«Την ψυχή μου για τον Άρη»

«Την ψυχή μου για τον Άρη»

Ο Μανώλης Παπαστεριανός είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά προκειμένου να δικαιώσει όλους όσους τον επέλεξαν να γίνει μέλος της οικογένειας του Άρη.

Ο 24χρονος νεοαποκτηθείς μέσος των «κιτρίνων» στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη, ξεκαθάρισε ότι θα τιμήσει τη φανέλα που φοράει μέσα από την δουλειά του, ενώ σχολίασε και το φιλικό παιχνίδι με την Πενιαρόλ (26/07).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM»:  

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι την οικογένεια του Αρη. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν. Από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι του Αρη έδειξαν πόσο πολύ με πιστεύουν και με θέλουν στην ομάδα. Αυτό ήταν κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου» είπε αρχικά.

Για την απόδοση του Άρη στο παιχνίδι με την Πενιαρόλ αλλά και την παρουσία του κόσμου: «Ήμουν το γήπεδο και είδα τον αγώνα από κοντά. Η ομάδα μου άρεσε πάρα πολύ. Παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα ειδικά σε αυτό το στάδιο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες.

Τα κλίμα στο γήπεδο ήταν καταπληκτικό. Σε κάποια στιγμή ζήλεψα τους συμπαίκτες μου που έπαιζαν μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Είμαι σίγουρος όμως ότι στο μέλλον θα το ζήσω και εγώ».

Για τη φυσική του κατάσταση: «Βρίσκομαι πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους. Θα μιλήσω με τον γυμναστή και ελπίζω να είμαι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν: «Από τη φύση του ο Αρης πρέπει να πρωταγωνιστεί. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες οι οποίοι είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν την ομάδα».

Για τον Σάκη Τσιώλη: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ μαζί του. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει πολλά πράγματα και ελπίζω να τον δικαιώσω».

Κλείνοντας έστειλε μήνυμα στον κόσμο των «κιτρίνων» λέγοντας: «Αυτό που θέλω να πω είναι θα δώσω την ψυχή μου για αυτή την ομάδα και θα σεβαστώ την φανέλα που θα φοράω».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved