«Πανικός με τα εισιτήρια»

«Πανικός με τα εισιτήρια»

Ο Γιώργος Ελευθερούδης μιλώντας για τη διάθεση των εισιτήριων για το ματς του Άρη με την Πενιαρόλ, τόνισε ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους φίλους της ομάδας.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, με αφορμή τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Άρη με την πρωταθλήτρια Ουρουγουάης, Πενιαρόλ (26/07), εξηγώντας ότι επικρατεί ένας πραγματικός χαμός από τους φίλους των «κιτρίνων» προκειμένου να εξασφαλίσουν μία θέση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ έδωσε και χρήσιμες πληροφορίες σχετικές με την αναμέτρηση.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στον «ΑΡΗΣ FM»:

Για την μέχρι στιγμής πώληση των εισιτηρίων είπε: «Η αλήθεια είναι ότι από χθες (σ.σ 18/07) γίνεται ένα πραγματικό πάρτι και η όλη κατάσταση θυμίζει το ματς με την Μπόκα. Γίνεται ένας πραγματικός χαμός.

Είχα ενημέρωση ότι από τις 09.30 το πρωί έως και τις 13.30 είχαν πουληθεί 1.200 εισιτήρια, μέσα σε 5 ώρες. Πηγαίνει πολύ καλά η προπώληση και οι φίλαθλοι συνεχίζουν να τα προμηθεύονται . Η ηλεκτρονική προπώληση έχει αναλογία γύρω στο 35% αυτή τη στιγμή και θέλουμε να ανέβει ακόμη περισσότερο το επίπεδο. Το πιλοτικό αυτό σύστημα δουλεύει πολύ καλά μέχρι στιγμής».

Για τη συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με αυτή της Πενιαρόλ τόνισε: «Μιλάμε καθημερινά με τους ανθρώπους της Πενιαρόλ, η οποία θα έρθει με όλα της τα αστέρια. Θα είναι μάλιστα και ο Ζαλαγέτα μαζί τους, η ομάδα τους θα είναι φουλ. Η αποστολή θα έρθει στις 25 Ιουλίου με πτήση τσάρτερ. Θα υπάρχει συνεργασία με τη διοίκησή της, ώστε να έχουμε μία σχέση στο μέλλον, όπως έχουμε με την Μπόκα. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την Πενιαρόλ αυτή τη στιγμή, η οποία-ας μην ξεχνιόμαστε- είναι μέσα στα 3 μεγαλύτερα ονόματα της Λατινικής Αμερικής».

Για ενδεχόμενη μετακίνηση οπαδών της Πενιαρόλ στη Θεσσαλονίκη: «Κάποιοι Ουρουγουανοί θα έρθουν, μας ζήτησαν εισιτήρια και θα τους τα δώσουμε. Είναι σημαντικό το ότι φοράμε τα ίδια χρώματα και ότι οι οπαδοί της κάνουν κερκίδα ανάλογη με τη Θύρα 3. Είναι σημαντικό ότι ο Άρης φέρνει τέτοια ονόματα στην Ελλάδα. Πρώτος έφερε την Μπόκα, πρώτος και την Πενιαρόλ. Τα συλλεκτικά κασκόλ ήδη έχουν βγει και πωλούνται από σήμερα. Όσο για μπλουζάκια, περιμένουμε ενημέρωση από το εμπορικό τμήμα. Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω ακόμη».

Παραθέτοντας περισσότερες πληροφορίες για τα εισιτήρια τόνισε: «Είναι σημαντικό να πάρουν από νωρίς τα εισιτήριά τους οι φίλαθλοι, γιατί δεν θα υπάρχουν εκείνη την ημέρα. Οι φίλαθλοι που παίρνουν εισιτήρια θα κάθονται στη θέση τους. Όσο για τα διαρκείας, ισχύουν μόνο τα VIP και όσοι ανανέωσαν τις σουίτες τους. Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, γίνεται αρίθμηση και ο καθένας με το εισιτήριο του, θα κάθεται στη θέση που έχει διαλέξει. Βέβαια, δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να αριθμήσουμε  όλες τις θύρες».

Για τια απαιτήσεις που έχει η Πενιαρόλ ερχόμενη στην Ελλάδα: «Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν απαιτήσεις και υπάρχει προϋπόθεση να είναι όλα τέλεια. Θέλουν 2 ξεχωριστά βαν, θα προπονηθούν στο Ρύσιο και πρέπει ο Άρης να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τους».

Για το όνομα του Άρη στην Ευρώπη και για το αν οι άνθρωποι της Πενιαρόλ γνωρίζουν για τους οπαδούς του Άρη, τόνισε: «Ο Άρης έχει αναπτύξει πολύ το όνομά του σε όλον τον κόσμο. Είναι σημαντικό ότι είχε τον Αμπρέου, τον Λέμπο που κι αυτός είναι μεγάλο όνομα, ενώ είχε επίσης τον Ρεγκέιρο. Είναι σημαντικό το ότι οι ρίζες του Καστίγιο είναι από την Ουρουγουάη. ΟΙ άνθρωποι της Πενιαρόλ μάς μιλούν πολύ για τον κόσμο της ομάδας μας. Έχουν δει βίντεο από τον κόσμο και όχι μόνο στο φιλικό με την Μπόκα, αλλά και αυτό με την Ατλέτικο, όπως επίσης και το εκτός έδρας με την Μάντσεστερ Σίτι».

Για τα φιλικά που θα δώσει ο Άρης στην Ιταλία: «Τα φιλικά θα είναι πολύ δυνατά φιλικά, με ομάδες επιπέδου Champion’s League. Είμαστε πολύ κοντά με την Λάτσιο και την Φιορεντίνα».

Για την τηλεοπτική μετάδοση των φιλικών στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έκλεισε λέγοντας: «Τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Αυστρία τα έχει η NOVA. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, να πούμε ότι ο Άρης έχει συμφωνήσει μέσω μιας εταιρείας. Τώρα, το αν θα τα μεταδώσει, αυτό είναι θέμα της NOVA. Ο Άρης παίρνει τα χρήματα που πρέπει. Από εκεί και πέρα, αν υπάρξουν φιλικά στην Ιταλία, θα μεταδοθούν, όπως και αυτό με την Πενιαρόλ. Ας μην ξεχνάμε, ότι υπάρχει και το Conn-x, που είναι «μέσα στο παιχνίδι» για τα φιλικά, τόσο στην Ιταλία, όσο και με την Πενιαρόλ».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved