«Συγχαρητήρια στα παιδιά»

«Συγχαρητήρια στα παιδιά»

Ευχαριστημένος έμεινε ο Σάκης Τσιώλης έπειτα από την τη δεύτερη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας στο τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Άρη στο Καρπενήσι με τον Παναιτωλικό, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. Ο Σάκης Τσιώλης έδειξε να εμπιστεύεται τα νέα παιδιά της ομάδας, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένος να δώσει την ευκαιρία σε αυτούς να δείξουν τις ικανότητές τους.

Οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη:

Για το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι: «Το σημαντικό είναι ότι με το φιλικό αυτό τελείωσε και ο δεύτερος κύκλος της προετοιμασίας. Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό και βγάλανε σε πέρας το πρόγραμμα και είμαι αισιόδοξος. Όσο για το παιχνίδι ήταν άλλο ένα που μας έβγαλε από την ρουτίνα και τα παιδιά δείξανε να αφομοιώνουν την τακτική και τα συστήματα. Στο τρίτο σκέλος της προετοιμασίας θα αποκτήσουμε ταχύτητα και αυτοματισμούς όπου θέλουμε δουλειά και πιστεύω ότι θα αποκτήσουμε και αυτήν την συμπεριφορά.

Θέλω να ευχηθώ συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για την άνοδό του στη Superleague αλλά και για τη δουλειά του γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοιες ομάδες στη μεγάλη κατηγορία».

Για την απόκτηση επιθετικού: «Ο Άρης είναι πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Από’ κει και μετά αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση επιθετικού που να κάνει τη διαφορά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα τότε θα υπάρξει εξέλιξη».

Για την υπόθεση του κεντρικού αμυντικού: «Είμαι ευχαριστημένος κυρίως από τον Γιαννίτση. Σίγουρα υπάρχει ένας κίνδυνος λόγω απειρίας του αλλά όλοι έτσι ξεκινήσαμε. Είναι ένας παίκτης που έχει όλες τις δυνατότητες να σταδιοδρομήσει και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες για να πάρει το παιδί την ευκαιρία του».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας Ευάγγελος, στενός φίλος του Σάκη Τσιώλη, έδωσε την ευχή του στην ομάδα για τη νέα χρονιά, ενώ προηγουμένως ο τεχνικός του Άρη του έδωσε μια μπάλα και μια φανέλα υπογεγραμμένη απ'ο όλους τους ποδοσφαιριστές.

Τόχα: «Ο Άρης έχει αλλάξει»

Την πεποίθησή του ότι ο Άρης έχει αλλάξει αγωνιστική ταυτότητα, εξέφρασε ο Κολομβιανός μέσος του Άρη μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό, τονίζοντας ότι σημαντική ενίσχυση για την ομάδα αποτελούν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κάρλος Τόχα:

«Η αξιολόγηση γίνεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την δουλειά να έχει πέσει στην φυσική κατάσταση. Τα πόδια είναι αρκετά βαριά με το κορμί επίσης και το ότι δεν ανταποκρίνεται να είναι φυσιολογικό. Δώσαμε όμως τρία φιλικά παιχνίδια όπου κερδίσαμε τα δύο και στο άλλο φέραμε ισοπαλία, κάτι που δείχνει αρκετά θετικά στοιχεία».

Για τη θέση που αγωνίζεται: «Μπορώ να παίξω σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί. Έχω αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου. Μου αρέσει όμως να παίζω πιο προωθημένος και να έχω έναν πιο ελεύθερο ρόλο κάνοντας τρίπλες και περίτεχνες ενέργειες. Ωστόσο είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ όπου και αν μου ζητηθεί».

Για τη νέα χρονιά: «Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά. Έχουνε έρθει νεαρά πρόσωπα και υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον γιατί προσπαθούν να κάνουν καλά πράγματα για την ομάδα. Ο Άρης πρέπει να κυριαρχεί στο παιχνίδι και να γίνει πιο επθετικός  έχοντας την κατοχή. Ο τεχνικός μας μας γνωρίζει από την περσινά τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αυτό μας βοηθάει ώστε να «χτίσουμε» φέτος έναν πιο επιθετικό Άρη έχοντας θέσει τις βάσεις από την προηγούμενη χρονιά».

Καρπενήσι: Δημήτρης Πιπερίδης



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved