Μιχαηλίδης: «Η ΑΕΛ με καλύπτει»

Μιχαηλίδης: «Η ΑΕΛ με καλύπτει»

Ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ των «βυσσινί» ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν να υπογράψει στη Λάρισα.

Συνέντευξη στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν την προετοιμασία της θεσσαλικής ομάδας στο Καρπενήσι παραχώρησε ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Ο έμπειρος γκολκίπερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχαηλίδη:

-Μετά από δύο αποτυχημένες προσπάθειες τελικά ήρθε η στιγμή να φορέσεις τα «βυσσινί»;

«Έτσι πιστεύω. Ήταν άλλες δύο φορές να γίνει ο γάμος αλλά δεν βοήθησαν οι καταστάσεις. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή έρχονται στη ζωή πράγματα που προσπαθούν να γίνουν και είμαι χαρούμενος για αυτό».

-Οι λόγοι που αποφάσισες να έρθεις στην ΑΕΛ;

«Είναι μια ομάδα με ιστορία και δυναμική και με καλύπτει απόλυτα»

-Πόσο δύσκολο είναι να έχουμε φτάσει στα τέλη Ιουλίου και να μην γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ΑΕΛ;

«Είναι δύσκολο για όλη την ομάδα να μην ξέρουμε που θα παίζουμε γιατί δυσκολεύει και ο προγραμματισμός. Πιστεύω ότι σύντομα θα ξεδιαλύνει η κατάσταση. Αν τελικά παίξουμε στη Β’ Εθνική, σε μια κατηγορία όπου η ΑΕΛ δεν ανήκει, θα προσπαθήσουμε να την επαναφέρουμε».

-Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;

«Το κλίμα είναι πολύ καλό. Ακόμα μαθαίνω πράγματα αλλά από το λίγο διάστημα που είμαι στην ομάδα πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή χρονιά».

-Είναι θετικό που φέτος στην ΑΕΛ υπάρχουν πολλοί Έλληνες στο ρόστερ;

«Οι Έλληνες ξέρουν πράγματα και καταστάσεις και είναι σημαντικό να ξέρει τη γίνεται με την ομάδα, τη κουβαλά από πίσω της. Όποτε θεωρώ ότι είναι καλό που υπάρχουν πολλοί ‘Έλληνες στην ομάδα. Και οι ξένοι χρειάζονται αρκεί να κάνουν τη διαφορά».

- Λόγω εμπειρίας πιστεύεις ότι η παρουσια σου στην ΑΕΛ θα παίξει και ένα ρόλο «δασκάλου» για τους νεαρούς πορτιέρο της ομάδας;

«Όχι εντάξει. Είναι καλό το να έχεις νέους και φιλόδοξους τερματοφύλακες και να τους βοηθάς. Σε ικανοποιεί και εσένα ως παίχτη. Ελπίζω να πάρουν τα θετικά από εμένα γιατί θα έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο».

-Σε προβληματίζει όλη αυτή η κατάσταση που βιώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και αν πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι;

«Όλοι οι παίκτες αισθανόμαστε άσχημα. Ότι δεν είμαστε πρωταγωνιστές, ότι το βράδυ μπορεί να μη δεις την οικογένεια σου. Και για τα υπόλοιπα που βγήκαν προς τα έξω θα πρέπει να βγούνε αποφάσεις γιατί έχει κουραστεί ο κόσμος με αυτά που βλέπει. Το κακό είναι ότι 19 χρόνια παίζω μπάλα και κάθε χρόνο ακούω τα ίδια. Δυστυχώς δε γίνεται τίποτα. Ίσως και εμείς οι παίκτες να πρέπει να αντιδράσουμε πιο δυναμικά. Γιατί τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ».

-Πως φαντάζεσαι ότι θα παίζεις για τον κόσμο της ΑΕΛ;

«Στον Ατρόμητο ζηλεύαμε τον κόσμο που έχει η ΑΕΛ. Δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα. Είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας και θα μας βοηθήσει για να πετύχουμε τους στίχους μας».

-Στην απόφασή σου να έρθεις στην ΑΕΛ έπαιξε ρόλο η παρουσία του Κώστα Νεμπεγλέρα;

«Με τον Κώστα συνεργασθήκαμε τα τελευταία 2,5 χρόνια και σίγουρα μέτρησε και αυτό. Όπως επίσης και το πρέσινγκ του προέδρου με τον προπονητή. Με ήθελαν πολύ και απλώς έπρεπε να λύσω πρώτα κάποια θέματα με την πρώην μου ομάδα».

- Τα πρώτα σου συμπεράσματα από την προετοιμασία ποια είναι;

«Βλέπω ότι γίνεται πολύ δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Κόουλμαν είναι ένας προπονητής που μαζί με την ομάδα θέλει να πετύχει και αυτός και ξέρει σε μια ομάδα έχει έρθει».



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved