Μιραλάς: «Ακόμα καλύτερος»

Μιραλάς: «Ακόμα καλύτερος»

Την υπόσχεση ότι θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, σε σχέση με την περυσινή χρονιά, έδωσε το «βαρύ πυροβολικό» του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, τονίζοντας, παράλληλα, πως θέλει να δικαιώσει άπαντες στον Πειραιά για την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει.

Αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς δήλωσε στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»: «Ο Λίνεν πέρσι δούλευε πάρα πολύ στην φυσική κατάσταση. Είχαμε πολλές ώρες προπόνησης με τρέξιμο. Ο Βαλβέρδε τώρα δουλεύει πολύ στην κατοχή μπάλας. Υπάρχει μεγάλη ένταση στις τελευταίες προπονήσεις, καθώς έχουμε ανεβάσει ρυθμό. Αυτή νομίζω είναι η διαφορά με την περσινή προετοιμασία».

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είναι ο άνθρωπος, ο προπονητής που μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Με έκανε να πιστέψω ξανά σε μένα και να βγάλω τον καλύτερο εαυτό μου. Πλέον μπορώ να εκφραστώ καλύτερα στο γήπεδο. Είναι σημαντικό ένας προπονητής να σου δείχνει εμπιστοσύνη. Να σε κάνει να δείχνεις αυτό που είσαι και να σου λέει ότι σε πιστεύει. Αυτό έκανε ο Βαλβέρδε και για αυτό ήθελα να μείνει».

Για το θέμα του συμβολαίου του: «Χαίρομαι που είμαι εδώ. Ήθελα να μείνω. Το είχα πει τόσες φορές. Πραγματικά ήθελα να μείνω και φάνηκε. Είχα προσφορές από άλλες ομάδες αλλά δεν τις συζήτησα καν. Δεν έχει νόημα να πούμε ποιες ομάδες με ήθελαν. Είμαι εδώ και πλέον αυτό μετράει».

Για το αν αισθάνεται βάρος για να δικαιώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ναι. Θέλω να τον δικαιώσω. Διαπραγματευόμασταν αρκετό καιρό. Στην συνάντηση που είχαμε μου δόθηκε ένα αρκετά καλό συμβόλαιο και οφείλω να το ανταποδώσω. Είναι σημαντικό για μένα να ξέρω ότι είναι χαρούμενος κι εκείνος με την απόδοση μου όπως και όλοι οι άλλοι».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό: «Θα έλεγα φυσικά όχι. Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Παναθηναϊκό. Με τίποτα. Αν δεν έμενα στον Ολυμπιακό θα πήγαινα σε άλλη χώρα. Στην Ελλάδα παίζω μόνο για τον Ολυμπιακό, όχι για άλλη ομάδα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Ήταν ξεκάθαρη η σκέψη μου».

Για το αν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης του: «Ναι, το ελπίζω και το πιστεύω. Θέλω να προπονηθώ όσο πιο καλά γίνεται εδώ και να είμαι πολύ καλύτερος. Θέλω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να κερδίσουμε ξανά το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να είμαστε αξιοπρεπείς στο Champions League. Πρέπει να παίξω καλύτερα και θα παίξω καλύτερα».{textlink}

Για την πρώτη του συμμετοχή στο Champions League: «Θα είναι δύσκολα. Έτσι την περιμένω. Ο όμιλος είναι πάντα δύσκολος. Για να προχωρήσουμε στον όμιλο και να προκριθούμε θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Είναι πολύ δύσκολο αλλά θα πρέπει να το προσπαθήσουμε και νομίζω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα είναι μια ωραία περιπέτεια. Θέλω να αντιμετωπίσω την Άρσεναλ, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου».

Για το ομορφότερο γκολ που πέτυχε πέρσι: «Αυτό με τον Παναθηναϊκό στο εκτός έδρας ντέρμπι. Αυτό νομίζω ήταν το καλύτερο που έβαλα».

Για το ποια στιγμή του έχει μείνει αξέχαστη: «Είναι αρκετές, όχι μια. Γενικότερα ήταν ο πρώτος μου τίτλος και θα μου μείνει αξέχαστη η φιέστα. Το 6-0 με την ΑΕΚ. Ήταν ο πρώτος μου τίτλος με την ομάδα. Υπάρχουν και άλλες, πολλές».

Για το αν θα ήθελε κάποια στιγμή να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Φυσικά. Θα ήταν τιμή του. Καταλαβαίνω όμως πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι πάντα ένας Έλληνας παίκτης. Πρέπει να κρατάει την ταυτότητα η ομάδα. Επειδή οι αρχηγοί είναι τρεις και μπαίνουν και οι ξένοι, θα μπορούσαν να πάρουν το περιβραχιόνιο ο Ιμπαγάσα με τον Ριέρα που είναι πολλοί έμπειροι. Θα μου άρεσε και εμένα».

Για τα όσα ακούγονται για το φετινό πρωτάθλημα, μετά το σκάνδαλο με τα «στημένα»: «Πήραμε το πρωτάθλημα γιατί ήμασταν οι καλύτεροι, όχι γιατί μας βοήθησε κάποιος διαιτητής. Μπορεί ο διαιτητής να σε ευνοήσει σε ένα παιχνίδι με ένα λάθος. Δεν γίνεται να κερδίσεις όμως 30 παιχνίδια με την διαιτησία. Θα πρέπει να βρουν κάτι άλλο να πουν στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορί να είναι σε όλα τα ματς, ο διαιτητής που σε βοηθάει».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved