Παντελή: «Δεν χαλάει η συμφωνία»

Παντελή: «Δεν χαλάει η συμφωνία»

Την πεποίθησή του ότι δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία για την ανάμειξή του στα διοικητικά του Ηρακλή εξέφρασε ο Ανδρέας Παντελή.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» υποστήριξε ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, ότι τελικά αυτό θα γίνει: «Είμαι στη Θεσσαλονίκη ακόμη, θα πάω όμως τώρα στην Κύπρο για 1-2 μέρες και επιστρέφω. Έγινε όντως χθες μια συνάντηση με ανθρώπους της ΠΑΕ Ηρακλής και βρέθηκε μια φόρμουλα συνεργασίας, αυτό που απομένει τώρα είναι η έγκριση της συμφωνίας και οι υπογραφές με τον μεγαλομέτοχο για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Πρέπει να γίνουν όλα σωστά μετά να μιλάμε για οριστική συμφωνία.

Πέρυσι είχε γίνει η πρώτη επαφή για να αναλάβω την ομάδα μετά από πιέσεις που είχα δεχθεί από τον κ. Ρέμο για να βοηθήσω. Δεν έτυχα όμως καλής υποδοχής από την οικογένεια του Ηρακλή, αμφισβητήθηκα έντονα και δεν έγινε η συνεργασία, είχε λειτουργήσει τότε και ο εγωισμός μου για την αντιμετώπιση που είχα, όμως πίστευα και πιστεύω ότι η θέση του Ηρακλή είναι στην Α' Εθνική, εκεί πρέπει να αγωνίζεται.

Φέτος τα δεδομένα είναι τελείως διαφορετικά, έχει έρθει ο κόσμος ανάποδα για τον Ηρακλή αυτή την χρονιά και τα περιθώρια είναι πλέον στενά. Άλλες ήταν οι ενέργειες που έπρεπε να γίνουν πριν 3 μήνες, άλλες πριν 1 μήνα και άλλες τώρα αλλά ο Ηρακλής έχει ιστορία και κόσμο ενώ εγώ έχω τις γνώσεις και θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν πιστεύει ότι μπορεί η συμφωνία να χαλάσει από την πλευρά του Αντώνη Ρέμου, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει η συμφωνία αλλά πρέπει να περιμένουμε να ολοκληρωθεί και τυπικά. Για την συμφωνία δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες τώρα, έχω μια εικόνα για τα οικονομικά της ομάδας αλλα σίγουρα θα γίνει και άλλος έλεγχος για να ξέρω στα σίγουρα τι συμβαίνει».

Αναφορικά με την κατηγορία που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Ηρακλής, είπε: «Έχουμε κάνει ήδη ενέργειες για την παραμονή της ομάδας στην Superleague, ίσως καθυστερημένα αλλά έγιναν και υπάρχει περιθώριο για να αποκατασταθεί η αδικία που έγινε σε βάρος του Ηρακλή.

Υπάρχει ένα πλάνο για την ομάδα, κάναμε κάποιες κινήσεις για τις οποίες δεν θα πω λεπτομέρειες τώρα, ας κρατήσουμε πρώτα την ομάδα στην κατηγορία και ας το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μετά. Είναι θέμα ημερών πιστεύω να ξέρουμε οριστικά που θα παίζει ο Ηρακλής στην επόμενη σεζόν, είναι μια ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο με όσα συμβαίνουν τελευταία να σώσει την αξιοπρέπεια του».

Σχετικά με τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας, υποστήριξε: «Για να είναι σωστή μια συμφωνία θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το θέμα και με τον μεγαλομέτοχο, μετά θα γίνουν όλα σε χρόνο ρεκόρ, δεν γίνεται αλλιώς. Όπως είπα αρχικά πρέπει να ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα, εμείς πάντως κάνουμε ενέργειες για μια ομάδα Superleague. Έχουμε ένα πλάνο και έχουμε προχωρήσει σε επαφές, όχι πολλές όμως καθώς δεν θέλουμε να επιβαρυνθεί η ομάδα αν τελικά δεν παίξει στην Superleague».

Ενώ απευθυνόμενος στους φιλάθλους της ομάδας, είπε: «Αν μείνει η ομάδα στη Superleague θα ήθελα απλά από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα, να είναι δίπλα της, τίποτε άλλο. Η ομάδα χρειάζεται συμπαράσταση και ηθική βοήθεια, το οικονομικό έρχεται μετά αλλά αν δεν υπάρχει στήριξη θα είναι καταστροφικό για τον Ηρακλή. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη από όλους, να τα αφήσουν όλα στην άκρη αλλιώς η προσπάθεια θα αποτύχει».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Μάκη Κατσαβάκη: «Έχω μιλήσει με τον κ. Κατσαβάκη και υπάρχει μια κατ’ αρχήν συμφωνία, που ελπίζω να γίνει οριστική. Μιλάμε και με παίκτες από το ρόστερ της ομάδας και υπάρχουν παιδιά που θέλουν να βοηθήσουν όπως ο Μάρα. Είναι πιθανό λοιπόν να έχουμε και φέτος κοντά μας αρκετούς από πέρυσι, ελπίζω όλοι να δείξουν καλή διάθεση και πνεύμα συνεργασίας στην συνέχεια. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ο προγραμματισμός που θα γίνει πρέπει να τηρηθεί ευλαβικά από όλους μας».

Τέλος, τόνισε: «Το άσχημο για τον Ηρακλή είναι ότι έχασε αρκετά από τα νέα παιδιά που ήταν στην ομάδα. Υπήρχαν στον Ηρακλή πολλοί νεαροί και υποσχόμενοι παίκτες και σκοπός μας είναι να τους κρατήσουμε και να τους προστατέψουμε, κρατώντας τους στην ομάδα.

Παραδοσιακά ο Ηρακλής είχε στην ομάδα παιδιά από τα σπλάχνα του, αυτό και οικονομικά είναι πολύ καλό. Πρέπει κάθε ομάδα να έχει παίκτες από τις υποδομές στην πρώτη ομάδα και θα δώσουμε βάρος στην παραγωγική διαδικασία, αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να έχουμε στον Ηρακλή».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved