«Ιφιγένεια ο Ολυμπιακός Βόλου»

«Ιφιγένεια ο Ολυμπιακός Βόλου»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, Austrian Boys, με την οποία κάνουν λόγο για… θυσία της ομάδας τους χωρίς αποδείξεις.

Επίσης, καλούν τους φίλους των «ερυθρόλευκων» στην Αθήνα την Τετάρτη 3/8, όταν θα γίνει η εκδίκαση της έφεσης της βολιώτικης ΠΑΕ από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian Boys:

«Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύονται. Κάθε φορά που η κυβέρνηση αποφασίζει να καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο το θύμα είναι έτοιμο. Ο Ολυμπιακός Βόλου μετατρέπεται για δεύτερη φορά σε «Ιφιγένεια» ώστε να ηρεμήσει η αδηφάγος «κοινή γνώμη» και όλοι αυτοί που επί χρόνια τρώνε τις σάρκες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου να συνεχίσουν απερίσπαστοι το θεάρεστο έργο τους. Όσο και να φαίνεται παράλογο τα «μηνύματα της κοινωνίας» ουσιαστικά καταδικάζουν την ομάδα μας. Οι αποδείξεις και η έρευνα περνάνε σε δεύτερη μοίρα....

Το μόνο που ζητάμε είναι η απονομή δικαιοσύνης. Για αυτό το σκοπό θα παλέψουμε με κάθε τρόπο. Τα γεγονότα καταδεικνύουν πως απομείναμε μόνοι μας να παλεύουμε με ένα θηρίο που διψά για αίμα.  Η οποιαδήποτε επίκληση μας προς την Πολιτεία δεν έχει πλέον κανένα νόημα καθώς αυτή έχει δείξει το πραγματικό πρόσωπό της όταν αδίκως μας στερούσε τους Μεσογειακούς Αγώνες, όταν μετέτρεπε τον Περιφερειακό δρόμο σε σύγχρονο Γεφύρι της Άρτας  και γενικότερα με όλες τις εφαρμοζόμενες πολιτικές που κάνανε τον κόσμο της Μαγνησίας όλα αυτά τα χρόνια να αισθάνεται αδικημένος. Σήμερα η ίδια Πολιτεία θέλει να μας στερήσει ένα από τα λίγα κύτταρα αυτής της πόλης που κάθε Κυριακή μας γέμιζε με χαρά και μας έκανε να χαμογελάμε λίγο σε καιρούς δύσκολους και πιεστικούς.

Για τους λόγους αυτούς η μοναδική επίκληση μας απευθύνεται προς όλους τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία καλείστε να σηκώσετε στις πλάτες σας το βάρος της υπεράσπισης όχι απλά της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου αλλά ουσιαστικά των δικαιωμάτων των κατοίκων μιας πόλης και ενός ολόκληρου Νομού. Οι απλοί πολίτες και οι φορείς του Νομού στο σύνολό τους απέδειξαν με τις πράξεις τους πως είναι ενωμένοι προς τον κοινό σκοπό: την πραγματική απονομή δικαιοσύνης η οποία είναι δικαίωμα που πρέπει να απολαμβάνουν όλοι οι κάτοικοι αυτής της χώρας. Το γεγονός πως κάποιοι προσπαθούν να μας μετατρέψουν σε κατοίκους ενός κατώτερου Νομού πρέπει να σας πεισμώσει περισσότερο σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Πριν δράσετε σας υπενθυμίζουμε πως η επιλεκτική δίωξη ομάδων έχει πολιτική χροιά, οι σκανδαλώδεις αποφάσεις υπέρ ομάδων άλλων Νομών αποτελούν προϊόν πολιτικής πίεσης ακόμα όμως και η απόφαση της Πέμπτης αποτέλεσε προϊόν πολιτικής εκμετάλλευσης. Κατόπιν τούτων  το δίλημμα που καλείστε να θέσετε στην πολιτική ηγεσία της χώρας είναι απλό: Ή αφήνετε τις αρμόδιες αρχές να αποφασίσουν απερίσπαστα για την τύχη της ομάδας μας σταματώντας τις κάθε είδους πιέσεις και τις επικοινωνιακές πολιτικές οι οποίες ουσιαστικά προεξοφλούν το αποτέλεσμα της υπόθεσης ή αφού δεν μας λαμβάνετε υπόψη ανεξαρτητοποιούμαστε και συνεχίζουμε τη δράση ως ανεξάρτητοι βουλευτές με γνώμονα μόνο το συμφέρον του Νομού μας. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο. Εμείς θα είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε. ΌΧΙ ΆΛΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ.

Κλείνοντας απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα αδέρφια μας που αρνούνται να σκύψουν το κεφάλι στις μεθοδεύσεις εναντίον της ομάδας μας. Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011, ημέρα εκδίκασης της έφεσης της ομάδας μας, η πόλη πρέπει να μετακομίσει στην Αθήνα. Καλούμε τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο της πόλης να στηρίξει ενεργά την προσπάθεια μας και να αποφασίσει το κλείσιμο των καταστημάτων.

Καλούμε το Δήμαρχο της πόλης να προβεί σε όλες τις ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η ανεμπόδιστη μετάβαση όλων των Βολιωτών στο συλλαλητήριο της Αθήνας. Η μετάβαση στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί οδικώς με λεωφορεία τα οποία ΔΩΡΕΑΝ παραχωρεί το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Μαγνησίας. Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί από το Δημαρχείο της πόλης στις 10 π.μ. της Τετάρτης. Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά στο CLUB Austrian Boys».



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved