«Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο»

«Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά ο Άλβες Λίνο.

Ο αμυντικός του «Δικέφαλου του Βορρά» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» και αναφέρθηκε επίσης στο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα, ενώ έπλεξε το εγκώμιο των Λάζλο Μπόλονι και Κονστίν Λαζάρ.

Ο Λίνο αναφέρθηκε αρχικά στο ματς με τη νορβηγική ομάδα: «Σκοπός ήταν να χτυπήσουν το παιχνίδι. Η εικόνα που δόθηκε ότι η ομάδα επιτέθηθε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν και από το παιχνίδι της Βαλερένγκα. Στο ημίχρονο κάναμε μια συζήτηση και ο Μπόλονι μας ζήτησε να πιέσουμε πιο ψηλά και ότι από εκεί θα φτάσουμε στο γκολ.

Αυτήν ήταν η τακτική μας. Είμαστε μία ομάδα με καλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία, αλλά ήταν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Για να πάρει μία ομάδα από το πρώτο παιχνίδι θετικό αποτέλεσμα πρέπει να παίξει έξυπνα, με τακτική και αυτό κάναμε. Η Βαλερένγκα είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς μπορέσαμε να τους κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε και στο δεύτερο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν ο λόγος που ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε καλύτερος σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια ήταν επειδή έπαιζε επίσημο ματς, τόνισε: «Και τα δύο παίζουνε ρόλο, αλλά είναι γεγονός ότι έχει γίνει σημαντική δουλειά και έχουμε δουλέψει πολύ από την ημέρα που ήρθαμε στη Θεσσαλονίκη. Σκοπός μας είναι το αποτέλεσμα στα επίσημα ματς, ενώ αυτό δε γινόταν στα φιλικά. Να σημειώσω ότι και στα φιλικά ήμασταν σοβαροί, ωστόσο εκεί δεν παίζει ρόλο το αποτέλεσμα, αλλά κάποια άλλα πράγματα».

Ενώ για το τι είπε στον Γκαρσία, πριν αυτός εκτελέσει το φάουλ με το οποίο έγινε το 2-0, είπε: «Και οι δύο ήμασταν καλοί στα χτυπήματα φάουλ. Γνωρίζω ότι ο Πάμπλο είναι πολύ καλός στα χτυπήματα γι' αυτό και του είπα να το εκτελέσει πλάγια δίπλα από το τείχος γιατί διαισθάνθηκα ότι ο γκολκίπερ δεν θα μπορέσει να αντιδράσει».

Αναφερόμενος στον Κονστίν, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση, τόνισε: «Ο Λαζάρ ξεχώρισε και στο φιλικό με τον Πιερικό, αλλά και στο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα. Πιέζει πάντα ψηλά, είναι πολύ δυνατός, αλλά και πολύ συνεργάσιμος. Πιστεύω ότι αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και έχει να δώσει ακόμη περισσότερα στην ομάδα από αυτά που έδωσε στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε».

Όσον αφορά στον τραυματισμό που είχε πέρυσι και την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, υποστήριξε: «Εγώ πάντα νιώθει έτοιμος να παίξω. Βρίσκομαι σε μία εντελώς διαφορετική κατάσταση από την περσινή. Είμαι σε ένα πολύ καλό στάδιο, αγωνίστηκε σε όλα τα φιλικά και είμαι πολύ καλύτερα γι' αυτό και νιώθω χαρούμενος. Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν για να το ανταποδώσω και στον κόσμο για τη στήριξη που μου έδειξε όταν ήμουν τραυματίας. Ελπίζω να κάνω και εγώ, αλλά και ο ΠΑΟΚ μία εκπληκτική σεζόν».

Μιλώντας για τον Λάζλο Μπόλονι, είπε: «Αμέσως κέρδισε την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών. Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα, θεωρούμε ότι κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και πιστεύω ότι και εγώ ο ίδιος έχω δουλέψει αρκετά μαζί του και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε».

Τέλος, για το στόχο της νέας χρονιάς, τόνισε: «Είναι γεγονός ότι είμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν έχουμε φτάσει στην πρώτη. Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι οι περσινοί. Έχουμε πάντα στόχο το πρωτάθλημα, γιατί αν δε βάλεις ψηλά τον πήχη δε θα πετύχεις τίποτα.

Είμαστε κάποιοι παίκτες πολλά χρόνια στην ομάδα και θέλουμε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο. Πρέπει επιτέλους ο ΠΑΟΚ σύντομα να κατακτήσει έναν τίτλο. Σύμφωνα με το υλικό που έχουμε και αν όλα πάμε καλά μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved