Socratis: «Θέλω να γυρίσω»

Socratis: «Θέλω να γυρίσω»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, καθώς θέλει να κερδίσει εγχώριους τίτλους.

Ο Έλληνας αμυντικός της Βέρντερ Βρέμης, μιλώντας στην τηλεόραση της «Nova» αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στους Γερμανούς, τις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό, αλλά και το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ελλάδα.

«Ήταν μία απόφαση προσωπική, σκέφτηκα πως μετά την περσινή χρονιά που δεν ήταν γεμάτη, ήθελα να πάω σε μία ομάδα που θα έχω περισσότερες ευκαιρίες και σε μία καλή ομάδα που θα έχω περισσότερες ευκαιρίες σε ένα καλό πρωτάθλημα», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού διεθνή άσου, για τους λόγους που συνέχισε την καριέρα του στην ομάδα της Βρέμης.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Γερμανία ή το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ιταλία, ανέφερε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω. Αλλωστε δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή, Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ, μου έχουν συμπεριφερθεί άψογα. Είναι η πέμπτη μου μέρα στην ομάδα, είμαι χαρούμενος και χαρούμενος και ικανοποιημένος».

Ερωτηθείς για την άποψη που έχουν στην Γερμανία για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, τόνισε: «Μετά τους τελευταίους Έλληνες που έχουν φύγει στο εξωτερικό και έχουν κάνει καλή πορεία... μετράει περισσότερο ο Έλληνας παίκτης και για τα παιδιά που θα κάνουν αυτό το βήμα».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: «Έχω ξαναπεί πως δεν λέω ποτέ όχι και για τίποτα, μπορεί να γίνει σε ένα χρόνο, μπορεί σε περισσότερα. Έχω πει κάποτε θα γυρίσω».

Σε ερώτηση αν υπήρχε πρόταση από τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Αν υπήρξε ή δεν υπήρξε πιστεύω ότι δεν μετρά. Αυτό που μετράει είναι πως βρίσκομαι εδώ. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα και ευχαριστώ τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα. Θέλω να επιστρέψω και να κατακτήσω τίτλους στην Ελλάδα. Καμιά φορά μπορεί να είναι σύντομα, μπορεί να είναι πιο αργά».

Σχολιάζοντας την Εθνική ομάδα, ανέφερε: «Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, γιατί είναι το κλειδί για την πρόκριση».

Όσον αφορά στην άποψή του για τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει αυτόν και στον ελληνικό χώρο. Πιστεύω πως θα έχει μία καλή χρονιά. Εμείς ετοιμαζόμαστε γιατί σε λίγο ξεκινάει το πρωτάθλημα και ο κόσμος είδε ένα πολύ ωραίο θέαμα.

Όπως είδα τον Ολυμπιακό έχει χρόνο μπροστά του, έχει σχεδόν  έτοιμη ομάδα και έναν προπονητή που έχει κάνει καλή δουλειά. Οι παίκτες και συγκεκριμένα τα βαρόμετρα, είναι αυτοί που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα και θα τη βοηθήσουν στην Ευρώπη».{textlink}

Για την παρουσία του Τόμας Σάαφ στην τεχνική ηγεσία της Βέρντερ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, υποστήριξε: «Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής. Το έχει αποδείξει η πορεία του. Είναι ένας προπονητής που τον σέβονται όλοι. Είμαι χαρούμενος που είμαι δίπλα σε αυτόν τον προπονητή και εύχομαι να μάθω πάρα πολλά».

Τέλος, για την «μάχη» καθιέρωσής του στην ενδεκάδα των «πράσινων», δήλωσε: «Όλα εξαρτώνται από τον εαυτό σου. Πήρα την προσωπική επιλογή να φύγω από τη Μίλαν, γιατί εκεί είναι δύσκολο να σε εμπιστευτούν. Εφόσον υπήρξε το ενδιαφέρον από την Βέρντερ πήρα την απόφαση, γιατί θέλω να παίζω και να είμαι έτοιμος».

Socratis: «Θέλω να γυρίσω»



Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός – Προμηθέας 80-69: Επιστροφή στις νίκες στη Basket League πριν την Μπαρτσελόνα
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός θα δώσουν τις ίδιες ημέρες τα Game 3 και 4
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
Αναστατωμένος ο Φώτης Ιωαννίδης - Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
ΟΠΑΠ Forward: Ψήφος εμπιστοσύνης στη γυναικεία επιχειρηματικότητα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved