«Πράξεις κι όχι λόγια»

«Πράξεις κι όχι λόγια»

Καυστική ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν την παραίτησή του εξέδωσαν τα μέλη του Ερασιτέχνη Ηρακλή.

Στην ανακοίνωση δεν κατονομάζονται πρόσωπα, ωστόσο εξαπολύονται βολές προς πάσα κατεύθυνση, ενώ παράλληλα καλούν όσους μπορούν να βοηθήσουν το σύλλογο να το κάνουν στην πράξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τις 17 Ιανουαρίου 2011 όταν λάβαμε την εντολή και ύψιστη τιμή να διοικήσουμε το μεγάλο Σύλλογό μας, μείναμε πιστοί στο δόγμα του ενιαίου ΗΡΑΚΛΗ και της ενότητας του κόσμου που πιστεύει σε αυτήν την μεγάλη ιδέα.

Εν μέσω τεράστιων προβλημάτων που όλοι οι Ηρακληδείς γνωρίζουν, μείναμε αταλάντευτα προσηλωμένοι σε αυτόν τον σκοπό προσπαθώντας να μην επηρεαζόμαστε από κραυγές και ψιθύρους που κατά καιρούς ακούγονταν τελείως ανεύθυνα, ανέξοδα και εκ του ασφαλούς στα ερτζιανά της πόλης ή γράφονταν σε εφημερίδες και κάθε λογής έντυπα. Επειδή όμως όλα έχουν ένα όριο, ήρθε η ώρα και για εμάς να φωνάξουμε «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ» και για κάποιους άλλους να αποδείξουν έμπρακτα τις ικανότητες και τις αντοχές τους.

Κύριοι, ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αφού θεωρείτε ότι εμείς είμαστε το πρόβλημα, παραμερίζουμε και σας προσκαλούμε να έρθετε να πάρετε αυτές τις καρέκλες που τόσο εκθειάζετε και να διοικήσετε το Σύλλογο. Οι αρχαιρεσίες του Σεπτεμβρίου σας δίνουν τη χρυσή ευκαιρία να απαλλάξετε το Σύλλογο από την παρουσία μας και να υλοποιήσετε όλα αυτά που μας κατηγορείτε ότι είμαστε ανίκανοι να υλοποιήσουμε. Εμείς θα είμαστε αρωγοί σε ότι μας χρειαστείτε και θα σας βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε ότι μας ζητήσετε στην προσπάθειά σας να κάνετε ακόμα πιο μεγάλο τον ΗΡΑΚΛΗ, πολύ απλά γιατί θέλουμε να πετύχετε. Έως τότε όμως δε θα δεχθούμε αστήρικτες και πολλές φορές άδικες και ανήθικες κατηγορίες. Έως τότε προσέξτε τουλάχιστον τι εκστομίζετε ελαφρά τη καρδία και σκεφτείτε σε ποιόν κάνετε κακό.

Προσπαθήστε να μην επιβεβαιώνετε καθημερινά τη λαϊκή ρήση «έξω από το χορό …». Αφήστε μας όσοι απομείναμε να δουλέψουμε και να προσφέρουμε ότι μπορούμε για το καλό του ΗΡΑΚΛΗ μας. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχει ανάγκη από λογύδρια στα ραδιόφωνα αλλά από ανθρώπους που θα τρέχουν καθημερινά και θα μοχθούν για το μεγαλείο του.

Γι’ αυτό λοιπόν οι πόρτες του ΓΣ ήταν, είναι και θα είναι ανοικτές για όλους. Αφήστε τα μικρόφωνα και πιάστε δουλειά. Ελάτε να βοηθήσετε με πράξεις και όχι με λόγια. Καλή και καλοδεχούμενη η κριτική από όλους τους Ηρακληδείς όμως μέχρι του σημείου που δεν προσβάλλονται ανθρώπινες αξιοπρέπειες, Φύγετε λοιπόν από τα στούντιο, ελάτε κοντά στον ΗΡΑΚΛΗ ,γίνετε μέλη του ΓΣ, γνωρίστε τα προβλήματα και παλέψτε να δώσετε λύσεις. Ίσως τότε καταλάβετε πόσο άδικοι είστε και προσέξτε περισσότερο τα λεγόμενά σας τα οποία μόνο κακό κάνουν στο σύλλογο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved