Τοτσέ: «Μακάρι να τα πάω καλά»

Τοτσέ: «Μακάρι να τα πάω καλά»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό από τη στιγμή που οι «πράσινοι» εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του, εξέφρασε ο Χοσέ Βερδού Νικολάς, ή Τοτσέ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Goal».

Ο Ισπανός επιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», έδειξε ότι θέλει να ανταποκριθεί στις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, ενώ ζήτησε να μην τον συγκρίνουν με τον Τζιμπρίλ Σισέ.{textlink}

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χοσέ Βερδού Νικολάς, ή κατά κόσμος Τοτσέ, στην εφημερίδα «Goal»:

Τοτσέ, καλησπέρα και καλή επιτυχία πλέον ως παίκτης του Παναθηναϊκού.

«Σας ευχαριστώ πολύ».

Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε σε τι επίπεδο είσαι από πλευράς αγωνιστικής ετοιμότητας;

«Ουσιαστικά από αύριο (σ.σ. σήμερα) θα ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Το τελευταίο δεκαήμερο έκανα ατομικές προπονήσεις χωρίς μπάλα, αλλά εκτιμώ ότι είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Προπονούμαι και στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου και σε διπλανές αθλητικές εγκαταστάσεις για να είμαι σε καλύτερη κατάσταση στην πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα».

Πότε και πώς προέκυψε ο Παναθηναϊκός;

«Στις 30 Ιουνίου έληξε η συνεργασία μου με την Καρταχένα. Και από τη στιγμή που ενημερώθηκα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού δεν σκεφτόμουν τίποτε άλλο. Είχα μόνο τον Παναθηναϊκό στο μυαλό μου. Δεν υπήρχε προφορική συμφωνία με τη Σανταντέρ. Εξαρχής ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό, αφού θα μου έδινε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη και σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας που παλεύει για τίτλους».

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

«Έχω τις καλύτερες συστάσεις. Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά. Είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με σπουδαίες πορείες, που πάντα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα».

Σε βαραίνει το ότι έχεις αποκτηθεί για να αντικαταστήσεις τον Σισέ;

«Όχι καθόλου. Ξέρω ότι σημείωσε πολλά γκολ με τον Παναθηναϊκό το διάστημα που έπαιξε στην ομάδα και ότι ήταν πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για τον σύλλογο. Ωστόσο δεν είναι σωστό  να μπαίνουμε σε διαδικασία σύγκρισης γιατί είμαστε διαφορετικοί παίκτες. Αντιμετωπίζω με μεγάλη όρεξη την ευκαιρία να παίξω στον Παναθηναϊκό και μακάρι να τα πάω και εγώ τόσο καλά όσο τα πήγε ο Σισέ».

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι και φέτος θα παίζει με διάταξη 4-3-3. Έχοντας παίξει κυρίως  πάνω σε 4-4-2 και 4-2-3-1, θεωρείς ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα να προσαρμοστείς σ’ αυτή τη φιλοσοφία της ομάδας;

«Στην Καρταχένα παίζαμε 4-2-3-1, οπότε ήμουν κι εκεί μόνος μου στη επίθεση, έχοντας παίκτες ερχόμενους από τη μεσοεπιθετική τριάδα – όπως ο Βίκτρο – οι οποίοι με βοηθούσαν πάρα πολύ. Δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Νιώθω άνετα σε τέτοιου είδους επιθετικά σχήματα και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου».

Με τον κ. Φερέιρα τα έχεις πει;

«Όχι δεν έχουμε μιλήσει ακόμη. Δεν είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε μέχρι τώρα, αφού η ομάδα είχε ρεπό. Αλλά θα έχω την ευκαιρία να γνωριστώ μαζί του και με τους νέους μου συμπαίκτες του στην αυριανή (σ.σ. σημερινή) προπόνηση».

Για την Αθήνα ο Τοτσέ τόνισε: «Η Αθήνα είναι πολύ ωραία. Μου θυμίζει πολύ ισπανική πόλη και ειδικά την πατρίδα μου τη Μούρθια (σ.σ.: πόλη της Ανδαλουσίας). Κι εδώ έχει πολλή ζέστη, όπως έχει κι εκεί το καλοκαίρι... Θέλω πολύ να πάω να δω την Ακρόπολη και όλα τα υπόλοιπα αξιοθέατα της Αθήνας, αλλά αυτό θα γίνει αργότερα, όταν θα έχω χρόνο. Προς το παρόν βεβαίως προέχουν άλλα πράγματα...».

Για την Ελλάδα, είπε: «Μου έχουν πει πολλά πράγματα και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να προσαρμοστώ...».



Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved