Θέλουν δουλειά ακόμα...(photos)

Θέλουν δουλειά ακόμα...(photos)

Άρης και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο Καρπενήσι. Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Άρη. «Μάγεψε» ο Καπετάνος.

Την ευκαιρία να αποκομίσουν ασφαλη συμπεράσματα είχαν τόσο ο Σάκης Τσιώλης όσο και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στο φιλικό που έγινε σήμερα στο Καρπενήσι. Άρης και Κέρκυρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα παιχνίδι με αρκετά καλές στιγμές όπου οι «κίτρινοι» στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτεροι και είχαν περισσότερες ευκαιρίες. Η φάση που σημάδεψε τον α΄γωνα έγινε στο 88' όταν ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Τσέζαρεκ και παρ' όλο που διαιτητής και βοηθός έδειξαν τη σέντρα, ξαφνικά και χωρίς να το καταλάβει κανείς ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ.Αμφότερες οι ομάδες έδειξαν ότι θέλουν ακόμα δουλειά και σίγουρα οι δύο προπονητές είδαν αυτά που ήθελαν να δουν.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες με αρκετά διαφορετικά πρόσωπα. Η Κέρκυρα ξεκίνησε πιο ορεξάτα την αναμέτρηση, με πρωταγωνιστές τους Γραμμόζη, Γιάντση και Καλαντζή κι έδειχνε να πατάει καλύτερα. Οι Φαίακες δημιούργησαν δύο ευκαιρίες από την αρχή, ενώ ο Άρης προσπαθούσε να βρει τα πατήματά του στο γήπεδο.

Μετά το 12ο λεπτό άρχισαν να παίρνουν μπροστά οι μηχανές του Άρη όταν στο 13’ ο Κανούλας επιχείρησε ένα σουτ το οποίο κατέληξε στα χέρια του Αναστασόπουλου, ενώ στο 19’ ο Άρης έχασε ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον Νέτο ο Άρης έδειξε καλή λειτουργία στην άμυνα με τον Καπετάνο να είναι κινητήριος μοχλός και ο οποίος στο 21’ έβγαλε την εκπληκτική ασίστ στο Καστίγιο ανοίγοντας το σκορ για τους «κίτρινους». Στη συνέχεια η Κέρκυρα ισοφάρισε με τον Γιάντση, ενώ από εκείνο το σημείο και στα τελευταία είκοσι λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ήταν καλύτερος, ενώ από το 60’ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε λόγω των αλλεπάλληλων αλλαγών και της κόπωσης των ποδοσφαιριστών από τις δυνατές προπονήσεις. Οι «κίτρινοι» δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες στο διάστημα αυτό και αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν ο Άρης.

Αναμφίβολα, ο Κώστας Καπετάνος, ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, ο οποίος αγωνίστηκε επιτελικά στην κορυφή του ρόμβου. Μοίραζε σωστά το παιχνίδι, ενώ ήταν ο άνθρωπος που θα μπορούσε να χρεωθεί το μισό γκολ για τον Άρη, καθώς ήταν αυτός που έβγαλε την εκπληκτική ασίστ στον Καστίγιο που έβαλε τους Θεσσαλονικείς μπροστά στο σκορ.{textlink}

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αμφιλεγόμενη φάση του γκολ για τον Άρη έγινε στο 88’ όταν έπειτα από σουτ του Κασναφέρη, τόσο ο Τσέζαρεκ όσο και ο Χάμπερ πήδηξαν στον αέρα διεκδικώντας την μπάλα, με τον Κροάτη να βγαίνει νικητής και να τη στέλνει στα δίχτυα. Διαιτητής και βοηθός αρχικά μέτρησαν το γκολ δείχνοντας τη σέντρα, ωστόσο έπειτα από διαμαρτυρίες των Κερκυραίων ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ σε μια φάση που σηκώνει συζήτηση. Μάλιστα χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Τσέζαρεκ μετά το τέλος του αγώνα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «... δεν ακούμπησαν τον Χάμπερ, απορώ πως ακυρώθηκε το γκολ».

{coveritlive}fe0edfdfb7{/coveritlive}



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved