός μέσος υποστήριξε πως αν δεν βρει ομάδα μέχρι την Δευτέρα (01/08), τότε θα μείνει στην Βαλενσιέν. Σε αυτήν την περίπτωση θα επιλέξει χωρίς περιορισμούς τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά από το καλοκαίρι του 2012.

Μέσω του «Πρωταθλητή» αποκάλυψε πως έχει απορρίψει προσωπικά πρόταση της Ουντινέζε, αν και η γαλλικός σύλλογος ικανοποιήθηκε από την προσφορά της. Ακόμα, επανέλαβε για πολλοστή φορά, πως ο Ολυμπιακός αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τον ίδιο, ενώ δεν απέκλεισε «μετακόμιση» στον Πειραιά του… χρόνου.{textlink}

Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη:

Ισχύει ότι η Βαλενσιέν σου έχει δώσει διορία να βρεις ομάδα μέχρι τη Δευτέρα ειδάλλως θα συνεχίσεις εκεί;

«Ναι. Είναι αλήθεια. Η διοίκηση με ενημέρωσε ότι θα περιμένει μέχρι και την πρώτη του μηνός. Δεν αγχώνομαι όμως. Αν δεν βρω αυτό που θέλω θα μείνω εδώ άλλο ένα χρόνο. Τελειώνει το συμβόλαιό μου την επόμενη σεζόν και αν βρω αυτό που θέλω θα συνεχίσω και μετά θα έχω το δικαίωμα της επιλογής».

Εξακολουθείς να θέλεις να έρθεις στον Ολυμπιακό;

«Ναι, το έχω πει πολλές φορές. Θέλω να έρθω στον Ολυμπιακό. Είναι μία ομάδα που με καλύπτει. Εδώ και μέρες δεν έχω νέα ούτε εγώ, ούτε ο μάνατζέρ μου από την ελληνική ομάδα. Αν επιστρέψουν, θα χαρώ, αφού με ενδιαφέρει αυτή η προοπτική».

Υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται;

«Ναι υπάρχουν και άλλες ομάδες, αλλά όχι κάτι που να με καλύπτει σε αυτή τη φάση».

Είναι αλήθεια ότι είπες όχι στην Ουντινέζε;

«Ισχύει αυτό. Μίλησα με τους Ιταλούς, αλλά δεν με κάλυπτε η πρότασή τους».

Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε επίπεδο συνεννόησης με την Βαλενσιέν και για αυτό δεν έκλεισε η μεταγραφή.

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές. Νομίζω ότι αν γίνει μία νέα συζήτηση με τον εκπρόσωπό μου και τους δύο συλλόγους, μπορεί να βρεθεί λύση. Κι αυτό να μη γίνει άμεσα, δεν έχω άγχος, όπως σας είπα. Μέσα σε αυτές τις δύο μέρες θα μιλήσω ξανά με τον μάνατζέρ μου, θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα και θα αποφασίσουμε».

Μπορεί να γίνει κάτι άμεσα δηλαδή;

«Είναι πιθανό, αλλά αν χρειαστεί θα περιμένω. Σε ένα χρόνο μένω ελεύθερος όπως σας είπα και θα επιλέξω το καλύτερο για μένα. Αν ο Ολυμπιακός με θέλει μέχρι τότε... θα δούμε».

Δηλαδή αν τα βρει η Βαλενσιέν με κάποια ομάδα εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση;

«Ναι, αυτό θα συμβεί. Η Βαλενσιέν συμφώνησε με την Ουντινέζε, αλλά εγώ αρνήθηκα επειδή δεν με κάλυπτε η προσφορά τους. Θα επιλέξω όποια ομάδα με καλύπτει. Έχω μιλήσει με τον Ολυμπιακό, θέλω να μιλήσω ξανά μαζί τους, αλλά δεν βιάζομαι. Θα φύγω από την Βαλενσιέν για να πάω κάπου καλύτερα. Αν δεν βρω αυτό που ψάχνω θα περιμένω...».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved