Γκούντγιονσεν: «Απαντήσεις στο γήπεδο»

Γκούντγιονσεν: «Απαντήσεις στο γήπεδο»

Αποφασισμένος να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο, εμφανίστηκε ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, δηλώνοντας πως θα τα δώσει όλα προκειμένου η ΑΕΚ να υλοποιήσει τους στόχους της.

Η «κιτρινόμαυρη» μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού, μιλώντας στην εφημερίδα «Real news» χαρακτήρισε πρόκληση τη νέα σελίδα που ανοίχθηκε στην καριέρα του, αποκαλύπτοντας πως έμεινε έκπληκτος από την υποδοχή που του επεφύλασσαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ανυπομονησία  του να αγωνιστεί στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, τονίζοντας πως θέλει να γίνει μέρος της ιστορίας του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Έιντουρ Γκούντγιονσεν:

Τι σε έπεισε να έρθεις στην Ελλάδα;

«Είναι πρόκληση, νέα πορεία για την καριέρα μου. Οι κύριοι Αδαμίδης και Γκρέταρσον μου έδειξαν ότι αξίζει να έρθω»

Ένα σχόλιο για την υποδοχή που σου επιφυλάχθηκε;

«Με άφησε έκπληκτο. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ομάδα»

Για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Θα θέσω νέους στόχους και θα προσπαθήσω να τους κατακτήσω. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη με την κατάκτηση του κυπέλλου. Έχουμε φιλοδοξίες και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε»

Μια υπόσχεση για τον κόσμο της ΑΕΚ;
«Ενθουσιάστηκα με τους οπαδούς, πολύ όμορφο το συναίσθημα. Ποτέ, δεν δίνω υποσχέσεις που δεν μπορώ να κρατήσω, αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα φορέσω με περηφάνια τη φανέλα της και θα κάνω τα πάντα γι΄ αυτήν»

Η νέα σου ομάδα έχει 17 χρόνια να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπορείς να αλλάξεις την μοίρα της;

«Θα κάνω το παν. Θέλω να γίνω μέρος της ιστορίας της. Κάθε αλλαγή πρέπει να αντιμετωπίζεται με πάθος. Η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν μια επιτυχία και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια»

Πότε θα είσαι έτοιμος;

«Θα προσπαθήσω το συντομότερο δυνατόν να καλύψω το έδαφος και να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Θα είμαι έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Εννοείται ότι στο πρώτο ματς θα είμαι έτοιμος»

Σε ποια θέση σου αρέσει να αγωνίζεσαι;

«Έχω συνηθίσει να παίζω σε διάφορες θέσεις και ως μεσοεπιθετικός και ως δεύτερος επιθετικός»

Για τα ελληνικά ντέρμπι έχεις ενημερωθεί;

«Τα ντέρμπι δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο και τα έχω ζήσει. Θέλω να δώσω χαρά στους φιλάθλους της ΑΕΚ. Έχω μάθει να παίζω σε ματς με μεγάλη πίεση, που δεν είναι μόνο μπάλα αλλά σαν πόλεμος. Ανυπομονώ να βρεθώ αντιμέτωπος με τις ευθύνες αυτές και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και απαιτήσεις του κόσμου της».{textlink}


Ισχυρίζονται κάποιοι ότι δεν είσαι σε καλή κατάσταση και γι' αυτό διάλεξες το ελληνικό ποδόσφαιρο;


«Όσοι λένε αυτά την απάντηση θα την πάρουν μέσα στο γήπεδο. Δεν έχει νόημα να απαντώ εδώ. Θα το κάνω με την απόδοση μου»



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved