The Fantastic Four

The Fantastic Four

Μόνο στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης δεν έχουν φτάσει οι 27 ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κάποιοι, ωστόσο, έχουν προλάβει να ξεχωρίσουν...

Μετά από δώδεκα μέρες στο Ζέεφελντ της Αυστρίας και αντίστοιχα έξι στην Ολλανδία, κάποιοι εκ των 27 ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη «χώρα της τουλίπας» έχουν προλάβει να ξεχωρίσουν. Ποιοι είναι αυτοί;

Χοσέ Χολέμπας
Ο Γερμανός, αν και πολύ γρήγορα θα πάρει την ελληνική υπηκοότητα, αμυντικός αποδεικνύει, κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, για ποιο λόγο ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν εισηγήθηκε την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ.

Ο Χοσέ Χολέμπας βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στην λίστα με τους διακριθέντες. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της κάθε προπόνησης βγάζει τεράστιο πάθος στο χορτάρι, ενώ ανοίγει... τ’ αυτιά του σε κάθε εντολή του Ισπανού τεχνικού, έτσι ώστε να αποδώσει στο μέγιστο εντός του αγωνιστικού χώρου τα όσα ζητάει.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βαλβέρδε του εμπιστεύτηκε τη θέση του αριστερού μπακ σε όλη τη διάρκεια του 90λέπτου (κανείς άλλος δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς) στο παιχνίδι με την Βέρντερ. Ο Χολέμπας φαίνεται αποφασισμένος να κυνηγήσει μια εξαιρετική χρονιά με τον Ολυμπιακό.

Άλμπερτ Ριέρα
Ο Ισπανός μέσος ξεδίπλωσε λίγες φορές, πέρυσι, το τεράστιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο στο χορτάρι. Θέλετε επειδή δεν είχε κάνει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό; Θέλετε διότι δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί; Όπως και να έχει ο Άλμπερτ Ριέρα δεν ήταν αυτός που η ποδοσφαιρική πιάτσα γνωρίζει.
Πλέον τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, με εμφανώς ανεβασμένη διάθεση, φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο δρόμο των διακρίσεων. Μέχρι στιγμής, στην Ολλανδία, έχει δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Τόσο στις τελευταίες προπονήσεις, όσο και στο πρόσφατο φιλικό με την Βέρντερ, ο Ριέρα ήταν πολύ καλός και αν μη τι άλλο άφησε υποσχέσεις για μια καλύτερη χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πέταρ Γκρμπιτς
Αν υπήρχε τίτλος για τον ποδοσφαιριστή που έχει ικανοποιήσει περισσότερο απ’ οποιονδήποτε άλλον το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, τότε ο Πέταρ Γκρμπιτς θα τον... κατακτούσε εύκολα. Ο Μαυροβούνιος είναι κάθε μέρα και καλύτερος, ενώ παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο τόσο στο πρώτο ματς, με αντίπαλο την Ζούλτε Βάρεγκεμ, όσο και στο τελευταίο, κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης.
Ο 23άχρονος ποδοσφαιριστής, γνωρίζοντας ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα... κόψει κάποιους μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, προσπαθεί να δίνει καθημερινά τον καλύτερό του εαυτό, έτσι ώστε να... υποχρεώσει άπαντες να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Πέρα από κάποια επιπόλαια λάθη στα φιλικά, μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει...{textlink}

Φράνκο Κοστάντσο
Ο Αργεντινός τερματοφύλακας δείχνει ικανός να πάρει τη φανέλα του... βασικού στο σπίτι του. Έχει εξαιρετική αντίληψη του χώρου και διαθέτει πολύ καλά αντανακλαστικά. Ο Κοστάντσο δεν έχει μπει ακόμα 100% στο κλίμα, όμως πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι αυτό θα συμβεί πολύ γρήγορα.
Κατά τη διάρκεια των δύο φιλικών έκανε κάποια επιπόλαια λάθη, όμως ενέπνεε σιγουριά στους αμυντικούς, ενώ τους κατεύθυνε, φωνάζοντας, σε όλη τη διάρκεια που έπαιξε.
Στις προπονήσεις δίνει, όπως και οι υπόλοιποι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού, τον καλύτερό του εαυτό. Πολλές φορές έχει κερδίσει «μπράβο» από τον προπονητή τερματοφυλάκων, Αλέκο Ράντο.

The Fantastic Four



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved