«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

«Θα παλέψουμε για την πρόκριση»

Έτοιμοι να παλέψουν για την επίτευξη του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, είναι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Σεντρίκ Καντέ.

Ο άτυχος κεντρικός αμυντικός από το Μάλι που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας,  μίλησε στην κάμερα της «Nova», για το χτίσιμο του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, τους αγώνες με την Οντένσε, τον τραυματισμό του, αλλά και την αποθεραπεία του, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως θα είναι έτοιμος την κρίσιμη ώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεντρίκ Καντέ:

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Αυστρία;

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αρχίσαμε με εύκολα φιλικά προετοιμασίας και όσο περνούσαν οι ημέρες, αντιμετωπίζαμε όλο και πιο δυνατές ομάδες. Νομίζω πως θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια απέναντι στην Οντένσε»

Τι διαφορετικό θα δούμε φέτος; Ποια είναι τα νέα στοιχεία που θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα;

«Δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο. Δουλεύουμε σε όλα όσα είχαμε συνηθίσει και την περσινή σεζόν με τον κ. Φερέιρα, όμως δεν έχει περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να προστεθούν νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας. Και αυτό γιατί έχουμε μόνο τέσσερις εβδομάδες στη διάθεση μας, προκειμένου να προετοιμαστούμε για τις κρίσιμες αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ, οι οποίες είναι σημαντικές για το σύλλογο.
Δουλεύουμε τον ίδιο τρόπο, όπως την περσινή σεζόν, όμως μόλις αρχίσαμε την αγωνιστική περίοδο. Θα βελτιωθούμε στην πορεία και θα είμαστε έτοιμοι για τις αναμετρήσεις με την Οντένσε»

Τραυματίστηκες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Θα είσαι έτοιμος για τους αγώνες με την Οντένσε;

«Ναι, το ελπίζω. Ακόμα και αν είμαι τραυματίας, δουλεύω πολύ σκληρά και νομίζω πως θα είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ στο φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και ελπίζω πως θα είμαι στη διάθεση του προπονητή μου για την αναμέτρηση της Δανίας»

Κρίσιμες οι αναμετρήσεις με την Οντένσε... Το πρώτο παιχνίδι είναι το κλειδί για την πρόκριση;

«Ναι. Είναι καλύτερο να παίζεις εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι. Όμως θυμάμαι πως δύο χρόνια πριν που αγωνιστήκαμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν ήταν εύκολο να προκριθούμε σε αυτή τη φάση.
Είναι κρίσιμα παιχνίδια, έρχονται σύντομα και θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι, περισσότερο πνευματικά απ' ότι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Φυσικά και είναι ο μεγάλος μας στόχος να συμμετάσχουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όλοι οι παίκτες της ομάδας το γνωρίζουν και θα παλέψουμε για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά τις επόμενες ημέρες, έχουμε άλλο ένα φιλικό παιχνίδι για να προετοιμαστούμε για την Οντένσε και νομίζω πως θα είμαστε έτοιμοι για καλά πράγματα την φετινή σεζόν»



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved