«Απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός»

«Απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός»

Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας των Νέων μίλησε ακόμα για τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, την Εθνική ομάδα και τον Βέλλιο...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λεωνίδας Βόκολος στο NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας:
«Μεγάλο προβάδισμα στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πει κανένας ότι μπορεί να υπάρχει. Είναι ένα μεγάλο ματς, με δύο πολύ μεγάλες ομάδες. Το προβάδισμα το έχει η ΑΕΚ, να μην γελιόμαστε, με το σκορ του πρώτοι αγώνα. Το βασικό είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Προβλέψεις δεν μπορώ να κάνω. Σε ματς που βρίσκεσαι πίσω στο σκορ από την πρώτη αναμέτρηση, όπως ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ σημαντικό να πετύχεις ένα γρήγορο γκολ. Η ψυχολογία αλλάζει και έρχεται με το μέρος σου. Αν δεν γίνει αυτό, τότε πάει στην άλλη μεριά».

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ξάνθης:
«Νίκησε μια ομάδα που δείχνει σε άνοδο, με έναν καλό προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος κάνει μια πολύ καλή δουλειά, άρα ήταν και πολύ καλή η νίκη».

Για την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του Εργοτέλη:
«Ήταν σημαντική και αυτή. Ο Παναθηναϊκός δείχνει τον τελευταίο καιρό ότι τα διοικητικά έχουν μπει στα αποδυτήρια και έχουν επηρεάσει με αποτέλεσμα να μην δείχνει η ομάδα τις πραγματικές δυνατότητές της».

Για την απόλυση Νιόπλια και την πρόσληψη Φερέιρα:
«Κάθε αλλαγή προπονητή επηρεάζει την ομάδα προς το καλύτερο, κυρίως στην αρχή της νέας αυτής περιόδου. Από εκεί και πέρα μετράει η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι δεν έχει διάρκεια και όπως προείπα δείχνει επηρεασμένος. Του λείπει αυτό που είχε τόσα χρόνια, την ηρεμία στα διοικητικά. Θεωρώ ότι αυτό είναι το σημαντικότερο και όχι η ομάδα. Έχει καλό υλικό και καλούς παίκτες, αλλά όχι ηρεμία».

Για τον Ολυμπιακό:
«Έχει έναν πολύ καλό προπονητή, έχει ηρεμία διοικητική, καλό υλικό και αυτό μεταφράζεται στην καλή πορεία που έχει στο πρωτάθλημα. Η ομάδα ξέρει τι ζητάει και τι θέλει μέσα στο γήπεδο και αυτό είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που κάνει.

Για το πρωτάθλημα:
«Είναι το απόλυτο φαβορί ο Ολυμπιακός, έχει ξεφύγει ήδη στην κορυφή και αν αλλάξει κάτι, αυτό θα οφείλεται στον ίδιο. Το θέμα μέχρι στιγμής είναι στα χέρια του».

Για τη στροφή των ομάδων σε Έλληνες ποδοσφαιριστές:
«Αυτό είναι που ζητάμε και θέλουμε, ο καθένας από το πόστο του, να προωθούνται οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Είναι προς τιμήν του Ολυμπιακού που το έχει σαν σκέψη, μια τόσο μεγάλη ομάδα που έχει πίεση και άγχος για το αποτέλεσμα. Το ίδιο πρέπει να ισχύει και ισχύει για τον Παναθηναϊκό. Έχει Έλληνες στο ρόστερ του και βγάζει Έλληνες από τις ακαδημίες του. Αυτό πρέπει αν το ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες. Δεν έχω κάτι εναντίον των ξένων παικτών, Είμαι της άποψης ότι πρέπει να έρχονται μόνο ποιοτικοί ξένοι και οι υπόλοιποι να είναι Έλληνες στις ομάδες».

Για Εθνικές ομάδες:
«Το πλάνο του Σάντος είναι εξαιρετικά σημαντικό. Οραματίζεται μαζί με τους Φύσσα και Πιλάβιο ένα ευρωπαϊκών προτύπων σύστημα. Μακάρι να μπουν σε τάξη όλα, αν και έχει ήδη ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια».

Για την Εθνική Νέων:
«Έχω παίκτες γεννηθέντες το 1992 για τις επίσημες υποχρεώσεις της φετινή χρονιάς. Περάσαμε από την Πορτογαλία στα προκριματικά και έχουμε τώρα μπροστά μας τα ημιτελικά. Προετοιμάζουμε μια ομάδα για τη επόμενη χρονιά με βάση τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1993. Οι 92άρηδες είναι για τη φετινή χρονιά, οι 93αρηδες για την επόμενη. Στεκόμαστε σε πάρα πολλούς τομείς. Ο χρόνος μας είναι πάρα πολύ μικρός για να ασχοληθούμε με τη φυσική κατάσταση , οπότε κοιτάμε περισσότερο την τακτική. Βάσει πλάνου βέβαια κινούμαστε στην τακτική του κ. Σάντος και μας νοιάζει η πειθαρχία και η εικόνα των παιδιών αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Δουλεύουμε πάνω σε αρκετά κομμάτια».

Για τον Βέλλιο:
«Είναι ένα παιδί που το έχω στην Εθνική από τον Σεπτέμβριο. Έχει ταλέντο, είναι καλός χαρακτήρας, πειθαρχημένος και σοβαρός. Η προσπάθειά του φέτος είναι πολύ μεγάλη, αλλά θέλει πολύ δουλειά ακόμα, γιατί μόνο μέσα από αυτήν μπορείς να κερδίσεις πράγματα. Πάει κάπου που μπορεί να βελτιώσει τις αδυναμίες του».



Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved