Άντρεσεν: «Καλύτερα από ότι το 2009»

Άντρεσεν: «Καλύτερα από ότι το 2009»

Ο Μάρτιν Άντρεσεν μίλησε για τη τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Όσλο, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής της Βαλερένγκα, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (28/07), μίλησε για το κλίμα που επικρατεί στο Όσλο μετά την δολοφονία περίπου 100 ανθρώπων, αλλά και τη θλίψη που έχει σκεπάσει ολόκληρη τη Νορβηγία. Παράλληλα, εμφανίστηκε αρκετά ψύχραιμος τονίζοντας ότι πρέπει όλοι να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν, ενώ σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της Βαλερένγκα, θέλει το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο «Goal»:

«Η κατάσταση είναι δύσκολη. Αυτό που συνέβη ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς. Ένας άνθρωπος, που δεν ήταν καλά στα λογικά του, σκότωσε τόσο πολύ κόσμο. Αυτό είναι κάτι φοβερό, μας έχει αναστατώσει, αλλά θα πρέπει να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι η Νορβηγία. Δεν αντιπροσωπεύει τη χώρα μου…»

-Θα πρέπει να είστε σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη…

«Ναι. Είμαστε απόλυτα σοκαρισμένοι και πολύ προβληματισμένοι σαν λαός. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που χάθηκαν χωρίς λόγο κι αυτό μας έχει γεμίσει θλίψη. Και εμάς και όλο τον πλανήτη απ’ ότι καταλαβαίνω και από τα λόγια σας. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δούμε την επόμενη μέρα, να σταθούμε στα πόδια μας και να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση. Κι αυτό κάνουμε ήδη, παρά τη θλίψη μας».

-Στην επόμενη μέρα υπάρχει και το ποδόσφαιρο, υπάρχει και ο αθλητισμός…

«Αυτό ακριβώς. Είχαμε ένα παιχνίδι τη Δευτέρα, το οποίο όμως αναβλήθηκε κι αυτό ήταν το πιο φυσιολογικό, αλλά κι εμείς πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν μπορείς ποτέ να σταματάς. Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίσουμε κι εμείς, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, γιατί διαφορετικά θα έχουμε πρόβλημα».

-Θα είστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω πως ναι. Για να είμαι ειλικρινής, από την Τρίτη είχα προγραμματίσει να ασχοληθώ λεπτομερώς με τον ΠΑΟΚ, οπότε δεν έχω και πολλά να σας πω για μία ομάδα που εσείς σίγουρα την ξέρετε καλύτερα. Είναι θετικό πάντως για την ομάδα μου το γεγονός ότι εμείς έχουμε πολύ περισσότερα επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας και ο ΠΑΟΚ τώρα ξεκινά. Αυτό μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο».

-Θέλετε να πάρετε ρεβάνς ή εκδίκηση για τον αποκλεισμό σας πριν από δύο χρόνια;

«Δεν ξέρω πως ακριβώς πρέπει να το περιγράψω, αλλά σίγουρα θέλουμε κάτι παραπάνω από αυτά που πετύχαμε στις αναμετρήσεις μας με τον ΠΑΟΚ το 2009».



Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved