Δερμιτζάκης: «Ήμασταν διαβασμένοι»

Δερμιτζάκης: «Ήμασταν διαβασμένοι»

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε αυτό που ήθελε στο Περιστέρι, σύμφωνα με τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Ο τεχνικός ηγέτης των Αρκάδων, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, υποστήριξε πως η ομάδα του δούλεψε πολύ καλά, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, ενώ αναφέρθηκε και στα σενάρια για ποδοσφαιριστές του Αστέρα που βρίσκονται στην λίστα άλλων ομάδων.

«Θα έλεγα ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που παίζει ανοικτό ποδόσφαιρο. Ήμασταν πάρα πολύ διαβασμένοι. Ήρθαμε για να πάρουμε κάτι και νομίζω ότι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, οι ποδοσφαιριστές μου ήταν πολύ συγκεντρωμένοι στην τακτική», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Και συνέχισε: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι και στην άμυνα, που δεν αφήσαμε τον Ατρόμητο να δημιουργήσει φάσεις και στην επίθεση, γιατί δώσαμε χώρο για να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες, που κάναμε στο δεύτερο, αλλά και στην αλλαγή συμπεριφοράς και στις δύο φάσεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και ο,τιδήποτε παίρνεις εκτός έδρας είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να συνδυαστεί με θετικό αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ατρόμητο».

Ερωτηθείς για το τι άλλαξε στην ομάδα, στο διάστημα που είναι στην τεχνική ηγεσία, δήλωσε: «Το ζητούμενο είναι ότι ο Αστέρας διαθέτει καλούς παίκτες. Σε μία αλλαγή προπονητή, το πρώτο που μπορείς να κάνεις είναι στην  ψυχολογία. Συν κάποια πράγματα που προσπαθείς να περάσεις σε κάποιες στιγμές. Παρά τα προβλήματα που είχαμε με βροχοπτώσεις στην Τρίπολη, ήμασταν καλά ενημερωμένοι για τον αντίπαλο και έγινε ομαδική δουλειά από όλους και μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς κύλησε το παιχνίδι, ο τεχνικός του Αστέρα, ανέφερε: «Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το είχαμε μελετήσει και είχαμε καταστρώσει τα πλάνα μας. Η διαφορά είναι πως σε κόντρα επιθέσεις, που κάναμε φάσεις, δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, που θα μας έδινε τη νίκη».

Για το αν ο Αστέρας έχει ελπίδες για την παραμονή, απάντησε: «Είμαστε σε μία δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες που βρίσκονται σε αυτή την θέση είναι καλές ομάδες, που προσπαθούν να πάρουν βαθμούς. Εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα και κοιτάμε την ομάδα μας για να πάρει όσους βαθμούς περισσότερους μπορεί, αλλά θέλουμε να μας βοηθήσουν και τα αποτελέσματα, είναι δύσκολος ο δρόμος».

Όσον αφορά στα επόμενα δύο παιχνίδια, που κατά πάσα πιθανότητα, θα κρίνουν την πορεία του Αστέρα, απάντησε: «Σημαντικό ρόλο παίζουν τα επόμενα παιχνίδια και πρέπει να τα πάρουμε αν θέλουμε να είμαστε κοντά στον στόχο μας».

Για τους παίκτες της ομάδας της Τρίπολης που είναι στο «στόχαστρο» άλλων ομάδων, υποστήριξε: «Είναι σημαντικό για την ομάδα να ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές. Ήδη τρία ονόματα παίζουν δυνατά στο μεταγραφικό... παζάρι. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες και με την βοήθεια τη δική μου και της διοίκησης που προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, θα φτάσουμε στο καλοκαίρι ίσως να ασχολούνται περισσότερες ομάδες. Τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα. Έγινε μια συζήτηση με τον Πουλίδο που κατάλαβε τι ρόλο παίζει στην επίτευξη του στόχου».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved