Μίτσελ: «Μένω ελεύθερος και έρχομαι»

Μίτσελ: «Μένω ελεύθερος και έρχομαι»

Ο Μίτσελ περιμένει την τελική επαφή με τον μάνατζερ του, ο οποίος θα τον ειδοποιήσει, πριν λύσει το συμβόλαιο του με την Μπέρμιγχαμ.

Μέσω της «Sportday», ο 25χρονος Ισπανός επανέλαβε την επιθυμία του, να ενταχθεί στο ρόστερ του «δικεφάλου» με αφορμή την παρουσία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο του. Περιέγραψε τα τωρινά δεδομένα στην υπόθεση του ως εξής:

«Περιμένω ειδοποίηση από τον μάνατζέρ μου, πρέπει πρώτα να λύσω το συμβόλαιο με την Μπέρμιγχαμ και μέχρι να συμβεί αυτό προτιμώ να μη μιλήσω».

Αναφέρθηκε ακόμα στις δηλώσεις του εκπροσώπου του περί συμφωνίας:

«Αφού το είπε ο μάνατζέρ μου, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Περιμένω να τελειώσει το θέμα με την Μπέρμιγχαμ και να έρθω».

Ενώ ισχυρίστηκε πως είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης:

«Είμαι έτοιμος. Έχω κάνει κανονικά προετοιμασία με την Μπέρμιγχαμ, έχω αγωνιστεί σε κάποια φιλικά, σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι πιο πίσω από τους υπόλοιπους. Γνωρίζω άλλωστε και την ομάδα και δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής».

Και σχολίασε την μείωση, που δέχθηκε στις αποδοχές του:

«Είμαι νέος ακόμη και σ' αυτή τη φάση της καριέρας μου δεν αποτελούν προτεραιότητά μου τα χρήματα. Ήθελα να βρω μία ομάδα όπου θα είμαι ευτυχισμένος, κάνοντας αυτό που αγαπώ και γνωρίζω, να παίζω μπάλα. Και στην ΑΕΚ ξαναβρήκα τη χαρά του ποδοσφαίρου».

Πρόσθεσε πως δεν έχει επικοινωνήσει με τον προπονητή της ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες:

«Δεν έχω μιλήσει την τελευταία εβδομάδα με τον Μανόλο. Ό,τι ήταν να πούμε, άλλωστε, το έχουμε πει σε προηγούμενες επικοινωνίες που είχαμε».

Εξήγησε γιατί προτιμά να αγωνιστεί στην «Ένωση»:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που μου συμπεριφέρθηκαν όλοι στην ΑΕΚ και γι' αυτό ήθελα να μείνω, προτιμώντας την από τις ισπανικές ομάδες. Δεν κρύβω όμως ότι καθοριστικό ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παραμονή του Μανόλο. Μου αρέσουν ο τρόπος που δουλεύει στις προπονήσεις, η φιλοσοφία του, ο τρόπος που βλέπει το ποδόσφαιρο, το πώς μεταδίδει τις ιδέες του στους παίκτες».

Και κατέληξε στους οπαδούς της ΑΕΚ:

«Τους ευχαριστώ πολύ για την αγάπη τους, δεν μου αρέσει όμως να λέω λόγια και να δίνω υποσχέσεις, προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved