Γιαλούσης: «Καλύτερος ο Εργοτέλης»

Γιαλούσης: «Καλύτερος ο Εργοτέλης»

Την άποψη ότι ο Εργοτέλης θα παρουσιαστεί καλύτερος από πέρσι εξέφρασε με δηλώσεις του ο Λευτέρης Γιαλούσης.

Ο αμυντικός της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κρήτη Σπορ Fm 87,6» και αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τους ομαδικούς, αλλά και τους προσωπικούς στόχους, στο σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Δεν παρέλειψε τέλος να ευχηθεί στον ΟΦΗ να κερδίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα ώστε η Κρήτη να έχει δύο ομάδες στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαλούσης:

Για την προετοιμασία του Εργοτέλη

«Υπάρχει κούραση και πολλή ζεστή και η προετοιμασία κάτω από τέτοιες συνθήκες κρύβει δυσκολίες. Περιμένουμε πώς και πώς να πάμε στην Ολλανδία γιατί έχει περισσότερη δροσιά και θα δώσουμε και δυνατά φιλικά».

Για το φετινό ρόστερ

«Η ομάδα είναι πιο νεανική. Εχει δοθεί βάρος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο καθένας δίνει το 100% του εαυτού του και νομίζω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα από πέρυσι».

Για τους τομείς που χρήζουν βελτίωσης

«Αυτό που προσπαθούμε από την αρχή της σεζόν είναι να βελτιώσουμε την αμυντική λειτουργία της ομάδας για να μπορέσουμε να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά στις βαθμολογικές θέσεις. Σίγουρα είναι απώλειες ο Ρουμπάκης και ο Δασκαλάκης για την αμυντική γραμμή και θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά μέσα από τους παίκτες που αποκτήθηκαν και από αυτούς που υπάρχουν στο ρόστερ για την άμυνα».

Για τα νέα αποκτήματα

«Είναι νωρίς ακόμα και δεν μπορείς από αυτές τις προπονήσεις να κρίνεις τους νέους παίκτες. Αυτό θα φανεί στα φιλικά παιχνίδια όπου θα φανεί κατά πόσο θα προσαρμοστούν γρήγορα στην ομάδα. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στον Εργοτέλη και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο για την ομάδα».

Για το αν μπορεί να καλύψει και τη θέση του αριστερού μπακ

«Στην προπόνηση κάποια στιγμή μπορώ να παίξω η εγώ η ο Σασιασβίλι σαν αριστερό μπακ αν δεν μπορεί να παίξει σε έναν αγώνα o Βίσιο. Όποιος και να κληθεί να παίξει αριστερά θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να καλύψει το κενό».

Για τις φιλοδοξίες του

«Αυξάνονται οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις όσο περνούν τα χρόνια. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί και σωστοί στις υποχρεώσεις μας και 100% συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια. Φέτος για εμένα θα είναι πιο δύσκολη η χρονιά γιατί πρέπει να δώσω παραπάνω στην ομάδα. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζεις γίνεσαι και καλύτερος. Προσωπικά θέλω να έχω πολλές συμμετοχές και να καθιερωθώ στην ενδεκάδα του Εργοτέλη για να μπορέσω μέσα από αυτή την διαδικασία να κάνω το παραπάνω βήμα στην καριέρα μου».

Για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια

«Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για να καθαρίσει λίγο το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν φαινόμαστε πουθενά σαν Εργοτέλης σε όλη αυτή την ιστορία. Παίζαμε μόνοι μας και με αντιπάλους και άλλους εξωγενείς παράγοντες εκτός από τις ομάδες. Αυτό πρέπει να το δουν όλοι όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο και να κρίνουν την σοβαρότητα του συγκεκριμένου θέματος. Για εμάς είναι ότι χειρότερο να μην ξεκινήσει στην ώρα του το πρωτάθλημα».

Για το ενδεχόμενο η Κρήτη να έχει δύο ομάδες τη νέα χρονιά στη Super League

«Μακάρι το εύχομαι. Όλος ο κρητικός αθλητισμός θέλει να υπάρχουν δύο ομάδες από την Κρήτη στη Super League. Αυτό θα κάνει καλό και στον Εργοτέλη και εύχομαι ο ΟΦΗ να ανέβει κατευθείαν στη Super League χωρίς την διαδικασία των πλέι οφ».



Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved