Χιμένεθ: «Τριπλή η νίκη μας»

Χιμένεθ: «Τριπλή η νίκη μας»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη και την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του, εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Skoda Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της ΑΕΚ, ανέφερε: «Θεωρώ ότι ήταν μια τριπλή νίκη αυτή που πετύχαμε σήμερα και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Το ζητούμενο ήταν σίγουρα οι τρεις βαθμοί που κερδίσαμε σήμερα, όμως καταφέραμε να κερδίσουμε μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα, όπως είναι η Ξάνθη, επίσης  ξεκουράσαμε πολλούς παίκτες μας, ενόψει του ματς της Τετάρτης και τέλος δώσαμε… ζωή σε παίκτες που είτε δεν έπαιζαν, είτε δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής», είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Είναι μια νίκη της ομάδας η σημερινή. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν σκληρός με τους παίκτες μου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και τους είχα πει ότι για να παίζουν στην ΑΕΚ και για να έχουμε βλέψεις και στους δύο θεσμούς χρειαζόμαστε ένα καλό ρόστερ. Μ’ αυτό το ρόστερ παίξαμε σήμερα. Υπήρχαν πολλοί παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν. Συγχαρητήρια στην ομάδα, μ’ αυτή τη συμπεριφορά μπορούμε να πετύχουμε περισσότερα. Το παιχνίδι με τον Βόλο ήταν ένα ατύχημα που δεν θα επαναληφθεί. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει και με τη συμπεριφορά μιας ομάδας στον αγωνιστικό χώρο».

Αναφερόμενος στο γεγονός πως σήμερα, πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, είπε:
«Σήμερα είχα στο νου μου την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τη Skoda, αλλά ταυτόχρονα με την ξεκούραση κάποιων παικτών, σκεφτόμασταν και το ματς με τον Παναθηναϊκό», ενώ καταλήγοντας δεν διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφόρησαν σήμερα, περί ανταλλαγής του Λεονάρντο με τον Ιγκλέσιας της Λάρισας:  
«Μέχρι αυτή τη στιγμή ο Λεονάρντο είναι παίκτης της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι πρόκειται να γίνει. Τώρα θέλω να ηρεμήσω. Εάν αυτό πρέπει να γίνει και είναι για το συμφέρον της ομάδας και του παίκτη, τότε να γίνει. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε, αλλά με αυτούς που θα έρθουν στη μεταγραφική περίοδο».



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved