Ντουσέρ: «Θέλω Ολυμπιακό»

Ντουσέρ: «Θέλω Ολυμπιακό»

Το όνομα του Άλντο Ντουσέρ επανήλθε για ακόμη ένα καλοκαίρι στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, με τον Αργεντινό άσο να δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους πρωταθλητές.

«Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο ατζέντης μου και έχουμε συμφωνήσει να μιλάμε όταν τα πράγματα έχουν προχωρήσει αρκετά. Προς το παρόν δεν έχω κάποια ενημέρωση για οποιαδήποτε ομάδα και αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό», δήλωσε στην εφημερίδα «Γαύρος» ο Άλντο Ντουσέρ.

Στην συνέχεια ο Αργεντινός μέσος πρόσθεσε: «Ο μάνατζερ μου γνωρίζει ποια είναι η επιθυμία μου και γενικά τι θέλω να κάνω στην καριέρα μου. Υπάρχουν ομάδες που δεν χρειάζεται καν να ρωτήσει τη γνώμη μου, αν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει και εφόσον υπάρχουν συζητήσεις σε προκαταρκτικό στάδιο».

Στην συνέχεια ο πρώην άσος της Σεβίλλης δήλωσε πως είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό: «Εντάξει, είναι μία ομάδα που θα ήθελα να αγωνιστώ. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, με συνεχή παρουσία στο Champions League. Σίγουρα με ενδιαφέρει να παίξω στον Ολυμπιακό. Αν τα βρούμε, έρχομαι ευχαρίστως».{textlink}

Σχετικά με το τι θυμάται από τις αναμετρήσεις που έχει αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό: «Θυμάμαι ότι έχει φανταστικούς οπαδούς, οι οποίοι δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Κάνουν πολλή φασαρία και δεν σταματούν να φωνάζουν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Φτιάχνεσαι να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα, ακόμα και όταν είσαι αντίπαλος».

Για τον Άλντο Ντουσέρ έχει δείξει ενδιαφέρον και η Νιούλες Ολντ Μπόις από την πατρίδα του ωστόσο ο Αργεντινός άσος τόνισε πως προτεραιότητα του είναι η Ευρώπη: «Υπάρχει μία φήμη ότι με θέλει η πρώην ομάδα μου, αλλά δεν έχω κάνει καμία συμφωνία, με καμία ομάδα. Η Αργεντινή είναι πάντα στη σκέψη μου, αλλά αν έχω κάποια καλή ευκαιρία θα προτιμήσω να μείνω στην Ευρώπη».

Τέλος, ο Ντουσέρ σχολίασε και την ισπανική… παροικία του Πειραιά: «Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Ήμασταν αντίπαλοι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Νομίζω ότι αυτή την εποχή οι Ισπανοί είναι περιζήτητοι, αφού κυριαρχούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Για τον Ιμπαγάσα, τι να πω... Η καριέρα του στην Ισπανία τα λέει όλα. Ο «Κάνιο» είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να σε διαλύσει με τις μπαλιές του. Ο Κοστάντσο είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved