«Περίμενα πώς και πώς»

«Περίμενα πώς και πώς»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις ως μέλος της οικογένειας του Άρη μίλησε ο Μανώλης Παπαστεριανός.

Ο 24χρονος νεοαποκτηθείς μέσος των «κιτρίνων», τόνισε ότι περίμενε με αγωνία να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη, ενώ αυτό που του άρεσε ήταν ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στη «Sportday»:

-Μανώλη, έστω και με κάποια μικρή καθυστέρηση ήρθες στον Άρη.

«Περίμενα πώς και πώς να ενσωματωθώ με την ομάδα. Άργησε να βγει η απόφαση κι έμεινα για καιρό μακριά από τις προπονήσεις. Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη αγωνία για το μέλλον μου. Από τη στιγμή, όμως, που έδωσα τον λόγο μου στον Άρη περίμενα μόνο τη στιγμή που θα βγει η απόφαση και τίποτε άλλο».

-Πώς σε προσέγγισε ο Άρης, τι ήταν αυτό που σε κέρδισε;

«Το ενδιαφέρον και η ζεστασιά που έδειξαν οι άνθρωποι του Άρη για μένα ήταν αυτό που με κέρδισε. Ήταν πολύ ωραίο και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη».

-Είχες, πάντως, προτάσεις από Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό;

«Όντως υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά από την πρώτη στιγμή που είδα ενδιαφέρον από τον Άρη μού άρεσε. Ο τρόπος που με προσέγγισαν και το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας μού κέντρισαν το ενδιαφέρον. Ο Άρης, άλλωστε, είναι ένας σύλλογος που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου».

-Ξέρεις ότι στον Άρη οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Είσαι έτοιμος να ανταποκριθείς;

«Ο κόσμος του Άρη είναι πολύ φανατικός. Άλλωστε, τον έχω αντιμετωπίσει με τη φανέλα του Ηρακλή, τώρα όμως είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτόν τον κόσμο στο πλευρό μου».

-Στον Ηρακλή αγωνίστηκες σε πολλές θέσεις. Έχεις μιλήσει με τον Τσιώλη για τον ρόλο σου στην ομάδα;

«Η αλήθεια είναι πως δεν μιλήσαμε ακόμη για τη θέση που με προορίζει. Όπως και να 'χει, όμως, πλέον είμαι στρατιώτης του Άρη και όπου χρειαστεί θα βοηθήσω. Η θέση μου είναι αμυντικό και επιθετικό χαφ. Σε αυτές τις δύο θέσεις μπορώ να βοηθήσω περισσότερο και να αποδώσω φυσικά καλύτερα».

-Ήρθες στον Άρη σε πολύ καλή ηλικία. Αποτελεί μια ευκαιρία για σένα για μια κλήση στην Εθνική;

«Είναι πάντα στο μυαλό μου η Εθνική, όπως και σε κάθε ποδοσφαιριστή. Επειδή, όμως, μόνος μου δεν μπορώ να πετύχω τίποτα, αλλά μέσα από την ομαδική δουλειά, ίσως μπορέσω να πραγματοποιήσω κι αυτό το όνειρο».

-Πώς σου φαίνεται το έντονο ελληνικό στοιχείο που υπάρχει φέτος στον Άρη;

«Το να βλέπεις μια ομάδα να δουλεύει με Έλληνες παίκτες είναι κάτι που σε γεμίζει με περισσότερη χαρά. Όλα τα παιδιά με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε γνωρίζω αρκετούς παίκτες του Άρη και από πιο πριν».

-Ανυπομονείς για κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένα;

«Αυτό που περιμένω πώς και πώς είναι να έρθει η στιγμή που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη. Όπως είπα και προηγουμένως, περίμενα πολύ μέχρι να βγει η απόφαση, αλλά πλέον είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

-Πώς αισθάνεσαι που θα συνεργαστείς με έναν από τους πιο πετυχημένους Έλληνες τεχνικούς;

«Τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει πολύ καλό όνομα. Είναι από τους καλύτερους προπονητές και είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστούμε».

-Το επιθετικό σύστημα του Σάκη Τσιώλη λογικά θα σε βοηθήσει περισσότερο, μια και είσαι μέσος που πατάει περιοχή;

«Το επιθετικό ποδόσφαιρο αρέσει σε όλο τον κόσμο. Φυσικά αρέσει και σε εμένα και θα με βοηθήσει. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε και να δικαιώσουμε τις επιλογές του κόουτς».

-Ποιος είναι ο μίνιμουμ στόχος του Άρη την επόμενη σεζόν;

«Από τη στιγμή που αγωνίζεσαι στον Άρη ο ελάχιστος στόχος που μπορείς να έχεις είναι τα πλέι οφ και η έξοδος στην Ευρώπη».

-Εσύ είσαι έτοιμος να προσθέσεις κι άλλα ατομικά βραβεία στη συλλογή σου;

«Σίγουρα θέλω να πετυχαίνω γκολ, αλλά για να βοηθάνε την ομάδα και όχι για να παίρνω βραβεία. Σίγουρα τα βραβεία σε ανεβάζουν ψυχολογικά, αλλά μακάρι να σκοράρω κι ας μην είναι τόσο όμορφα».

-Πώς έζησες την ατμόσφαιρα του αγώνα με την Πενιαρόλ;

«Ήμουν στο γήπεδο και μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Ζήλεψα τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα ζήσω ανάλογες στιγμές, τις οποίες και περιμένω».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved