Τεσσάρα ο Ατρόμητος!

Τεσσάρα ο Ατρόμητος!

Παρουσία του Γιώργου Σπανού και με τον Ντένις Επστάιν να σκοράρει στο ντεμπούτο του, ο Ατρόμητος επικράτησε εύκολα της Λοκομοτίβ Σόφιας στην ομώνυμη πόλη (4-1), πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη του επί βουλγαρικού εδάφους.

Επειτα από το 1-0 επί του Απόλλωνα Λεμεσού, η ομάδα των Δυτικών Προαστίων έκανε το 2 στα 2 στη Βουλγαρία πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Λοκομοτίβ Σόφιας, που πάντως δεν αγωνίστηκε με όλους της τους βασικούς.

Οι Περιστεριώτες κέρδισαν εύκολα τη μάχη της μεσαίας γραμμής, επέβαλαν τον ρυθμό τους και αυτή τη φορά είχαν πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα φτάνοντας στην ευρεία αυτή νίκη. Σε μεγάλα κέφια οι Μπέλιτς, Σφακιανάκης και Αναστασάκος, από κοντά και οι υπόλοιποι παίκτες των Κυανόλευκων που δεδομένα ικανοποίησαν τον προπονητή τους με την εικόνα που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο του «Lokomotiv Stadium». Δύο γκολ σημείωσε ο Αναστασάκος, ένα ο Μπέλιτς και ένα ακόμα ο Επστάιν.

Κυρίαρχος από το 15’

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε ως συνήθως το 4-3-3. Ο Ράντμαν πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια και οι Σκόνδρας, Γιαννούλης, Τόμας και Ζουέλα συνέθεσαν την τετράδα της άμυνας. Ως αμυντικός μέσος αγωνίστηκε ο Μπάλας, έχοντας μπροστά του τους Σφακιανάκη και Τάτο. Ο Καραγκούνης ήταν ο αριστερός χαφ-εξτρέμ, ο Μπέλιτς ο δεξιός, ενώ ο Αναστασάκος αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός μάχης έμειναν οι τραυματίες Ιτάνζ (χτύπημα στο δάχτυλο του ποδιού), Πίτου Γκαρσία (διάστρεμμα) και Αθανασίου (τενοντίτιδα), όπως επίσης και ο Μπρίτο, ο οποίος υπέφερε επίσης από τενοντίτιδα τις προηγούμενες μέρες.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε νωθρά την αναμέτρηση επιτρέποντας στη Λοκομοτίβ να τον πιέσει, χωρίς όμως να φτιάξει τη μεγάλη φάση. Μετά το πέρας του πρώτου 15λεπτου, ωστόσο, οι Περιστεριώτες ανέβασαν στροφές, παρουσίασαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο και άρχισαν να κλείνουν τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο. Ο Αναστασάκος προειδοποίησε στο 17’ πιάνοντας ένα καλό σουτ εκτός περιοχής που μπλόκαρε ο γκολκίπερ της Λοκομοτίβ, αλλά επτά λεπτά αργότερα, στο 24’, βρήκε στόχο.

Ο Σκόνδρας εκτέλεσε πλάγιο από δεξιά και έδωσε τη μπάλα στον Μπέλιτς. Ο τελευταίος άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη σέντρα στον Αναστασάκο που από κοντά δεν  δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ. Ο Σπαρτιάτης πέτυχε και το δεύτερο τέρμα των Κυανόλευκων, στο 45’, αυτή τη φορά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Σκόνδρας).

Γκολ με το ξεκίνημα

Με γκολ ολοκλήρωσε το πρώτο, με γκολ ξεκίνησε και στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Δώνη. Στο 54’, λοιπόν, ο Αναστασάκος επιχείρησε γύρισμα από δεξιά, ο Σφακιανάκης μπερδεύτηκε και δεν μπόρεσε να πλασάρει, κάτι που όμως έκανε ο Μπέλιτς εξαργυρώνοντας την πολύ καλή του εμφάνιση με ένα τέρμα.

Οι Βούλγαροι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πετύχουν έστω το γκολ της τιμής, κάτι που τελικά κατάφεραν με τον Αντόνοφ να εκτελεί τον Ραχιώτη στο 69’ με πανέμορφο διαγώνιο σουτ. Ο Ατρόμητος, όμως, απάντησε γρήγορα και στο 78’ έφτασε στο 4-1. Ο Σφακιανάκης έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Επστάιν, ο Γερμανός επιχείρησε αμέσως το σουτ από πλάγια αριστερά και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί πρώτον ότι ο Δώνης δοκίμασε για λίγη ώρα και το 3-4-3, όπως επίσης και ότι το παιχνίδι παρακολούθησε και ένας φίλος της ομάδας, ο οποίος ταξίδεψε από την Αθήνα στη Βουλγαρία!

* Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (02-08). Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην έδρα της, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η βουλγαρική ομάδα θα κάνει αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό της. Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, η ΤΣΣΚΑ αντιμετώπισε και τον ΠΑΟΚ, νικώντας τον 3-2.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Ράντμαν (66’ Ραχιώτης), Σκόνδρας (83’ Μπιλίτσης), Γιαννούλης (58’ Νάστος), Τόμας (58’ Φυτανίδης), Ζουέλα (83’ Αργυρός), Μπάλας (58’ Μακρής), Τάτος (66’ Λημνιός), Σφακιανάκης (79’ Γρομητσάρης), Καραγκούνης (46' Επστάιν), Μπέλιτς (58’ Καραμάνος), Αναστασάκος (58’ Καϊμακαμούδης)



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved