«Ξεκαθαρίζει για Μήτρογλου»

«Ξεκαθαρίζει για Μήτρογλου»

Για την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου αλλά και τους στόχους του Άρη για τη νέα σεζόν, μίλησε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων», με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM», ξεκαθάρισε το ενδιαφέρον του Άρη για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου τνίζοντας ότι η περίπτωση του αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα (25/07) ή αύριο (26/07), ενώ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στο πρώτο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη στον «NovaΣΠΟΡ FM»: 

Για τις συζητήσεις που είχε με τη διοίκηση την Κυριακή (24/07): «Συζητήσαμε κυρίως για τον επιθετικό που θέλουμε να κλείσουμε. Δεν έχουμε κάτι για να πούμε με σιγουριά. Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί προτεραιότητα και μάλλον εκεί θα καταλήξουμε. Ήταν στα σχέδιά μας να πάρουμε και στόπερ, αλλά δεν βρήκαμε αυτό που θέλουμε. Έχουμε και τους νέους, τον Γιαννίτση που τα πηγαίνει περίφημα. Έχει τις δυνατότητες, όλες τις προϋποθέσεις να κάνει σταδιοδρομία. 

Για την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου: «Σίγουρα θα ήθελα να είναι Έλληνας ο επιθετικός. Ψάχνουμε ένα παίκτη περιοχής. Ο Νέτο, ο Σολτάνι και ο Καστίγιο είναι περιφερειακοί. Ο Μήτρογλου έχει τα χαρακτηριστικά που θέλω. Είναι σίγουρο ότι θα θέλαμε τον Μήτρογλου, πρέπει όμως να δούμε τι θα κάνουμε με τον Ολυμπιακό. Ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει σήμερα ή αύριο. Κυρίως με τον Ολυμπιακό. Θα κάνουμε μία προσέγγιση. Έχουμε δύο εναλλακτικές με ξένους. 

Για την λύση του Βαγγέλη Μάντζιου: «Είναι ένας παίκτης που πάντα ήθελα. Ταιριάζει κι αυτός στα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε». 

Για την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου: «Νομίζω ότι κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει. Με τους όρους Πλατινί στην ΟΥΕΦΑ οι ομάδες πρέπει να έχουν περισσότερους νέους. Ο Άρης είναι τυχερός που διαθέτει την πρωταθλήτρια ομάδα». 

Για την δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία: «Είναι ίσως η πρώτη φορά που δεν έχω ούτε πίεση, ούτε άγχος και δουλεύω απερίσπαστος. Κατά 95% παρέμεινε η ίδια ομάδα. Ξέρουμε τι γίνεται, τι πρέπει να βελτιώσουμε. Και δεν έχω πίεση γιατί εργάζομαι σε μια ομάδα με μεγάλη δυναμική που μου παρέχει όλες τις προϋποθέσεις. Η ομάδα θα ‘ναι έτοιμη όταν πρέπει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την δουλειά που έγινε στην προετοιμασία. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα». 

Για τους στόχους του Άρη: «Αυτό που λέω στους παίκτες είναι ή τώρα ή ποτέ. Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν στόχους. Η ομάδα να βγαίνει κάθε χρόνο στην Ευρώπη κατ’ αρχήν, ωστόσο εγώ επιμένω να λέω ότι με αυτά τα παιδιά, με αυτή την ομάδα πρέπει να κοιτάμε λίγο πιο ψηλά».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved