«Ετοιμαζόμαστε για Super League»

«Ετοιμαζόμαστε για Super League»

Ο Ανδρέας Παντελή ξεκαθάρισε ότι την Τρίτη (26/07) θα τελειώσει και τυπικά το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών από τον Αντώνη Ρέμο προς τον ίδιο, τονίζοντας παράλληλα ότι ο προγραμματισμός που γίνεται στον Ηρακλή γίνεται για τη συμμετοχή της ομάδας στη Super League.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» ο Ανδρέας Παντελή είπε αρχικά:

«Μετά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή το πρωί ο δικηγόρος μου με την δικηγόρο του κ. Ρέμου τα βρήκαν όλα και συμφώνησα. Έτσι αύριο το πρωί στο ραντεβού που είναι προγραμματισμένο θα τελειώσει το θέμα θετικά. Η συζήτηση για την μεταβίβαση των μετοχών από την Παρασκευή και έπειτα γίνεται μέσω των δικηγόρων του δικού μου και του κ. Ρέμου. Ο Γ.Σ. ή οποιοδήποτε άλλο μέλος της διοίκησης πρωτοδικείου δεν υπάρχει πλέον στην συζήτησή μας.

Με την συμφωνία αυτή γίνεται η μεταβίβαση των μετοχών και έτσι δεν θα υπάρχει πια η αμφιβολία για το ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος και για το πού είναι οι μετοχές. Έτσι θα σταματήσει και το φάγωμα των τελευταίων χρόνων που υπάρχει για το που ανήκει ο Ηρακλής. Στον Ηρακλή έχουμε δει πολλά και για να είμαστε «οκ» θα πρέπει πρώτα να πέσουν οι υπογραφές. Ο κ. Ρέμος θέλει να πραγματοποιηθεί αυτή η συμφωνία καθώς θέλει ο Ηρακλής να περάσει στα χέρια κάποιου που θέλει να βοηθήσει την ομάδα».

Θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Ηρακλή, είπε: «Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο είναι πως τα προβλήματα είναι τεράστια. Ωστόσο οι επαφές και οι συζητήσεις είναι σε καλό σημείο και η συμφωνία θα επέλθει σύντομα. Παράλληλα, από την στιγμή που ξέρουμε πως θα καταλήξει θετικά το θέμα με την μεταβίβαση, ξεκινήσαμε να διαμορφώνουμε το ρόστερ για την νέα σαιζόν. Έχουμε σοβαρές συζητήσεις με παίκτες που έχουν κάνει προσφυγή και προσπαθούμε να κάνουμε διακανονισμούς με όλους. Επίσης προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα για την νέα χρονιά και θέλουμε να τιθασεύσουμε την οικονομική καταστροφή. Έχω και εγώ μια καλή εικόνα όχι όμως 100% για τα οικονομικά της ομάδας και για αυτό θέλω να βοηθήσω».

Αναφορικά με το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά, ο Παντελή τόνισε: «Ξεκινήσαμε, όπως είπαμε και πριν, κινήσεις για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας και αυτό γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει και πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα. Αν περιμένουμε να δούμε για το τί θα γίνει με τα δικαστικά κτλ τότε χαθήκαμε. Ήδη είμαστε στις 25 Ιουλίου και γίνεται ακόμα αγώνας για το που θα παίζει η ομάδα την νέα χρονιά, παρόλα αυτά όπως είπα πρέπει να τρέξουμε για να μην χάσουμε άλλο χρόνο. Οι πληροφορίες που βγαίνουν από τα ΜΜΕ για τις διάφορες κινήσεις που κάνουμε για προπονητές και παίκτες ή για τις συζητήσεις για παίκτες του Ηρακλή που θέλουμε να μείνουν στην ομάδα, μπορώ να πω πως είναι αληθινές» .

Όσον αφορά στην κατηγορία για την οποία προετοιμάζεται να παίξει ο Ηρακλής, υποστήριξε: «Τώρα, η ομάδα ετοιμάζεται για να παίξει στην Super League. Αυτή την στιγμή είμαστε στα μισά του μεταγραφικού σχεδιασμού και της σχεδίασης του νέου ρόστερ. Αν αλλάξει κάτι και ο Ηρακλής την νέα σεζόν αγωνιστεί στην Football League θα αλλάξουν και τα πλάνα των μεταγραφών. Παρόλα αυτά όμως και αν ο Ηρακλής αγωνιστεί στην Football League θα έχουμε μια ομάδα πολύ καλή που δεν θα χρειαστεί να μείνει πολύ καιρό στην μικρή κατηγορία και θα ανέβει στην Super League γρήγορα, μέσα σε μια χρονιά».

Ο Κύπριος αναφέρθηκε και στο γκάλοπ που γίνεται στο site «BlueArena»: «Είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για κάποιον που θέλει να πάρει τον Ηρακλή και να τον βοηθήσει». Ενώ για τα δικαστικά θέματα, είπε: «Όσον αφορά τα δικαστικά θέματα, υπεύθυνοι είναι αυτοί που το ξεκίνησαν, άρα και αυτοί το συνεχίζουν και το τρέχουν. Όπως και να γίνει όμως όλοι θα παλέψουμε για να μείνει ο Ηρακλή στην Super League».

Σε ερώτηση για το αν χρειάζεται τεχνικός διευθυντής στον Ηρακλή, απάντησε: «Μέσα σε μια ομάδα πρέπει να υπάρχει μια καλή συνεννόηση μεταξύ του προέδρου και του προπονητή. Η συνεργασία τους αν είναι καλή τότε θα υπάρξει και η επιτυχία στον σύλλογο. Δεν πιστεύω πως αυτό περί τεχνικού διευθυντή μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα».

Για τον Κατσαβάκη, είπε: «Τον κ. Κατσαβάκη τον γνωρίζω από την θητεία του στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ δεόντως ως άνθρωπο και ως προπονητή».

Ωστόσο, δεν θέλησε να αναφερθεί στους παίκτες που θέλει ο Ηρακλής: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουμε να φέρουμε στον Ηρακλή. Αλλά όσο δεν υπάρχει η απόφαση για το πού θα αγωνίζεται ο Ηρακλής την νέα χρονιά δεν μπορούμε να μιλήσουμε με κανέναν ακόμη».

Μιλώντας για την επιμονή που έδειξε να πάρει τον Ηρακλή, είπε: «Η αγάπη για το ποδόσφαιρο και ο εγωισμός που έχω ήταν μερικά από αυτά που με ξανάφεραν στο προσκήνιο για την απόκτηση του Ηρακλή. Όλα αυτά που είχαν γίνει και ακουστεί παλαιότερα με έθιξαν, επειδή όμως είμαι εγωιστής επέστρεψα γιατί θέλω να δείξω πως αυτά που λέω είναι ορθά».

Παράλληλα, δεν θέλησε να μιλήσει για τα χρήματα που θα βάλει στον Ηρακλή: «Εγώ θα βάλω ένα πολύ σεβαστό ποσό γιατί αυτή την στιγμή ο Ηρακλής το έχει ανάγκη. Υπάρχουν πολλά θέματα με τα συμβόλαια παικτών και επίσης έχουμε και την δημιουργία του ρόστερ το οποίο πρέπει να είναι δυνατό ούτως ώστε να έχει ο Ηρακλής πολλές επιτυχίες».

Επίσης, τόνισε ότι πλέον θα χρειάζεται να μένει περισσότερο καιρό στη Θεσσαλονίκη: «Όπως όλος ο κόσμος γνωρίζει οι δουλειές μου είναι στην Βουλγαρία. Πάγια τακτική μου είναι να πηγαινοέρχομαι Κύπρο - Θεσσαλονίκη - Βουλγαρία. Βέβαια πλέον θα πρέπει να δώσω αρκετό χρόνο στον Ηρακλή και θα πρέπει να βρίσκομαι περισσότερο καιρό στην Θεσσαλονίκη».

Για το Καυτανζόγλειο, τόνισε: «Ο Ηρακλής εννοείται πως θα μείνει στο Καυταντζόγλειο ακόμα κι αν πέσει στην Football League. Γιατί ακόμα και εκεί θα πρέπει να αγωνίζεται σαν ομάδα της Super League».

Στη συνέχεια, ο Παντελή μίλησε για τον κόσμο της ομάδας: «Πιστεύω με όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό στην ομάδα ο κόσμος δύσκολα να εμπιστευτεί κάποιον και επίσης πολύ δύσκολα θα τον αγκαλιάσει. Πρώτα θα πρέπει αυτός να δείξει μεγάλα έργα και αυτά είναι οι επιτυχίες που θα πρέπει να πετύχει ο Ηρακλής καθώς και το αγωνιστικό ανάστημα που πρέπει να ορθώσει».

Για τις μεταγραφές είπε: «Αν ο Ηρακλής παίξει στην Football League τότε οι παίκτες που θα έρθουν θα είναι κατά βάση Έλληνες, ενώ αν παίζει Super League τότε υπάρχουν συνεργάτες που έχουν παίκτες από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τον Ηρακλή να φθάσει εκεί που τον θέλουμε».

Όσον αφορά στις προσφυγές και τους ποδοσφαιριστές που φεύγουν, είπε: «Όλα τα παιδιά πέρασαν πάρα πολλά. Μπορεί να χάσουμε μερικούς με όλα αυτά που έχουν γίνει τα χρόνια που πέρασαν. Δεν θα φταίνε τα παιδιά, αλλά εμείς. Ωστόσο εμείς θα παλέψουμε και θα προσπαθήσουμε να τους κρατήσουμε εδώ, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν και μετά τις πρώτες συζητήσεις υπάρχουν καλά δεδομένα με πολλούς από αυτούς και ίσως καταφέρουμε να τους κρατήσουμε».

Τέλος, του ζητήθηκε να πει αν θα γίνουν ηχηρές μεταγραφές: «Με το που θα γίνει η μεταβίβαση των μετοχών θα υπάρξουν και ανακοινώσεις μεγάλων παικτών. Βέβαια αυτό θα κριθεί και από το πού θα παίζει ο Ηρακλής την νέα χρονιά. Θα πολεμήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για τον Ηρακλή».



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved