«Ομάδα με χαρακτήρα»

«Ομάδα με χαρακτήρα»

Έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό ώστε να φτάσει τον Άρη ψηλά και να δώσει χαρές στον κόσμο, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κρίστι Βανγκέλι.

Ο 26χρονος αμυντικός του Άρη, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου, τόσο στην προετοιμασία που γίνεται στο Καρπενήσι όσο και στους προσωπικούς του στόχους με τους «κίτρινους». Παράλληλα, τόνισε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας, ενώ άφησε υποσχέσεις στον κόσμο του Άρη πως τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα ώστε ο Άρης να τερματίσει στην καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα.

Για την προετοιμασία στο Καρπενήσι: «Οι προετοιμασίες είναι πάντα δύσκολες.  Η κούραση βγαίνει σιγά-σιγά, αλλά εμείς προσπαθούμε να  γινόμαστε καλύτεροι μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Θέλουμε να βρούμε τη χημεία μας σαν ομάδα και σταδιακά η κούραση δε θα βγαίνει, γιατί θα είμαστε πιο δυνατοί. Θα δώσουμε ό, τι καλύτερο και θα βοηθήσουμε τον προπονητή στις επιλογές που θα κάνει και στα επόμενα φιλικά που θα γίνουν».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει ο ίδιος για την ομάδα μέχρι στιγμής: «Σίγουρα όλοι σαν ομάδα με τον προπονητή, θέλουμε να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο και γι’ αυτό δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάποια στοιχεία βγάλαμε στο χθεσινό ματς, είδαμε ότι έχουμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, κάνουμε φάσεις, βγαίνουμε γρήγορα στην επίθεση, γιατί έχουμε πολύ γρήγορους παίκτες με ικανότητα. Στη συνέχεια, πιστεύω ότι θα γίνουμε ακόμη καλύτεροι και επικίνδυνοι για τις αντίπαλες άμυνες»

Για τον τρόπο που δουλεύει ο Σάκης Τσιώλης: «Από την πρώτη μέρα, μας έχει πει ότι η ομάδα πρέπει να έχει πρόσωπο, δηλαδή να έχει χαρακτήρα, από τον πρώτο έως τον τελευταίο παίκτη και αυτό μας το περνά κάθε λεπτό, σε κάθε προπόνηση. Θέλει να πρεσάρουμε όλοι μαζί όπου πρέπει, σαν ομάδα, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό μέσα στο γήπεδο. Δουλεύει πολύ σκληρά και κάθε μέρα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Από την πρώτη ημέρα, ο προπονητής μάς περνάει τη φιλοσοφία του και το έδειξε στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος πέρσι. Θέλει να πρεσάρουμε και να βγαίνουμε γρήγορα στην επίθεση.

Είναι ό, τι καλύτερο να έχεις προπονητή που σου συμπεριφέρεται σαν τον πατέρα σου.  Κάθε στιγμή είναι δίπλα μας, μας μιλάει συνέχεια, μας βοηθάει σε κάθε προπόνηση και είναι πολύ θετικό για εμάς που έχουμε έναν τέτοιον άνθρωπο δίπλα μας. Με κάθε ευκαιρία μάς λέει πολλά και όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο. Σαν ομάδα κάνουμε διάφορα πράγματα, είναι η ζωή μας αυτό, δεν παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο».

Για το καλό κλίμα που υπάρχει τόσο στα αποδυτήρια όσο και σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ των ποδοσφαιριστών: «Πιστεύω ότι αυτό το έχουμε κερδίσει όλοι μαζί. Είμαστε μία οικογένεια αν και είμαστε μακριά από τους δικούς μας. Βρήκαμε τον τρόπο να περνάμε ευχάριστα την  ελεύθερη ώρα μας, να διασκεδάζουμε, γιατί κουραζόμαστε και θέλουμε αυτή η κούραση να μας βγαίνει όσο πιο ευχάριστα γίνεται. Όλα τα παιδιά είναι καταπληκτικά, ο ένας βοηθάει τον άλλον. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, δεν υπάρχει ένταση, ούτε προβλήματα. Είμαστε όλοι μια γροθιά».

Για τους παίκτες από την Κ-20 αλλά και τους νεοαποκτηθέντες παίκτες: «Ο προπονητής είναι ευχαριστημένος και από τους νεαρούς παίκτες, αλλά και από τους καινούριους. Δουλεύουν όλοι τους πολύ σκληρά, το δείχνουν στις προπονήσεις και τους  εύχομαι ότι καλύτερο. Πιστεύω ότι θα τους δοθεί η ευκαιρία κι αυτό, αρκεί να το πιστεύουν κι αυτοί, γιατί τους πιστεύει ο προπονητής για να τους έχει μαζί τους. Πρέπει να πιστεύουν στις δυνατότητές τους, να ανταπεξέλθουν και να παίξουν στην ομάδα του Αρη».

Για την δική του απόδοση και τις φιλοδοξίες του με τον Άρη: «Ο προπονητής βλέπει τις ικανότητές μου και μου ζητά ότι μπορώ να κάνω. Δείχνω κάθε μέρα χαρακτήρα, γίνομαι ακόμη καλύτερος και ανεβαίνουν οι στροφές. Προσπαθώ για το κάτι παραπάνω. Ξέρω τί μπορώ να προσφέρω, απλά είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και πρέπει με την κούραση να καταφέρουμε να γίνουμε καλύτεροι και στους αγώνες. Σε κάθε αγώνα θέλω να δίνω το 100% και να βελτιωθώ».

Αναφορικά με την παρουσία οπαδών στα δύο φιλικά του Άρη στο Καρπενήσι είπε: «Είναι ένα μήνυμα που κι εμείς το έχουμε καταλάβει, ότι αυτοί οι οπαδοί είναι που θα μας στηρίζουν όλη τη χρονιά. Από την πλευρά μας, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε που έκαναν αυτήν την εκδρομή, γιατί έδωσαν μεγάλη χαρά σε όλους μας και στους νέους παίκτες. Ξέρουμε πως όπου κι αν παίζουμε θα είναι εκεί, γιατί θα είναι δύσκολη η χρονιά και η παρουσία τους θα μας δώσει δύναμη. Τους εύχομαι να έχουν υγεία και να έχουν πάντα καλό δρόμο, γιατί η υγεία είναι πάνω απ’ όλα».

Για το φιλικό με τη Πενιαρόλ (26/07) στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Το περιμένουμε πως και πώς. Θα είναι η πρώτη παρουσία της ομάδας στο γήπεδό μας, με τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο, να δουν ότι έχουμε καλή ομάδα. Σίγουρα είμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, αλλά θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να πάρουμε τα θετικά από αυτό το φιλικό».

Για τα φιλικά επί ιταλικού εδάφους: «Είναι πολύ σημαντικό το ότι κλείνει η ομάδα τέτοια φιλικά με δυνατές ομάδες, γιατί εκεί θα φανούν οι δυνατότητές μας. Γίνεσαι ακόμη πιο δυνατός, όταν βλέπεις ότι είσαι ανταγωνιστικός απέναντι σε τέτοιες ομάδες και λες «άρα μπορώ να τα καταφέρω και να γίνω καλύτερος».  Εμείς θα δούμε τις δυνάμεις μας, τις αδυναμίες μας και μέσα από αυτά τα φιλικά θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί για ένα καλό ξεκίνημα».

Τέλος, σε σχετική ερώτηση αν ο Αρης θα είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει με την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Κρίστι Βανγκέλι έκλεισε λέγοντας: «Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά και από αυτά που θα μας πει ο προπονητής, που είναι ο αρχηγός αυτής της δουλειάς, θα είμαστε έτοιμοι. Ακολουθούμε ένα πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του τεχνικού τιμ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ώστε να κάνουμε κάτι σημαντικό, για να χαρεί και ο κόσμος της ομάδας, που πάντα ακολουθεί τον Αρη».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved