«Διάνα ο ΠΑΟΚ με Γεωργιάδη»

«Διάνα ο ΠΑΟΚ με Γεωργιάδη»

Την εκτίμηση ότι ο ΠΑΟΚ έκανε την πιο κατάλληλη επιλογή βάζοντας στο ρόστερ του τον Γιώργο Γεωργιάδη, έκανε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός που αυτό το διάστημα εργάζεται στην μακρινή Κίνα, αλλά γνωρίζει πολύ καλά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου του Βορρά», καθώς δούλεψε μαζί του στον Πανσερραϊκό αναφέρθηκε στην μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είπε:

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον χαρακτήρα του Γεωργιάδη:

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με άριστο χαρακτήρα, που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Διακρίνεται για την εξαιρετική ταχύτητα, την πολύ καλή του τεχνική, ενώ αν θυμάμαι καλά την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν και πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού. Τον διευκολύνει πολύ το γεγονός ότι μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και επιτυχία στις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής».

Για την επιλογή του ΠΑΟΚ να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό του:

«Θεωρώ ότι τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Γεωργιάδης έκαναν διάνα στην επιλογή τους. Ο Γεωργιάδης βελτιώθηκε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από άποψη της τακτικής μέσα στο παιχνίδι. Προσωπικά, όσο ήμουν στον Πανσερραϊκό επεδίωξα να εκμεταλλευτώ την ταχύτητα και την τεχνική του, καθώς παλιότερα δεν τα χρησιμοποιούσε και τόσο πολύ. Οπότε νομίζω πως σε αυτά τα δύο δουλέψαμε πολύ καλά κι αυτό αποδείχθηκε με τις εμφανίσεις του, αλλά και τη μεταγραφή του».

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Προσπαθώ όσο μπορώ να παρακολουθώ όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ασφαλώς δεν μπορώ να κρίνω τι ισχύει από όλα έχουν ακουστεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο κύριος Μπέος με προσέγγισε όταν έμεινα ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω των υποχρεώσεων μου στην Κίνα. Ξέρω πως είναι αρκετά επιτυχημένος στο ποδόσφαιρο, όπως και ο κύριος Ψωμιάδης. Το σωστό είναι,  πάντως, το ποδόσφαιρο να ξεκαθαρίσει από τα παράξενα πράγματα».

Για τις προοπτικές που έχουν οι Γεωργιάδης και Ανάκογλου:

«Θέλω να τονίσω πως οι Ανάκογλου και Γιαννόπουλος, με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πανσερραϊκό είναι δύο παίκτες με σπουδαίο μέλλον. Είναι ακόμη μικροί σε ηλικία και πιστεύω πως μελλοντικά μπορούν να προσφέρουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».



Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Ισπανία: Clasico από… χρυσάφι
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved