Βαλβέρδε: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Βαλβέρδε: «Πρέπει να βελτιωθούμε»

Μόνο να... χρυσώσει το χάπι δεν προσπάθησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου που ακολούθησαν την αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην Ολλανδία, αναφορικά με την κακή εμφάνιση του Ολυμπιακού στο προχθεσινό παιχνίδι με την Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» στο Βάρεγκεμ, γεγονός που μπορούσε εύκολα να το καταλάβει κανείς βλέποντάς τον κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας, στο Έρμελο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δηλώσεις του στους Έλληνες δημοσιογράφους που βρίσκονται μαζί με την αποστολή των πρωταθλητών στη «χώρα της τουλίπας», στάθηκε στο μεγάλο, η αλήθεια είναι, ταξίδι από το Έρμελο στο Βάρεγκεμ, αλλά και στις δοκιμές παικτών που έκανε και θα συνεχίσει να κάνει...

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό παιχνίδι, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Δεν με πείραξε πολύ. Στο πρώτο δεν έμεινα ικανοποιημένος. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε. Κάναμε 3,5 ώρες ταξίδι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Επίσης, παίζουμε με ευρωπαϊκές ομάδες και όχι από την Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε που παίζουμε και να παίζουμε πιο δυνατά».

Αναφορικά με τις γραμμές που δεν ήταν κοντά μεταξύ τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Βαλβέρδε είπε: «Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί στην μπάλα. Πρέπει να πούμε ότι σήμερα δεν αναγνωρίσαμε την ομάδα μας. Δεν είχαμε ένταση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο είχαμε ένταση και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δουλεύουμε σκληρά. Σε άλλα ματς θα είμαστε πιο φρέσκοι, σε άλλα όχι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό είναι σίγουρο».

Για τις δοκιμές παικτών σε διάφορες θέσεις, ο Βαλβέρδε τόνισε: «Θα συνεχίσουμε τις δοκιμές με τις θέσεις. Θέλω να δω σε τι θέσεις μπορούν να αγωνιστούν οι παίκτες. Ο Γκρμπιτς έχει καλή τεχνική, είναι γρήγορος, ο Κάταϊ έχει καλή τεχνική, αλλά θέλει περισσότερη ένταση».{textlink}

Για τα θετικά στοιχεία που είδε στον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Πάντα υπάρχουν θετικά στοιχεία. Ήμασταν πίσω στο σκορ και στο δεύτερο προσπαθήσαμε να πρεσάρουμε. Πάντα βρίσκεις θετικά πράγματα».

Ενώ για το αν θα χρησιμοποιήσει και κόντρα στη Βέρντερ δύο 11άδες, είπε: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξουν δύο 11άδες. Ο Γέστε θα παίξει ένα από τα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τον Φέισα».

Βαλβέρδε: «Πρέπει να βελτιωθούμε»



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved