Βαλβέρδε: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Βαλβέρδε: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)

Παρά την ήττα με 2-1 στο φιλικό παιχνίδι με την Μπρέντα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση που είχε ο Ολυμπιακός στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα.

«Μέχρι το 15' του δευτέρου ημιχρόνου, ήμασταν πολύ καλοί, αλλά μετά πέσαμε», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου, είναι αυτός που θέλει, απάντησε:

«Θα το θέλαμε αυτό. Όσο έβγαινε η πίεση, ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πριν το παιχνίδι είχα σκεφτεί να μην κάνω αλλαγές, αλλά έπρεπε να κάνω και να δώσω λεπτά σε κάποιους παίκτες. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερες αλλαγές, αλλά ήθελα να τους κρατήσω, γιατί έχουμε και αύριο παιχνίδι».

Σε ερώτηση ότι ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε και πάλι αυτό που άξιζε, βάση των πολλών ευκαιριών που είχε, τόνισε: «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα, βάση των ευκαιριών που έχουμε. Μας λείπουν τα τελειώματα, εκεί θέλουμε λίγη δουλειά».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδειξε να έχει πρόβλημα στις στημένες φάσεις, είπε: «Σήμερα οι αντίπαλοι είχαν καλούς εκτελεστές στα στημένα, ενώ εμείς δεν είχαμε ψηλή ομάδα στο γήπεδο. Σε άλλη περίπτωση θα κατεβάζαμε πιο ψηλή 11άδα. Είχαν πολύ ψηλή ομάδα. Να πούμε μπράβο στους αντιπάλους».

Για το αν έχει πλέον ολοκληρωμένη εικόνα για την ομάδα του, τόνισε: «Είμαστε σε φάση που δουλεύετε η ομάδα. Σήμερα είδαμε πολύ ωραία πράγματα από την ομάδα μας. Βάλαμε κάποιους παίκτες που έπαιξαν με τη Βέρντερ και άλλους που δεν έπαιξαν. Αύριο θα κάνουμε το ίδιο. Μέχρι και αύριο είμαστε στον Ιούλιο, θα πάμε στην Αθήνα τον Αύγουστο. Στο Καραϊσκάκη θα βγάλουμε οριστικά συμπεράσματα. Θα χτιστεί καλύτερα η ομάδα. Σε αυτά τα ματς είδαμε κάποια πολύ καλά κομμάτια από τους παίκτες, ιδίως όταν είχαμε δυνάμεις, παίξαμε καλά, προσπαθήσαμε πολύ. Με τη Βέρντερ ισοφαρίσαμε στο τέλος. Χάσαμε, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Τα δεύτερα ημίχρονα με τη Βέρντερ και σήμερα που ήρθε η κούραση, δεν είδαμε τόσο καλά πράγματα. Η ομάδα έχει θέληση και διάθεση να πάει μπροστά και οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι συνεχίζουμε τη δουλειά».

Για το αν περίμενε ο Ολυμπιακός να παίξει πολύ καλά στο πρώτο μέρος σε αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, είπε: «Το περίμενα, δεν είναι κάτι που είναι εκτός πραγματικότητας. Δεν είμαστε νέα ομάδα, γνωριζόμαστε από πέρυσι, ξέρουμε τι θέλουμε, οι παίκτες ξέρουν το στιλ που παίζει ο Ολυμπιακός. Θα το βελτιώσουμε με το χρόνο. Θέλουμε λίγο χρόνο για να χτίσουμε καλύτερα την ομάδα. Όταν ερχόμαστε σε τέτοια ματς, θέλουμε να κερδίζουμε. Το ποδόσφαιρο που παίξαμε σήμερα στα 60' λεπτά και το πρώτο μέρος με τη Βέρντερ, τα κρατάμε. Θέλει δουλειά, παίξαμε ένα ποσοστό, τον άλλο μήνα θα το έχουμε βελτιώσει για να φτάσουμε αυτό που θέλουμε».{textlink}

Τέλος, αν το ποδόσφαιρο του πρώτου μέρους μπορεί να αποτελέσει οδηγό για το Champions League, είπε: «Είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες της διοργάνωσης είναι πολύ δυνατές. Θα προσπαθήσουμε, θα δώσουμε μάχη για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί είναι υψηλό το επίπεδο».

Βαλβέρδε: «Είμαστε σε καλό δρόμο» (vid)



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved