Σιαλμάς: «Έχω ποδοσφαιρική τρέλα»

Σιαλμάς: «Έχω ποδοσφαιρική τρέλα»

Ήρθε στην ΑΕΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα και μια μικρότερη κατηγορία, αλλά με μια βαλίτσα όνειρα για μια επιτυχημένη καριέρα.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς ονειρεύεται την καθιέρωση με την ΑΕΚ, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι έχει ως ίνδαλμα τον Ντέμη Νικολαΐδη και για αυτό διάλεξε τη φανέλα με το νούμερο 11!

-          Πες μας δύο λόγια για τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας…

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην ΑΕΚ μέχρι και σήμερα όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ ζεστά. Δεν περίμενα να βρω τόσο ωραίο κλίμα».

-          Σε αγχώνει το βάρος στην επίθεση μετά και τη φυγή του Μπλάνκο;

«Ο Μπλάνκο είναι καλός ποδοσφαιριστής. Όταν βρίσκεσαι στην ΑΕΚ είναι λογικό να υπάρχει άγχος. Σε τέτοιες ομάδες ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προσπαθείς για να διεκδικήσεις θέση στο βασικό σχήμα».

-          Προορίζεσαι να αγωνιστείς στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης;

«Δεν έχω ιδέα για το που θα με βάλει ο προπονητής. Μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις. Όπου και αν με βάλει θα προσπαθήσω να αντεπεξέρθω. Εκτός έδρας  προτιμώ να παίζω στα πλάγια για να κερδίζω χώρους. Στα εντός έδρας ματς προτιμώ να αγωνίζομαι ως δεύτερος επιθετικός.  Στο 4-4-2 δεν γνωρίζω καλά τη θέση γιατί συνήθως έπαιζα στο 4-3-3 δεξιά, αλλά νομίζω δεν θα έχω πρόβλημα».

-          Περίμενες αυτήν την εξέλιξη στην καριέρα σου;

«Από τότε που άρχισα να είμαι επαγγελματίας είχα στόχους. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές αλλά ποτέ δεν τα παράτησα και ούτε θα το κάνω. Δεν θα μιλήσω για όνειρα ζωής. Ήθελα να παίξω σε μεγάλη ομάδα. Κάποιοι προπονητές με βοήθησαν άλλοι όχι. Θα δουλέψω σκληρά. Έχω ποδοσφαιρική τρέλα και θέλω να την εμπιστευτώ».

-          Έπαιξε ρόλο το συναίσθημα για να έρθεις στην ΑΕΚ;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πω αν ήμουν από μικρός ΑΕΚ. Όταν σου χτυπάει την πόρτα μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ δεν μπορείς να πεις όχι. Τα συναισθηματικά είναι άλλα. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτά και να πουλήσω οπαδιλίκι. Όσοι με γνωρίζουν από μικρό παιδί ξέρουν τι ομάδα είμαι».

-          Σε αγχώνει η αμφισβήτηση;

«Λογικό είναι όταν έρχεσαι από μικρότερη κατηγορία να υπάρχει αμφισβήτηση. Ο χρόνος θα δείξει. Με δουλειά, επιμονή και λίγο τύχη, πιστεύω ότι θα σταθώ καλά στον αγωνιστικό χώρο και θα αποδείξω ότι είμαι καλή λύση. Αποτελεί επιπλέον κίνητρο για μένα αυτό».

-          Πρόσφατα ένα γκολ σου ψηφίστηκε στα καλύτερα της Ευρώπης…

«Μακάρι να βάλω και άλλα τέτοια γκολ στην ΑΕΚ. Ας το βάλω και ας είναι οποιοσδήποτε ο  αντίπαλος. Τα ψαλιδάκια τα κάνω συνέχεια στις προπονήσεις».{textlink}

-          Μπορεί η ΑΕΚ να είναι ανταγωνιστική;

«Φυσικά και μπορεί . Πάντα ήταν και πάντα πρέπει να παίζει για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την καλή πορεία στην Ευρώπη. Έχει καλούς, έμπειρους παίκτες και καλό προπονητή και πρέπει να είναι ανταγωνιστική».

-          Ποιο νούμερο διάλεξες και γιατί;

«Το 11. Θα καταλάβετε στο μέλλον γιατί...»

-          Πως βλέπεις το κλίμα στην ομάδα;

«Είμαστε μια οικογένεια. Το κλίμα είναι φοβερό, έχουμε εκπληκτικά παιδιά και νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ και 6-7 μέρες. Οι ξένοι είναι άριστα παιδιά. Ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας, ο Καφές είναι παίκτες που αν σου πουν κάτι το αποθηκεύεις στο μυαλό σου. Δεν ευτύχησα πιο μικρός να παίξω με τέτοιους παίκτες, αλλά ελπίζω να μάθω τώρα».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved