Χιμένεθ: «Έλλειψη στα χαφ»

Χιμένεθ: «Έλλειψη στα χαφ»

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο Μανόλο Χιμένεθ για την  καθυστέρηση στο θέμα απόκτησης ενός ακόμη χαφ, καθώς ο Ντιόπ δεν θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Καραμπούκσπορ, ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε πως αυτή την περίοδο η Ενωση θα έπρεπε να είναι πιο έτοιμη και πιο πλήρης. Πάντως από την απόδοση των παικτών του στο φιλικό με την τουρκική ομάδα έμεινε ευχαριστημένος, όπως και από την πρώτη εμφάνιση του Γκούντγιονσεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χιμένεθ:

«Σήμερα είδαμε  το αντίθετο από το προηγούμενο ματς. Είχαμε ένα όχι και τόσο καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά πολύ καλύτερο δεύτερο. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και επίσης είναι εμφανής η κούραση. Φάνηκε στα τετ α τετ που κάναμε, που λόγω κούρασης δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Δεν με ανησυχεί αυτό, θα μου άρεσε βεβαίως να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Το σημερινό φιλικό ήταν ένα καλό τεστ. Παίξαμε με μια πιο έτοιμη ομάδα, που ξεκινάει το πρωτάθλημα πιο άμεσα. Ηταν μια ταχύτητα πάνω από εμάς. Το θετικό που κρατάμε είναι ότι κάναμε ευκαιρείες, είχαμε τέσσερα τετ α τετ, κρατήσαμε την μπάλα και για ακόμα ένα παιχνίδι το μηδέν στην άμυνα. Είναι αρνητικό ότι δεν σκοράραμε, αλλά δεν με φοβίζει αυτό. Οι προπονήσεις είναι πολύ έντονες και όταν φύγουμε από εδώ και πέσει ο ρυθμός, σταματήσουμε να δουλεύουμε τόσο πολύ στη φυσική κατάσταση, θα δώσουμε έμφαση στην ταχύτητα. Πάντως, βελτιωνόμαστε, είμαστε σίγουροι στην άμυνα και αυτοί έκαναν ουσιαστικά μόνο μία τελική προσπάθεια. Δεν είμασταν βέβαια τόσο συγκεντρωμένοι και αυτό είναι ένα κομμάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε. Δεν είχαμε την κατοχή και την ένταση για να έχουμε τον έλεγχο της μπάλας στο κέντρο. Είναι ξεκάθαρο ότι τα πόδια είναι βαριά».

Για το ότι το πρωί έβαλε τις φωνές στον Μανωλά και στο 12’ σήκωσε τον Χέλγκασον για ζέσταμα: «Είναι ένα θέμα που πρέπει να δουλέψουμε. Ο Μανωλάς είναι καταπληκτικός αμυντικός, έχει απίστευτα προσόντα, αλλά πρέπει να γίνει πιο... Ευρωπαίος αναφορικά με τη συγκέντρωσή του. Χρειάζεται να μάθει να συγκεντρώνεται. Δουλεύει πολύ σκληρά, ακούει αυτά που του λέω, αλλά πρέπει να δουλέψει για να γίνει καλύτερος».

Για την έλλειψη στα χαφ: «Στο αγωνιστικό κομμάτι σε ότι έχει να κάνει με τα χαφ είμαι χαρούμενος από την απόδοση των παικτών μου. Υπάρχουν όμως ελλείψεις. Το Σαββατοκύριακο θα δούμε τι θα γίνει με τον Πάπα. Του έχουμε μεταφέρει ότι ή έρχεται ρώτα ή καθόλου. Οταν επιστρέψουμε στην Αθήνα ή ο Πάπα θα πας περιμένει εκεί ή δεν θα είναι στην ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να φορτώσουμε όλο το βάρος στη διάρκεια της χρονιάς στον Μάκο, τον Καφέ , τον Κλωναρίδη και τον Αγκιρίμπα. Είναι μια πολύ σημαντική θέση και η ΑΕΚ δεν μπορεί αν είναι στην αναμονή αν θα αποφασίσει ο Ντιόπ να έρθει. Εχουμε εδώ 15 ημέρες δουλειάς χωρίς να είναι μαζί μας».

Γιατί δεν ανέφερε τον Γκέντσογλου: «Δεν τον ανέφερα γιατί σήμερα ήταν τραυματίας και δεν έπαιξε. Υπολογίζουμαι και στον Σάββα και στον Κλωναρίδη, που δείχνει κάποια πολή καλά στοιχεία, και στον Αγκιρίμπα, και στον Γκερέιρο, αλλά δεν είναι εκεί η θέση του».{textlink}

Για τον Εγγλέζου: «Είμαι πολύ χαρούμενος από τη δουλειά του, όπως και όλων των νεαρών. Σήμερα δεν έπαιξε ο Κατσέτης, ο Νικόλτσης και ο Τσουκαλάς, γιατί υπάρχει και ο Κοντοές και ο Γεωργέας. Ο Εγγλέζου δουλεύει σκληρά και από αύριο θα έχω περισσότερες απαιτήσεις».

Για Γκουντγιόνσεν: «Είχε ένα τετ α τετ. Δεν έχει ακόμα αντοχές, ήρθε αργά, θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και το κάνει ήδη. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητά του, το ζήτημα είναι να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το χαμένο έδαφος. Εχει το προσόν ότι μιλάει και ισπανικά και στο ημίχρονο όταν τον ρώτησα πως είναι μου απάντησε ‘νεκρός, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου’.  Για τον Γκουντγιόνσεν είμαι σίγουρος αυτό που με ανησυχεί είναι για τους παίκτες που θα έρθουν αργότερα μήπως είναι πολύ αργά».

Χιμένεθ: «Έλλειψη στα χαφ»



Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved