Βαλβέρδε: «Συνέχεια ρυθμό» (video)

Βαλβέρδε: «Συνέχεια ρυθμό» (video)

Πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός θα έχει συνέχεια ρυθμό στο παιχνίδι του, εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο μετά το πρώτο φιλικό των «ερυθρόλευκων» με την Πολόνια Βαρσοβίας, την Τρίτη (19/7), όπου εξέφρασε την ικανοποίησή του, τόσο για την εικόνα των Πειραιωτών, όσο και από την διάθεση και την όρεξη που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας. Παράλληλα, ο Ίβηρας κόουτς δεν θέλησε να «ανοίξει» τα χαρτιά του για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Έρμελο, το Σάββατο το πρωί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε:

Ένα σχόλιο για το πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού…

«Ήταν καλός αγώνας. Ήταν καλός ο ρυθμός του και στα δύο μέρη, στην επίθεση και στην άμυνα. Παίξαμε καλά, κάναμε τη δουλειά που θέλαμε σήμερα (σ.σ. Τρίτη 19/7) και είμαστε ικανοποιημένοι».

Υπήρξε κάτι που σας δυσαρέστησε;

«Ο τραυματισμός του Κέβιν (σ.σ. Μιραλάς). Ήταν το χειρότερο που έγινε. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι έχει. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών για τη δουλειά τους».

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε «φρέσκος» κόντρα σε μία ομάδα που σε λίγο καιρό ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της. Ποιες ήταν οι διαφορές των δύο ομάδων;

«Αλλάξαμε και 11 παίκτες στο ημίχρονο. Εμείς θέλουμε να δίνουμε συνέχεια ενέργεια στο παιχνίδι. Ακόμα κι αν είναι το πρώτο για εμάς και τελευταίο για αυτούς, εμείς θέλουμε να έχουμε ενέργεια. Αυτός είναι ο τρόπος μας».

Ο Ολυμπιακός με την παρουσία του Φουστέρ έδειξε καλό «πρόσωπο». Πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα;

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με ένα παίκτη καινούριο σε αυτή τη θέση, όπως είναι ο Γκρμπιτς. Έχει διαφορετικά στοιχεία από αυτά που έχει ο Φουστέρ και πρέπει σιγά σιγά να μπει στην ομάδα. Ο Γκρμπιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει πολλές επιλογές στην επίθεση. Μπορεί να παίξει στην κορυφή, αλλά και στα πλάγια. Στο δεύτερο ημίχρονο, βλέπατε κάτι αντίστοιχο με το περσινό, γιατί έπαιζαν τρεις παίκτες που έπαιζαν συνέχεια την προηγούμενη χρονιά, όπως είναι ο Ιμπαγάσα, ο Μοντέστο και ο Φουστέρ».

Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Είστε ικανοποιημένος από την δουλειά που έγινε στο Ζέεφελντ;

«Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι γιατί δουλέψαμε καλά. Έχουν έρθει κάποιοι παίκτες οι οποίοι σιγά σιγά θα μπουν στον ρυθμό της ομάδας. Είμαστε ικανοποιημένοι και για την δουλειά που κάναμε και θέλουμε να έχουμε υψηλό ρυθμό και σίγουρα θα φτιάξουμε την ομάδα όπως θέλουμε».

Η ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα. Θα υπάρχουν αλλαγές με την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Έρμελο;

«Θα έχει αλλαγές, αλλά δεν θα είναι πολύ διαφορετική γιατί ακόμα δεν έχω αποφασίσει. Πρέπει να δούμε πως θα επιστρέψουν στην Αθήνα, πως πάνε οι τραυματισμοί και εκεί θα αποφασίσω».

Έχετε αποφασίσει πόσοι παίκτες θα κοπούν; Αν είναι 4 ή 5 οι ποδοσφαιριστές;

«Δεν το ξέρω. Θα έρθουν μαζί μας 23-25 παίκτες. Για να καλύψουμε το ρόστερ. Γιατί για παράδειγμα ο Νικλητσιώτης δεν ήταν να παίξει σήμερα (σ.σ. Τρίτη), αλλά αγωνίστηκε λόγω του τραυματισμού του Μιραλάς».

Υπάρχουν παίκτες που σας έχουν αλλάξει γνώμη, είτε στις προπονήσεις, είτε στον αγώνα;

«Δεν μου έχουν αλλάξει την γνώμη, αλλά είναι μια έκπληξη για μένα ο Βαλεριάνος που πέρυσι όταν ήρθα στην ομάδα ήταν τραυματίας και δεν μπορούσα να τον δω. Για μένα είναι μια θετική έκπληξη γιατί δουλεύει μαζί μας και πάει καλά. Και ο Νικλητσιώτης έπαιξε καλά σήμερα. Δεν λέω για άλλους παίκτες, γιατί είμαι ικανοποιημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές. Απλά οι Βαλεριάνος και Νικλητσιώτης προέρχονται από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για την ομάδα».

Θα παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια;

«Δεν το ξέρω. Είναι καλό να παίζουν καλά στα παιχνίδια, αλλά μετά υπάρχει ο ανταγωνισμός και εκεί πρέπει να δείξουν».

Την Πέμπτη (21/7) θα έρθει ο Γέστε στην Αθήνα. Θα έχετε κάποια συνάντηση;

«Θα τον δω την Παρασκευή στην προπόνηση».

Έχετε μιλήσει μαζί του; Γνωρίζετε σε ποιο επίπεδο είναι από πλευράς φυσικής κατάστασης;

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του, αλλά μου έχουν πει τι δουλειά που έχει κάνει μέχρι τώρα. Είμαι σίγουρος πως με τη δουλειά που έχει κάνει έχει βάλει τις βάσεις για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο».

Βαλβέρδε: «Συνέχεια ρυθμό» (video)



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved