«Βήμα στην καριέρα μου»

«Βήμα στην καριέρα μου»

Ως βήμα στην καριέρα του χαρακτήρισε την μεταγραφή του στον Πανιώνιο ο Γιάννης Σιδεράκης, μιλώντας στο Onsports.

O 24χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος από χθες ανήκει στον σύλλογο της Νέας Σμύρνης, εμφανίστηκε χαρούμενος για την μετακίνηση του στους «κυανέρυθρους», δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως είπε το «ναι» στον Πανιώνιο χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, αφού αποτέλεσε τιμή για τον ίδιο η πρόταση που του κατατέθηκε από τους Νεοσμυρνιώτες.

Παράλληλα, ο πρώην γκολκίπερ του Θρασύβουλου, έβαλε ψηλά τον πήχη για την σεζόν που θα ξεκινήσει, τονίζοντας πως στόχος του είναι να τερματίσει με την νέα του ομάδα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Σιδεράκη στο Onsports:

-Γιάννη από χθες ανήκεις στην ομάδα του Πανιωνίου. Ποια είναι τα συναισθήματα σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Πιστεύω ότι έκανα πολύ καλή δουλειά την χρονιά που μας πέρασε στον Θρασύβουλο και θεωρώ πως με αυτή την μεταγραφή ανταμείβονται οι κόποι μου. Τώρα, όμως, αρχίζουν τα δύσκολα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρω να πετύχω».

-Αποτελεί πρόκληση για σένα ο Πανιώνιος και η Σούπερ Λιγκ;

«Εννοείται πως είναι μία πρόκληση για μένα, όπως και για κάθε ποδοσφαιριστή που ξεκινάει με φιλοδοξίες. Εγώ τώρα πρέπει να ανταμείψω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον Πανιώνιο».

-Υπήρχαν προτάσεις από άλλες ομάδες;

«Είχα συμβόλαιο με τον Θρασύβουλο και ήταν τα πράγματα λίγο δύσκολα. Υπήρχε τον Δεκέμβριο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, δεν προχώρησε, όμως, το θέμα γιατί είχα συμβόλαιο. Είχαν ενδιαφερθεί και κάποιες άλλες ομάδες».

-Ο λόγος που σε έκανε να πεις το «ναι» στον Πανιώνιο;

«Ο Πανιώνιος είναι μία ιστορική ομάδα, ένας μεγάλος σύλλογος και δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να μην απαντήσω θετικά. Ήταν τιμή για μένα αυτή η πρόταση και με το που έγινε, είπα αμέσως το ναι, δεν το σκέφτηκα καθόλου».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με την ομάδα για τη νέα σεζόν;

«Ο Πανιώνιος πάντα έχει υψηλούς στόχους και απαιτήσεις. Πιστεύω πως θα κάνουμε μία πολύ καλή σεζόν και θεωρώ πως θα τερματίσουμε, τουλάχιστον, μέσα στην πρώτη εξάδα».

-Πες μου δύο λόγια για τον συναγωνισμό που θα έχεις με τον Μάχο;

«Τον Μάχο είχα την τιμή να τον γνωρίσω και πέρυσι που είχα ακολουθήσει την προετοιμασία του Πανιωνίου στην Ουγγαρία. Είχαμε δουλέψει μαζί και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μία καλή συνεργασία».

-Πιστεύεις πως θα πάρεις κάποια πράγματα, δουλεύοντας μαζί του;

«Φυσικά. Όταν είσαι με έναν τόσο έμπειρο τερματοφύλακα, με τόσες παραστάσεις που έχει, τότε είναι φυσικό να πάρεις κάποια πράγματα από αυτόν».

-Για ποιον λόγο δεν έγινε πέρυσι η μεταγραφή σου στον Πανιώνιο;

«Πέρυσι εκτός από τον Μάχο ήταν και ο Μπέλιτς στην ομάδα, είχε έρθει και ο Παναγόπουλος και ήταν κάπως δύσκολο. Ήταν καλύτερο πιστεύω που ήρθα φέτος στον Πανιώνιο, γιατί είχα πέρυσι μία γεμάτη σεζόν στον Θρασύβουλο και αυτό είναι καλό. Πάντως, γενικότερα στις ομάδες που έχω επιλέξει ήθελα πάντα να παίζω, δεν ήθελα, δηλαδή, να κάθομαι και να λέω απλά ότι ανήκω στην τάδε ομάδα και αυτός είναι πάντα ο στόχος μου».{textlink}

-Θα ήθελες να συμπληρώσεις κάτι;

«Θέλω  να ευχαριστήσω τον κ. Λεμονή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με έφερε στην ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Μανίκα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Β’ Εθνική, την ομάδα του Θρασύβουλου και τον πρόεδρο κ. Μασούρη που δεν στάθηκε εμπόδιο για να κάνω αυτό το βήμα στην καριέρα μου».



Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved