«Αστεία η πρόταση για Κουμορτζί»

«Αστεία η πρόταση για Κουμορτζί»

Τους λόγους για τους οποίους ο Πανιώνιος αρνήθηκε να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον Κουμορτζί στη Μονακό, εξήγησε ο Κώστας Τσολακάκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο αντιπρόεδρος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ χαρακτήρισε «αστεία» την πρόταση των Γάλλων για τον Γκανέζο άσο, ενώ ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις της ομάδας με τον 26χρονο μέσο δεν έχουν χαλάσει.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως εκτός από τον Μπάλαμπαν και ο Εστογιάνοφ θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας τις επόμενες ημέρες.

«Υπήρξε μία πρόταση να τον δώσουμε δανεικό, λες και πρόκειται για παίκτη τυχαίο.  Με μόλις 150.000ευρώ. Ήταν αστεία η πρόταση. Η άρνηση μας έχει να κάνει και με το ότι ο Πανιώνιος κανέναν από τους βασικούς παίκτες του δυο πουλάει», ήταν τα αρχικά λόγια του κ. Τσολακάκη στον «Nova ΣΠΟΡ fm» για να συνεχίσει:  «Ο Κουμορτζί είναι ένας εξαιρετικό ποδοσφαιριστής και το συμβόλαιο του δεν είναι παράλογο. Ο Πανιώνιος θα το πληρώνει το συμβόλαιο του κανονικά, όπως έκανε και πέρυσι. Ο Κάθε παίκτης όταν του γίνεται πρόταση από το εξωτερικό θα ήθελε να φύγει από την Ελλάδ, που το πρωτάθλημα μας δεν ξέρουμε καν πότε θα αρχίσει. Είναι λογικό να θέλει να πάει, αφού είχε και την ατυχία να χαλάσει για λίγο η μεταγραφή του τελικά στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης προπονείται κανονικά και είναι λογικό να έχει στο μυαλό του και το θέμα μεταγραφής»

Ο αντιπρόεδρος του Πανιωνίου, ανέφερε πως συζητάει με πρόταση από ένα εκατ. ευρώ και πάνω να πωληθεί βασικός παίκτης της ομάδα:  «Αν μας έρθει μία πρόταση για κάποιον παίκτη μας με πάνω από ένα εκατ. ευρώ, τότε θα το συζητήσουμε. Αυτά που βγαίνουν είναι φτιαχτά για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα»

Σχετικά με τις σκληρές δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες για τον «Κουμο», και για το αν έχουν χαλάσει οι σχέσεις του με τον Γκανέζο, είπε:  «Ήμουν πολύ σκληρός περισσότερο στον δημοσιογράφο, ίσως έκανα και λάθος. Ήμουν παραπάνω από όσο έπρεπε. Δεν έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας με τον Κουμορτζί. Μία μέρα πριν φύγει η ομάδα στην Αυστρία, ήμουν μαζί του για να πάω να πάρω την βίζα του που είχε ένα πρόβλημα και ήμασταν μια χαρά, όλο αγκαλιές».

Για το θέμα των Μπάλαμπαν, Εστογιάνοφ, τόνισε: «Όπως ξέρετε έχουμε ένα συμβόλαιο με τον προπονητή το οποίο και σεβόμαστε. Ο προπονητής διαλέγει ποιους παίκτες θα έχει. Ο προπονητής πήγε έξω με τους παίκτες που έχει διαλέξει. Εγώ θα ήθελα να τους έχει μαζί του. Θεωρώ πως το σωστό είναι να τιμωρείς έναν παίκτη με πρόστιμο. Έκρινε πως δεν είναι έτοιμος ο Μπάλαμπαν και δεν τον πήρε. Ο παίκτης θα μεταβεί τις επόμενες μέρες στην Αυστρία Ο Εστογιανόφ ήρθε αργότερα.

Όταν ήρθε πίστευε ότι δεν θα τον εντάξουμε στην ομάδα. Αρχή μας, όμως, ήταν να έχουμε όλους τους παίκτες του περσινού ρόστερ.  Στην αρχή δεν ήθελε ο Εστογιάνοφ να μείνει και εμείς είχαμε αποφασίσει να τον αφήσουμε ελεύθερο, όμως όταν είδαμε σε βίντεο τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την Πενιαρόλ, αλλάξαμε γνώμη.  Ποια ελληνική ομάδα δεν θα ήθελε έναν τέτοιον παίκτη.

Στη συνέχεια ήταν διαφορετικός και ο ίδιος, διαπραγματεύτηκε κανονικά. Εμείς είπαμε στον Λεμονή να πάει στην Αυστρία ο παίκτης και τον ήθελε και ο προπονητής. Ο ίδιος ζήτησε 2-3 μέρες άδεια για να φέρει την οικογένεια του εδώ, να βρει σπίτι, γιατί δεν περίμενε ότι θα μείνει στον Πανιώνιο.  Μίλησε και ο ίδιος με τον κ. Λεμονή και του είπε ότι θα ενσωματωθεί με 3-4 μέρες καθυστέρηση».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved