Ζεκά: «Γουστάρω Παναθηναϊκό!»

Ζεκά: «Γουστάρω Παναθηναϊκό!»

Ο 23χρονος Πορτογάλος, Ζεκά, παρουσιάστηκε «διαβασμένος» σχετικά με τον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή του δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο μάνατζερ του, Κάρλος Γκονσάλβες, αναφέρει πως απομένουν μονάχα οι τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, της οποίας το κόστος θα αγγίξει τα 350.000 ευρώ. Ο ίδιος ο παίκτης μίλησε στην «Goal» σχετικά με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ένας σπουδαίος προπονητής στην Πορτογαλία. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μένα να συνεργαστώ μαζί του. Μπορώ να μάθω πολλά υπό τις οδηγίες του και να γίνω καλύτερος παίκτης».

Και για τις τωρινές του γνώσεις σχετικά με τους «πράσινους»:

«Δεν έχω κάποιον γνωστό στην Ελλάδα, αλλά ξέρω πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω φυσικά τους Κατσουράνης και Καραγκούνη, που έπαιζαν μέχρι πρόσφατα στην Πορτογαλία, στην Μπενφίκα. Και τον Σεϊταρίδη. Έχω δει επίσης στην τηλεόραση τον Λέτο. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά τον έχω δει στην τηλεόραση να αγωνίζεται. Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Θα είναι σπουδαίο να παίξω δίπλα σε όλους αυτούς».

Πάντως ξεκαθάρισε πως ο μάνατζερ του έχει την αποκλειστική διαχείριση των διαπραγματεύσεων:

«Το θέμα το χειρίζεται ο ατζέντης μου και δεν ξέρω ακόμα κάτι για αυτό που μου λέτε. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση, ο ατζέντης μου μιλάει με τον πρόεδρο, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή. Είμαι παίκτης της Σετούμπαλ. Πρέπει πρώτα να έρθουν οι δύο ομάδες σε συμφωνία για να έρθω στην Ελλάδα. Πιστεύω και ελπίζω να γίνει γρήγορα».

Ενώ πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για την καριέρα του:

«Είμαι χαρούμενος στη Βιτόρια, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη πρόκληση. Θα είναι ένα τεράστιο βήμα για εμένα να παίξω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη και θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Europa League. Σε σπουδαίες διοργανώσεις δηλαδή που κάθε παίκτης ονειρεύεται και δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές».

Σχεδόν… τελειωμένη

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του Ζεκά, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», αποκάλυψε πως Σετούμπαλ και Παναθηναϊκός τα έχουν βρει σε όλα, ενώ το μόνο που απομένει για να κλείσει η μεταγραφή είναι μερικές λεπτομέρειες.{textlink}

«Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, έγινε μία πρώτη επίσημη επαφή μεταξύ των δύο ομάδων και είναι ουσιαστικά και η τελική. Πιστεύω ότι υπάρχει συμφωνία και μένουν ακόμα ορισμένες λεπτομέρειες που αφορούν κυρίως το ποσοστό μεταπώλησης του Ζεκά, το οποίο θέλει να ορίσει η Σετούμπαλ. Με τον Ζεκά, λόγω της επιθυμίας του ίδιου και του Φερέιρα που έχει μιλήσει με το παιδί και με μένα, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, διότι συζητάμε και τη χρονική διάρκεια. Ο παίκτης θέλει πολύ να έρθει στον Παναθηναϊκό, να παίξει στην Ευρώπη και να συνεργαστεί με τον Φερέιρα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κάρλος Γκονσάλβες για να συμπληρώσει ερωτηθείς για το αν ο Ζεκά θα είναι την Τρίτη στην Αθήνα, όπως έλεγαν οι Πορτογάλοι:

«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός παίζει με την Οντένσε. Τώρα, αν θα έρθει το παιδί πριν το ματς ή μετά είναι κάτι που θα το δούμε. Όπως και να έχει, σχεδόν έχει κλείσει η μεταγραφή και σύντομα θα είναι στην Ελλάδα»



Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved