«Επιστρέφει... ευτυχισμένος ο Μίτσελ»

«Επιστρέφει... ευτυχισμένος ο Μίτσελ»

Την... επιστροφή του Μίτσελ στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το φιλικό με την Ραντ, όπου έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας στα πρώτα 60 λεπτά.

«Για μία ώρα κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο και στα 15 πρώτα λεπτά του αγώνα. Εμεινα ικανοποιημένος και στο τελευταίο μισάωρο, όπου έπαιξαν τα νέα παιδιά, που μαζί με τον Καφέ τα πήγαν πολύ καλά. Εβγαλα τα συμπεράσματα που ήθελα», τόνισε αρχικά ο Χιμένεθ, ο οποίος σε ερώτηση για τον Μίτσελ, είπε: «Ο Μίτσελ είναι ευτυχισμένος που θα επιστρέψει στην ΑΕΚ».

Ο Χιμένεθ τόνισε επίσης ότι έχει ενημερώσει τη διοίκηση για τους παίκτες που δεν υπολογίζει.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

«Για μια ώρα κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με μια ομάδα, η οποία έχει ήδη αγωνιστεί σε επίσημα παιχνίδια. Μου άρεσε πολύ το α' ημίχρονο, τα πρώτα 15 λεπτά του β' ημιχρόνου και το πιο σημαντικό, τα τελευταία 30 λεπτά, στα οποία αγωνιζόταν μόνο ο Καφές (απ' τους πιο έμπειρους) για να οδηγεί την ομάδα. Οι νέοι έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και γενικά ήταν πολύ θετικό το σημερινό παιχνίδι. Το γκολ που δεχθήκαμε προήλθε από σοβαρό λάθος στην άμυνα, αλλά είναι το πρώτο μας λάθος σε όλα τα φιλικά. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να είχαμε, περισσότερο λόγω ποιότητας, αφού ήμασταν ανώτεροι απ' τους αντιπάλους μας».

- Η κούραση έπαιξε ρόλο;

«Όχι τόσο, αφού γνωρίζαμε απ' την αρχή ότι ήρθαμε εδώ για να δουλέψουμε. Αυτός ήταν ο σκοπός μας. Το γεγονός βέβαια ότι ήταν η τελευταία μέρα σήμερα ίσως και να μας επηρέασε. Σε ότι έχει να κάνει με το αποτέλεσμα έρχεται σε δεύτερη μέρα, αλλά ακόμα κι αν δεν νικήσαμε σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος αφού οι παίκτες μου έκαναν αυτό που έχουμε πει. Βεβαίως δεν έγινε στο ρυθμό που θέλουμε, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο»

- Τι διαφορετικό θα δούμε από την ΑΕΚ;

«Ανεξάρτητα απ' τα αποτελέσματα που θα δούμε στη συνέχεια πρέπει να δούμε σίγουρα βελτίωση στον ρυθμό. Μια ταχύτητα παραπάνω τουλάχιστον. Οι δύο αντίπαλοι μας στα δύο τελευταία παιχνίδια φάνηκε ότι είναι έτοιμοι για να παίξουν. Έχουν ένα ρυθμό παραπάνω από εμάς και έδειξαν ότι ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Εμείς όμως σίγουρα ήμαστε ανώτεροι ως ομάδα, απλά πρέπει να μεταφράσουμε αυτή την ανωτερότητα μέσα στο παιχνίδι. Να γίνουμε δηλαδή πιο αποτελεσματικοί. Να το μεταφράζουμε σε γκολ και νίκες»

- Αναμένεται να υπάρξει κάποιο ραντεβού άμεσα με τον κ. Αδαμίδη για τις μεταγραφές; Για τον Ντιόπ, τον Μίτσελ και τους παίκτες που θα δοθούν δανεικοί;

«Όλα αυτά θα τα δούμε στη συνάντηση που θα γίνει στα Σπάτα. Βεβαίως και έχω αποφασίσει ποιοι είναι αυτοί που θα συνεχίσουν. Ο Μίτσελ είναι ένας παίκτης που έχουμε δείξει ενδιαφέρον. Ξέρω τι θέλουμε. Για τον Ντιόπ έχουμε πει ότι μέχρι αύριο, Κυριακή θα γνωρίζουμε σίγουρα τι θα συμβεί και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει με τους πιο νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Κάποιοι θα προπονούνται μαζί μας και θα αγωνίζονται με τη β' ομάδα και κάποιοι άλλοι θα παραχωρηθούν δανεικοί γιατί έχουν λιγότερες πιθανότητες να παίξουν εδώ».

- Ισχύει ότι ο Μίτσελ αναμένεται μέχρι τα μέσα της εβδομάδας στην Αθήνα;

«Δεν περιμένω κάτι τέτοιο. Έχω μιλήσει με τον Μίτσελ μια δυο φορές. Ο Μίτσελ μου ανέφερε ότι ήταν ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και θα είναι πάλι αν παίξει και πάλι εδώ. Θα μιλήσουμε όμως για τον Μίτσελ όταν φτάσει και αν φτάσει. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι παίκτης της Μπέρμιγχαμ».

Μπέλεκ: «Λογικό να είμαστε κουρασμένοι»

Ο Στίβ Μπέλεκ ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της ΑΕΚ υπογράμμισε ότι είναι φυσικό η ομάδα να μη βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή της αυτή τη περίοδο.

«Είμαι χαρούμενος επειδή κατάφερα να σκοράρω. Η ομάδα ακόμα δεν είναι έτοιμη. Είμαστε στο στάδιο προετοιμασίας και είναι λογικό να είμαστε όλοι κουρασμένοι. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος μετά από μια εβδομάδα.

Είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν θα αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved