Κόλα: «Νιώθω ευλογημένος»

Κόλα: «Νιώθω ευλογημένος»

Ο πρώην υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Χριστόφορος Κόλα τόνισε πως νιώθει ευλογημένος για το γεγονός πως δούλεψε στην Ένωση.

«Αισθάνομαι τυχερός που υπηρέτησα για επτά χρόνια την ΑΕΚ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΕΚ, που δεν είναι τα πρόσωπα αλλά η ιστορία της και πάνω απ' όλα ο κόσμος της» τόνισε ο Κόλα και αναφερόμενος στις αναμνήσεις που θα πάρει μαζί του δήλωσε: «Έχω γλυκές αναμνήσεις, πρωτίστως από την πρώτη ομάδα. Χαραγμένο στη μνήμη μου έχει μείνει το 4-0 επί του Ολυμπιακού το 2008. Ήμουν τότε προπονητής των Νέων και έβλεπα το ματς από το ταρτάν. Ήταν συγκλονιστική εμφάνιση. Σίγουρα μου έχει μείνει η πορεία στο Champions Leagueκαι η νίκη επί της Μίλαν το 2006. Επίσης τα 40.000 εισιτήρια που κόπηκαν με την Καλλιθέα στο ΟΑΚΑ, το 2007. Θυμάμαι και τον τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό το 2009 ο οποίος δυστυχώς δεν μας έδωσε αυτό που προσδοκούσαμε. Αντίθετα ευχάριστα έζησα τον τελικό με τον Ατρόμητο τη σεζόν που πέρασε, όπου κατακτήσαμε το Κύπελλο», δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ» ο παλαίμαχος άσος.

Για την εμπειρία του να κάτσει στον πάγκο της ΑΕΚ, έστω και για δυο παιχνίδια: «Ήταν τρομερό συναίσθημα και μεγάλη ευθύνη η παρουσία μου στον πάγκο της πρώτης ομάδας στα παιχνίδια με την Ζενίτ και την Ξάνθη έπειτα από την παραίτηση του κ.Μπάγεβιτς. Ο Θεός μας έδωσε δύναμη και σταθήκαμε αξιοπρεπώς στη Ρωσία, ενώ κερδίσαμε την Ξάνθη. Ήταν η μεγαλύτερη τιμή που μου έχει γίνει ποτέ στη ζωή μου και χαίρομαι που έζησα αυτή τη συγκίνηση».

Για το τέλος της συνεργασίας του με την Ένωση: «Η διαδικασία της αποχώρησης μου είχε ξεκινήσει έναν χρόνο πριν αφού από τότε το είχαμε συζητήσει με τον πρόεδρο. Στην ΑΕΚ μου έδωσαν τη δυνατότητα να ζήσω και την εμπειρία του τεχνικού διευθυντή αλλά είναι μια φυσική εξέλιξη η αποχώρηση μου αφού ήθελα να συνεχίσω προπονητικά». Τέλος ο Κόλα μίλησε για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια: «Αισθάνομαι ευλογημένος άνθρωπος που είχα τη δυνατότητα να είμαι στην Β' ομάδα με τον ‘πατέρα’ Γιώργο Πετρίδη για πέντε χρόνια. Επίσης συνεργάστηκα με τον ‘δάσκαλο’ Ανδρέα Σταματιάδη που μου έδινε πάντα πολύτιμες συμβουλές όπως επίσης με δύο ‘ιερά τέρατα’ του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Τόνι Σαβέφσκι και τον Γιώργο Βαμβακά».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved