Ο Ολυμπιακός στο... κόσκινο

Ο Ολυμπιακός στο... κόσκινο

Μεταμορφωμένος, προς το καλύτερο, παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό (26/7) φιλικό, κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης, σε σχέση με το προηγούμενο, με αντίπαλο την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Μερικές ώρες μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης είναι ίσως η καταλληλότερη στιγμή για να κάνεις κάποιος κριτική στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι. Με σύμμαχο, λοιπόν, την ηρεμία και αφού αναλύσαμε το παιχνίδι γι’ αρκετή ώρα, σας καταθέτουμε την κριτική μας αναφορικά με τους παίκτες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στο χθεσινό (26/7) ματς κόντρα στη Βέρντερ.

Φράνκο Κοστάντσο: Σε αντίθεση με το πρώτο ματς, κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν ενέπνεε εμπιστοσύνη. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κατεύθυνε την αμυντική γραμμή, κάτι το οποίο έκανε συνεχώς στο ματς με τους Βέλγους.

Γιάννης Μανιάτης: Έκανε κάποιες κούρσες στη δεξιά πλευρά, βοηθώντας την επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού. Σε ότι αφορά στις αμυντικές του υποχρεώσεις η απόδοσή του κυμάνθηκε σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Χοσέ Χολέμπας: Ο Γερμανός ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο την Βέρντερ. Η απόδοσή του ήταν ικανοποιητική, ενώ κατά διαστήματα βοήθησε και στην επιθετική λειτουργία.

Όλοφ Μέλμπεργκ: Η απόδοση του Σουηδού δεν ήταν αυτή που μας έχει συνηθίσει, όμως πρέπει να του αναγνωρίσουμε το ελαφρυντικό ότι μπήκε αργότερα από τους περισσότερους στην προετοιμασία. Πολύ γρήγορα ο Μέλμπεργκ θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.{textlink}

Ιβάν Μαρκάνο: Ο Ισπανός έδειξε για άλλο ένα ματς, μετά απ’ αυτό κόντρα στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, ότι είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός. Έκανε κάποια επιπόλαια λάθη, τα οποία, όμως, φαίνεται ότι έγιναν επειδή δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξέρει που θα «σπάσει» την μπάλα όταν δημιουργηθεί κίνδυνος στα καρέ.

Πετρ Γκρμπιτς: Πολύ καλή παρουσία από τον Μαυροβούνιο σε όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε. Ο Γκρμπιτς δήλωσε, για άλλο ένα ματς, «παρών», σκορπίζοντας τα χαμόγελα στις τάξεις του τεχνικού τιμ.

Άλμπερτ Ριέρα: Ο Ισπανός ήταν ανάμεσα στους κορυφαίους, αν όχι ο καλύτερος, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Στο διάστημα που αγωνίστηκε βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό στη δημιουργία φάσεων, ενώ θα μπορούσε να πετύχει κι ένα γκολ. Δεν είναι ακόμα έτοιμος, όμως αφήνει υποσχέσεις...

Μοϊσές Ουρτάδο: Για άλλο ένα παιχνίδι δεν ήταν καλός. Σίγουρα ήταν σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς, κόντρα στην ομάδα του Βάρεγκεμ, όμως φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ πίσω στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Το πιθανότερο είναι αυτό ν’ αλλάξει...

Αριέλ Ιμπαγάσα: «Ιμπαγάσα είναι μόνο ένας», όπως είπε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του ματς. Ο «κάνιο» δεν έπιασε την σούπερ απόδοση, όμως έκανε αυτό που ξέρει καλά στο δημιουργικό κομμάτι. Όση ώρα αγωνίστηκε ο Ολυμπιακός ήταν σαφώς καλύτερος.

Νταβίντ Φουστέρ: Στο διάστημα που αγωνίστηκε προσπάθησε με κάθετες και διαγώνιες πάσες να δημιουργήσει «ρήγματα» στην αντίπαλη άμυνα. Οι περισσότερες εξ αυτών δεν έφτασαν στον Τζεμπούρ, λόγω του βαθμού ετοιμότητας των αντίπαλων αμυντικών. Η παρουσία του ήταν άκρως ικανοποιητική.

Ραφίκ Τζεμπούρ: Είχε διάθεση και ήταν κινητικός σε όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε. Δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε, ενώ μια φορά που βγήκε μόνος του γλίστρησε στο βρεγμένο χόρτο.

Γιώργος Γκαλίτσιος: Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι έχει... έμμεση ευθύνη στο γκολ της Βέρντερ, σε γενικές γραμμές η απόδοσή του δεν ήταν καλή. Πρέπει να παραδεχθούμε ότι προσπάθησε, όμως το άγχος, δεδομένου ότι γνωρίζει καλά ότι δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ, ήταν εμφανές.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Ήταν ο γνωστός σε όλους μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ήταν αλάνθαστος σε όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε. Ενέπνεε σιγουριά η άμυνα των «ερυθρόλευκων» όση ώρα έπαιξε.

Τάσος Παπάζογλου: Φιλότιμος σε όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε. Προσπάθησε όσο περισσότερο μπόρεσε, προκειμένου ν’ αποδείξει στον Ερνέστο Βαλβέρδε οτι του αξίζει μια θέση στο ρόστερ.

Φρανσουά Μοδέστο: Ο Γάλλος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Απέφυγε να κάνει το μεγάλο λάθος σε όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε, ήταν εμφανές όμως ότι δεν βρίσκεται ακόμα στο καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Σουμπίνιο: Ούτε... κρύο, ούτε... ζέστη από τον «Σούμπι». Προσπάθησε αλλά και αυτός φάνηκε ότι θέλει δουλειά ακόμα, προκειμένου να θυμίσει τον περυσινό ποδοσφαιριστή που υποχρέωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να κινηθούν για την απόκτήσή του.

Χαβίτο: Σε χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η απόδοση του Χαβίτο. Ο Ισπανός δεν ήταν κακός, όμως φαίνεται ότι δεν μπορεί να κυνηγήσει θέση βασικού, παρά μόνο αυτή στον πάγκο.

Γιάννης Φετφατζίδης: Η απόδοσή του δεν ήταν υψηλή, σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν ήταν καλός. Είχε διάθεση και πήρε και κάποιες πρωτοβουλίες. Σίγουρα, δεν είναι ακόμα έτοιμος...

Αλεξάνταρ Κατάι: Δείχνει ότι διαθέτει τεχνική κατάρτιση, όμως δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό όσο ο ίδιος θα ήθελε. Σίγουρα δεν βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο φυσικής κατάστασης και θα χρειαστούμε κι άλλα ματς για να τον κρίνουμε.

Κέβιν Μιραλάς: Δεν έπιασε καλή απόδοση ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος όμως υπενθυμίζουμε ότι προέρχεται από τραυματισμό. Τις επόμενες μέρες θα δούμε τον Βέλγο που όλοι ξέρουμε.

Ο Ολυμπιακός στο... κόσκινο



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved