«Όχι στις μεταγραφές αεροδρομίου»

«Όχι στις μεταγραφές αεροδρομίου»

Μεταγραφές ουσίας και όχι... αεροδρομίου είναι ο στόχος του φετινού Άρη, όπως τόνισε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, Τάσος Ορφανίδης.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας, «ΑΡΗΣ FM 92,8», ο Τάσος Ορφανίδης είπε αρχικά για το μεταγραφικό σχεδιασμό: «Καταλαβαίνω πως ο κόσμος έχει την αγωνία να ακούει για παίκτες και για μεταγραφές. Εμείς από τη δική μας μεριά, έχουμε την αγωνία να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις καταστάσεις σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον.

Η ομάδα μας οδεύει στο σωστό δρόμο. Γενικότερα στην παγκόσμια αγορά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Θέλουμε να ενδυναμώσουμε την ομάδα μας, αλλά πρέπει να έχουμε τη σύνεση να κάνουμε λογικές κινήσεις που να εξυπηρετούν τους στόχους της.

Η διοίκηση του Άρη δεν αποτελείται από επαγγελματίες. Είμαστε ερασιτέχνες, φίλαθλοι και προσπαθούμε μέσα από την αγάπη μας να εξυπηρετήσουμε την ομάδα μας. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις ώστε να ικανοποιήσουμε τον προπονητή μας. Φυσικά ό,τι κινήσεις κάνουμε, γίνονται υπό την έγκριση του κ. Τσιώλη.

Η φιλοσοφία της διοίκησης είναι τέρμα στις μεταγραφές αεροδρομίου. Οι παίκτες που θα έρθουν στον Άρη πρέπει να έχουν τη δυνατότητα, τον τρόπο σκέψης να μπουν στη νοοτροπία της ομάδας μας. Από τη μεριά μας, φυσικά, πρέπει να ανταποκριθούμε κι εμείς απέναντι τους. Οφείλουμε να προφυλάξουμε το αγωνιστικό κομμάτι από όποια διαρροή υπάρξει. Πιστεύω ότι ο Άρης θα είναι φέτος ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Θα τη χαίρεται όλος ο κόσμος. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του προπονητή μας, με τον οποίο έχουμε αρίστη συνεργασία».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ευκαιρίες που δίνονται σε νεαρότερους παίκτες: «Έχουμε ανεβάσει παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Δίνουμε ευκαιρίες και επενδύουμε σε αυτούς. Επιβάλλεται νομίζω και από τις συνθήκες που υπάρχουν γύρω μας. Οι ομάδες που μετέχουν αυτή τη στιγμή στην Superleague, δεν έχουν κάνει κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο Άρης για μένα έχει κάνει ίσως τις καλύτερες μεταγραφικές κινήσεις.

Φέτος θα επενδύσουμε στα παιδιά μας και αυτά πιστεύουμε θα ανταποκριθούν πλήρως. Πρέπει να λειτουργήσουμε έτσι. Η αίσθηση που έχουμε σαν διοίκηση του Άρη είναι πως θα δούμε μια διαφορετική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Αναφορικά με την απόκτηση του επιθετικού, είπε: «Ο κόσμος του Άρη πρέπει να είναι σίγουρος ότι η κίνηση που θα γίνει θα είναι πολύ καλά μελετημένη από όλες τις απόψεις. Θέλουμε να ανεβεί η ομάδα, πλήρης στην Αυστρία. Πρέπει η μεταγραφή που θα γίνει να είναι η καλύτερη επιλογή μας και θεωρώ ότι ο κόσμος θα μείνει ικανοποιημένος».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον για διάφορους παίκτες, ο Ορφανίδης είπε: «Είναι αλήθεια πως γίνεται παρέλαση ονομάτων σε διάφορα δημοσιεύματα. Έχουν χρησιμοποιηθεί ονόματα παικτών που ναι μεν μας τους πρότειναν αλλά εμείς δεν συζητήσαμε καν μαζί τους. Εμείς θα επιλέξουμε τους παίκτες και όταν τους επιλέξουμε θα τους κλείσουμε κιόλας».

Τέλος, μιλώντας για το φιλικό με την Πενιαρόλ, τόνισε: «Ο Άρης αυτή τη στιγμή κινείται σε ένα υψηλό επίπεδο από ομάδες που θα είναι αντιμέτωπος. Για την Πενιαρόλ τι να πει κανείς; Από που να ξεκινήσει κάποιος και που να τελειώσει. Καλώ τον κόσμο να έρθει να ζήσουμε μαζί αυτή τη γιορτή. Να χαρούμε με την ομάδα μας και να δείξουμε στους φιλάθλους που θα φιλοξενήσουμε τι σημαίνει Άρης.

Είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Ας δείξει ο κόσμος εμπιστοσύνη στη διοίκηση, στον προπονητή και τους παίκτες και έτσι θα βγει το αποτέλεσμα που θέλουμε για τη νέα χρονιά. Όλες οι κινήσεις μας είναι μελετημένες για το κέρδος του Άρη. Να είστε σίγουροι για αυτό».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved